Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bende fosur fosur uyurummm ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh siz sınavla cebelleşirken kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmmmm :KK53: :KK24:
okuma niyetin yok sanırım senin hı ?
evett :)) tum bu sinavlardan gecersem 49 tane sinavdan sonra mezun oluyorum :KK70:

sayılı sınavı olan senmişssn :KK1: işinn zor olsa gerek neyseki türkçe okuma sansın dogmş.

neler yapıosn orda?

Son düzenleme:
Vışşşş :KK53: makedonya mı nasıl oralar güzel mi bacım:)
yi o profesorleri :KK1:
yok olur mu ne ögrenciler ne ünv. var burada bir bilsen gazi den tut o o o odtü ye kadar :KK24:
bende ögrenci olacaktım ta gidemedim anne mi bırakıp :KK31: şimdi evde pinekliyorumm :105:

guzel buralari cok guzel hic olmazmi osmanli ayak basmista hic guzel olmazmi :) yolunuz duserse mutlaka gelin gezin :KK70: nereleri gezebilirsiniz onada yardimci olurum isterseniz :)
ahh o profesorler icimde kaldi valla iyice azarlamak isterdim hepsini.. moralim cok bozuktu univi biraktigimda dosyalarimi bile 8 ay sonra aldim o unive ayak basmayi bile istemiyordum herneyse gecmis gecmiste kaldi :)
bende univi birakinca oyle rahatliyordum ama skiliyordum simdi en azindan ugrasacak biseyler var :)

guzel buralari cok guzel hic olmazmi osmanli ayak basmista hic guzel olmazmi :) yolunuz duserse mutlaka gelin gezin :KK70: nereleri gezebilirsiniz onada yardimci olurum isterseniz :)
ahh o profesorler icimde kaldi valla iyice azarlamak isterdim hepsini.. moralim cok bozuktu univi biraktigimda dosyalarimi bile 8 ay sonra aldim o unive ayak basmayi bile istemiyordum herneyse gecmis gecmiste kaldi :)
bende univi birakinca oyle rahatliyordum ama skiliyordum simdi en azindan ugrasacak biseyler var :)

kaç ünv. değiştirdin ki kızçem sen :44:
bende bu sene kazandım gitmedim ya puanım kesilecek mi benim :KK43::KK43:
oralara kadar yolum düşmez be kızçem ah ah zor biraz ünv. bitirmene ne kadar kaldı kacıncı yılın :26:

okuma niyetin sanırım senin hı ?
yok olur mu kızcemm niden öyle dedin şimdi :KK20:
okuyacağım bu sene uzaktan tıbbi tek. okuyacağımm ben artıkın sağlık sektörüne açılacağımmm :KK53:

bnde ilk senemde annemi bırakıp gidememştm kazandıgım haldeee.ama sonraki senede ankarayı tutturamıyınca dedm bnde durmam buralardaaa :KK55:

annemide cok özledim :85:

annenle tek mi kalıosnuz sizzz neden bırakmıyosn yaknlarda biyerlere gidemesmisin okumaya

kaç ünv. değiştirdin ki kızçem sen :44:
bende bu sene kazandım gitmedim ya puanım kesilecek mi benim :KK43::KK43:
oralara kadar yolum düşmez be kızçem ah ah zor biraz ünv. bitirmene ne kadar kaldı kacıncı yılın :26:

okuldan aldıgın puanın kesilcek sdece canım..nereyi kazandın hngi bölümdü?

sevindim dogrusu :KK70: bi gun biticek nasil olsa

burasi guzeldir bence :) bi suru adetlerimiz var gecen gun kuzenimin nisani vardi boll boll egleniyoruz herkez kendi hayatini yasiyo :KK70:

sen ailenle yaşıyosun ozmn orda..güzel aslında ama ben istermiydm yurt dışında yaşamayı bilemedim tabi :KK1:

henuz 1 ci sinifim :) bu benim degistrdigim 4 cu univ im :KK70: umarim son olur. ayrica zor deme aof bence cok iyi belki daha uzun surebilir mezun olman ama yavas yavas kimse kovalamiyor :)

bnde ilk senemde annemi bırakıp gidememştm kazandıgım haldeee.ama sonraki senede ankarayı tutturamıyınca dedm bnde durmam buralardaaa :KK55:

annemide cok özledim :85:
anne özlemi çok zor olsa gerek :KK50:

annenle tek mi kalıosnuz sizzz neden bırakmıyosn yaknlarda biyerlere gidemesmisin okumaya

tek kalıyoruz balım bir evin bir kızıyım ben annem de tek babam ile ayrıldılar
okuldan aldıgın puanın kesilcek sdece canım..nereyi kazandın hngi bölümdü?

denizliyi kazanmıştım kızçem iktisat dı gidemedim işte kaydımı yaptırdım da öyle kaldı :KK19:

evet evet :) ailecek akrabalar herkez burda kokumuz burasi desem :KK70: hehehehhe yerliyiz yani :) turkiyedede akrabalar var gerci ama cogu burda :)

negüsel ozmn.burdan cok farklı oldugu kesin.herkesde ordaysa birbirine baglıdır akrabalar fln.

tek kalıyoruz balım bir evin bir kızıyım ben annem de tek babam ile ayrıldılar

denizliyi kazanmıştım kızçem iktisat dı gidemedim işte kaydımı yaptırdım da öyle kaldı :KK19:

anladm canım olsun artık.acıktan okucaksan puan önmli degil ztn okdr.ama gelecegi olan bi bölüm seç.araştr iyice sonra boşuna okumş olma

doğru diyorsun nihalcim inş. bu sene bende ögrenci oluyorumm artık :KK24:

hayirlisi olsun insallah :) sizin isimler neydi :)?

bizim burda sistem biraz farkli lise bitince sizin oss gibi sinav var ama bizim mezun olmak icin sinavimiz var sinavi gecemezsen diplomani alamiyorsun univede baslayamiyorsun gelecek yili bekliyorsun :) ondan sonra sinavi gectin hangi unive gidecegini sen seciyorsun diyelim ilk yil benim yaptigim gibi ilk balkan universitesine gittim giris sinavlari var %100 burslu olarak kazandim ama aptallik ettim gitmedim mimarlik istiyordum orda yoktu sonra baska bi unive kayit yaptirdim onunda sinavlarina girdim gectim ama burdaki her univde her bolum icin giris sinavi yok notlara gore ogrencileri seviyolar kontenjan dolmadiysa yedektekileride aliyorlar :)

negüsel ozmn.burdan cok farklı oldugu kesin.herkesde ordaysa birbirine baglıdır akrabalar fln.

anladm canım olsun artık.acıktan okucaksan puan önmli degil ztn okdr.ama gelecegi olan bi bölüm seç.araştr iyice sonra boşuna okumş olma

çok araştırdım balım açıktan değilde uzaktan eğiim okuyacağım istediğim bölümün puanı gecen sene 360 la kapatmış oda alınmayacak bir puan değil inş. olur da o bölümü okurum
kpss atama cok düşük 70 ile atananlar oldu bu sene baktım da :KK53: bu sektörde sağlıkcıysan inan sırtın yere gelmiyor ben bunu anladım :KK14:

hayirlisi olsun insallah :) sizin isimler neydi :)?

bizim burda sistem biraz farkli lise bitince sizin oss gibi sinav var ama bizim mezun olmak icin sinavimiz var sinavi gecemezsen diplomani alamiyorsun univede baslayamiyorsun gelecek yili bekliyorsun :) ondan sonra sinavi gectin hangi unive gidecegini sen seciyorsun diyelim ilk yil benim yaptigim gibi ilk balkan universitesine gittim giris sinavlari var %100 burslu olarak kazandim ama aptallik ettim gitmedim mimarlik istiyordum orda yoktu sonra baska bi unive kayit yaptirdim onunda sinavlarina girdim gectim ama burdaki her univde her bolum icin giris sinavi yok notlara gore ogrencileri seviyolar kontenjan dolmadiysa yedektekileride aliyorlar :)
inşallahh :103:
ayh ben kendimi tanıtmayı unuttum :KK53:
ben özlem kızçem 20 yaşındayım konyalıyımm :))
hımm sizin sistem biraz farklıymış bizde ygs var lys var o yetmedi tercihler var oo neler neler valla sinir oluyorum :KK57: sizin ki çok güzelmiş
keşke mimarlık okusaydun şartlar olsaydıda :105:

çok araştırdım balım açıktan değilde uzaktan eğiim okuyacağım istediğim bölümün puanı gecen sene 360 la kapatmış oda alınmayacak bir puan değil inş. olur da o bölümü okurum
kpss atama cok düşük 70 ile atananlar oldu bu sene baktım da :KK53: bu sektörde sağlıkcıysan inan sırtın yere gelmiyor ben bunu anladım :KK14:
ozaman güzelll :129:

ygs ye gircen ozmn.yaptın mı başvurunu sanırım buvakitlerde oluyo başvurular

X