Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

iyiyim cnm kızımla oturuyrz dün aksam geldm topiğine biraz konustk baska kızlar vardı o arada sen sanırım banlanmıstn

nerdeydi abisi?cok mu uzak kalıyosunuz.
ailesi seni bilio muydu bu arada ?

bak tatlım biz konyadayız . abiside diyarbakırda polis.
bu sene ya polislik olacak yada artık ona göre birşey ler yapacaktı annesi babası da polis olsun istiyor. abiside polis olunca oraya gitti ders çalışmaya abiside yardım olacak
neyse yıl başından bir gün önce geldi zaten sınava 2 ay var. görüştük ettik annesi ile konuşmş surda 2 ay kaldı gitmeyim burda çalışıyım babama söyle demiş o anda ne olduysa olmuş bilmiyorum ben babası yine kesin canını sıkacak bir şey dedi. biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık yoksa hep birdik .
annesi babası abisi beni hep bilirler abisi daha hiç görmedi annesi resimlerimi görmüş benim kide anlatmış işte..
babası lada bizzat yüz yüze tanıştık tesadüfen sonra kim bu kız diye sorunca anneside söylemiş
çok üstüne gidiyorlar stresten hasta ettiler o kadar yani..

alla alla neden öyle birşey yaptılar ki benim 4 dişimi 3 günde yaptılarda valla dolgumu yapacaklar sana tatlım ?

Canım 12 sene önce 2 tane dolgu yatırmıştım gecen hafta sakız çignerken dolgunun içi çıktı,doktora gittim porselen kaplamamız lazım dedi dolgu tutmaz dişin cok küçük dedi bugün dişimi küçülttü perşembe provaya gel dedi haftaya da porseleni takcak

nasıl dert etmeyim be kızçem onun canı sıkılınca benim 2 kat sıkılıyor ..
neyse kızçem sen o kurabiyelerinden getir getir bayılırımm ben kurabiyeye kendi yerime yirim ben
yemekte üstüme yokturr

anladım canım.her aile böyle seyler yapıo.yanlış ama üstüne gidiolar işte.sende destek ol madem o kalmak için istekli olsada elinde degil demekki
bnde hiç sevmiyorum uzaktan ilişki yürütmeyi.özlemekten nefret ediyorum
polis olursa ztn alışmak zorunda kalcaksın uzaklıga da..

anladım kuzum çok geçmiş olsun napacan artık başa gelin çekilir :105:
selam ben çok yeni değilim ama pek kimseyi tanımıyorum. beni de alın aranıza

hoşgeldin duşjeli aleyküm selam :80: alırız alırız gel sen :.1:

bende yeni üyeyim gazi üniversitesinde okuorm hyrlı olsun :)

hoşgeldin pudi teşekkür ederimm :) Nasılsın?

aynen tatlım hadi 2 ay uzaklığa dayanılır o bir şey değil ama polis olduğunda napacağız bilmiyorum o yüzden hiç istemiyorum olmasını
az olsun gelirimiz ama yanımda olsun o benim başkada birşey istemem. :105:
bu arada sen ankaralısın dimi yakalandın seni gidi seni :44:

konu ankara olunca dayanamıyorum
ankaralıyım ama şehir dışında okuyorum.
az kaldıııııı dönüücemm.nefes aldıgımı hissediyorum orda

konu ankara olunca dayanamıyorum
ankaralıyım ama şehir dışında okuyorum.
az kaldıııııı dönüücemm.nefes aldıgımı hissediyorum orda

kısmetse ne zaman dönüyorsun kızçem memleketine yolculuk ni zaman
bu arada senin sınavın nasıl geçti bakem bugün hı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…