Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Karamanda sadece bayan kuafore gdebilirsn.herseyini tanidiktan alcan baska biyerde begensen bile aaa aynisi bizim tanidikta var.bunin gbi bussuru sey..yani biraz tuhaf memleket.yobaz..sabir diyom bende kocam icin..kurban olurum ben ona

Yok ya anliuorum kuzum seni.ayaklarnin ustunde durunca ewlenmek daha guzel bence.bende yapamadim malesef.ogrenci bursumla aldim bicok seymi.ceyizleri filan.kina kiyafeti bile alamadim para yok.istemedigm gbi oldu benimde bi ck sey.dusun en basit gelin cicegi.kuafor.dugun yeri vs.

ya bende nısanımı hep buyuk ısterdım salonda yapım falan dıye ama olmadı kuafor paramı ben werdım elbısemı kendım aldım nısan bohcasına yetmeyen parayı bıle annemlerden hbrsız sırf sevgılım uzulmesın dıye ben tamamldım ve pahalı seylerde almadım tum bunlara ragmen hala farkında degıller olanların bunun uzuntusunu yasasalar belkıde bu kadar sıkıntı yapmıcam . dusunebılıyo musun nısan3 poz cektrdık onu da ben ıstedım ve parsını nısanlımla denklestrmeye valıstık bız gencız bu mtlulugu yasamak yerıne olanları toparlamay çalısıyoruz ve bunlardan kımsenın hbrı yok ortada bı sorun yok dıye goruluyoo

Aile super aslinda ama el ne der korkusu cok.ben hic onlarin tarzinda bi gelin dglim ..ama onlari kendine uyduruyorum :) esim arkamda hep saolsun.bi nebze olsun degistirdm bakis acilarini

Karamanda sadece bayan kuafore gdebilirsn.herseyini tanidiktan alcan baska biyerde begensen bile aaa aynisi bizim tanidikta var.bunin gbi bussuru sey..yani biraz tuhaf memleket.yobaz..sabir diyom bende kocam icin..kurban olurum ben ona

bu ınsanların anlayısı ıle alakalı ıste bence gorgu meselesı bu. sabretmemızın tek sebebı eslerımız zaten cunku hakettıklerını dusunuyoruz ve onlar kendılerıne dusune en ıyı sekılde yapıolar

Aile super aslinda ama el ne der korkusu cok.ben hic onlarin tarzinda bi gelin dglim ..ama onlari kendine uyduruyorum :) esim arkamda hep saolsun.bi nebze olsun degistirdm bakis acilarini

bakalım ben napcam hep dıyorum zaten ıyı ınsan olamak yemıyor Rabbım bızı anlasabılegımız ıyı ınsanlarla karsılatrsın ınş... ıyı dua ettım genelde hep yarım ederım de

Seni cok iyi anliyorum.ama ilerde sorun yasayabilmen an meselesi.cok gamsiz sizinkiler.olmazki ama bu kadari da

Seni cok iyi anliyorum.ama ilerde sorun yasayabilmen an meselesi.cok gamsiz sizinkiler.olmazki ama bu kadari da

kesınlıkle hıçbır seyı bılmıolar . tamam bılmeyebılırler ama 10 senedır bursadalar kızını falan ewledırdın hıç mı gormedın etmedın hadı onada yapmamıs oll. benı aılem hıç problem çıkarmadı sewgılıyız ben uzulmım dıye o kadar ıı yaklasımda bulndular kı sor dımı sızın adetınız nedır nasıl oluyo bu ısler sızde falan dıye bızımkıler konuyu actı benı ıstemye geldıklerı gece sonra kayınvalıdem geldı yanıma Kızım bız ole cok bısey yapamyız solemyede uatnıyorum ama dedı ya dusunebılıyo musun .. o zamn gelmeseydın ıstemeye kadın ya da deseydın heemn nısn olmasın durumumuz yok çocukların hersey ıstedıgı gıbı olmaz dıyee...

Cidden cok gorgusuzce.bu hayir islerinde bana gore erkek tarafi ustlenmeli bicok seyi,agirlik onlarda olmali.sen yani daha ise grmeden ailene yuk olma hissin tavan yapmistr.bu kiz daha ise grmedi malum gelri yok aileye bi soralim ne yapabilirsek ikisi icinde elimzi tasin altina koyalim dicekleedi

Cidden cok gorgusuzce.bu hayir islerinde bana gore erkek tarafi ustlenmeli bicok seyi,agirlik onlarda olmali.sen yani daha ise grmeden ailene yuk olma hissin tavan yapmistr.bu kiz daha ise grmedi malum gelri yok aileye bi soralim ne yapabilirsek ikisi icinde elimzi tasin altina koyalim dicekleedi

aynen öle sultancım dedıgım ve dusundugun gıbı moralım yerlerde kendıme gaz vre vere bı yerde tıkanıyorum sonra bı kaç gun gızlıce aglıyorum sonra yıne gaza devam :KK1::KK1:

Tm canim ii geceler cok opuyorm seni..sen kusuraa bakna asil telden yziyom on saatte uyuz uyuz..memnun oldum tanistgma.yine yazisirz insallah.

Yok ya anliuorum kuzum seni.ayaklarnin ustunde durunca ewlenmek daha guzel bence.bende yapamadim malesef.ogrenci bursumla aldim bicok seymi.ceyizleri filan.kina kiyafeti bile alamadim para yok.istemedigm gbi oldu benimde bi ck sey.dusun en basit gelin cicegi.kuafor.dugun yeri vs.

kızlaar ben geldimmm ama siz uyuyosunuz tabi :)

sabah erkenden kalkıp bütün gün at gibi koşturunca uyumuş kalmışım kargalar kahvaltlarını etmeden de uyandım :KK1:

yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorummmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X