Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ben kılo vermek ıstıyorum ama bunu ıstedıgım ıçın daha çok yıyesım gelıyo aslında asırı sısko degılım sadece yandakı çıkıntılarım benı sımıt yemkten bıle tıksındırıyo çunku bız benım o çıkıntılarıma sımıt dıyoruzzzzzzzz ve arımıyo kızlar yaa napcam bılmem

hmm..

armut tipindemisin elma mı?

elmaysan sinitlerden kurtuluş zor cünkü

ay boşver evlenip ne yapacan diyecem olmayacak şimdi :))

nasıl olsa nişanlısın gez toz evlenmek için acele etme. evlenince şahane olmuyor yani...

acelem yok ama hiç konuslmaması da can sıkıcı tamam maddı durumunuz yok ama ıstmesydınız kardesım o zamn yok uzatalım dıye naz bıle yaptrmıyolar ınsana:)::)

hamurla aram iyidir iyi pizza yaparım :21:

ama açmak işine hiç girmedim zor gelir biraz :KK53:
oo pizzaya bayılırımm çok sevirimmm :KK56: banada yapsene kızcem :KK16:

hayır gözlerim ela ayıptır solemesı ısmım Elıf canım o anlattıgıma da gecer ınş yazdım bırı bızı azarladı dert yerı degıl dıye bende korktum kısa kestim kıh kıhhh :))))))

elif mi :) söylememiştin ama tamam canım şimdik anlaşıldı durum :KK1:

öyle bi dönem geçirdim ki 1 haftada 3 kilo verdim hiç bişey yemeden hiç uyumadan geçti günlerim.sonra bi ışık gördm degişti herşey.

şimdi yemek yemenin tadına variyorum :KK56::KK39::KK1:

ah ah sen kendine neler yapmışın böyle ..

sizi bekarlar siziiii 1,3,5,7 diye bişey var evlilikte azcık kitap okuyun hep sohbet hep sohbet olmaz böyle..:KK9::KK9:

hiç sevmem o rakamları 1357 ugursuzlugun sembolu bnm için :KK19:

1 yıl 3 yıl 5 yıl 7 yıl die mi ayrılıo noluo.
sen 5 i de geçmişin evreler tamamlanıo :KK1:

acelem yok ama hiç konuslmaması da can sıkıcı tamam maddı durumunuz yok ama ıstmesydınız kardesım o zamn yok uzatalım dıye naz bıle yaptrmıyolar ınsana:)::)
sende haklısın canım da ama bi dakka bi dakka madem öyle kabul etmeseydin canım, zorla evet dedirtmediler ya sana? (ben burda erkek tarafı oluyorum şuan)

hiç sevmem o rakamları 1357 ugursuzlugun sembolu bnm için :KK19:

1 yıl 3 yıl 5 yıl 7 yıl die mi ayrılıo noluo.
sen 5 i de geçmişin evreler tamamlanıo :KK1:
ayy bi tamamlansa da geçse ... en berbatı da 1. yıl arkadaşım
1.yılda adamı eşşekten düşmüş karpuza çeviriyor evlilik
2. yıl sarsılma 3.yıl gerileme 4.yıl duraklama 5. yıl..... diye gider bu 10. yıl parlama
10 a doğru koşuyoruz bakalım...

anlattı kızcağız da sen görmedin :KK19: :KK19:
sonrada ben yetişemiyorum oluyor olmaz ki canım :KK36:

hmm.şey ozmn pardon ..gidim ben :KK17:

canım basenlerım çok yok bel oyuntum çıkmıyooo bı turlu oyuntulu kısmımı hatırlamıyorum bıle suratımı gorsen mınyon bıseyım verınce yuzumden gıdıyoo
elmasın işte bebişim ondan öyle.annen yada teyzen halan falanda öyledir kime çektin sen :KK1:

bol bol egzersiz yapcen artık.bnmde hiç göbegim yok hele verdigim o kilolar hep göbekten gitti bacaklarım yerindedr bnmde severim kendimi :KK19::KK53:

sende haklısın canım da ama bi dakka bi dakka madem öyle kabul etmeseydin canım, zorla evet dedirtmediler ya sana? (ben burda erkek tarafı oluyorum şuan)

gercekten erkek tarafı oldun yaı wala sewdıgıme kıyamadım ya ıstemıyorum dıyınce bana guwenmıyosun askerlık var gozum arkada kalır parmagında yuzuk olsun dedı bende dayanamadım napım o kadar dedım halbukı bak hıç hazırlıgımız yok ısımız yok yenı mezunuz nısanlı olarak uzun zaman kalırız sonra ALLAH korusun bı sorun falan çıkar dıye ama bısey olmaz dedı bende ıı tamam dedım ben tatam dıyınce bnım canım aılemde tatsızlık olmasın dıye hıç zorluk çıkarmadı oyle yanı... eee artık benım tarafımda olursun :))))

1 hafta oldu yeni üyeyimm evliyim eşim nöbetçi bitürlü uyku tutmuyor burayı gördüm hemen geldim herkes iyidir inşallah

hmm.şey ozmn pardon ..gidim ben :KK17:

elmasın işte bebişim ondan öyle.annen yada teyzen halan falanda öyledir kime çektin sen :KK1:

bol bol egzersiz yapcen artık.bnmde hiç göbegim yok hele verdigim o kilolar hep göbekten gitti bacaklarım yerindedr bnmde severim kendimi :KK19::KK53:
tatlım zayıf ınsan yokkıı :))))))9 en zayıflar arasındayım vala ama bızımsız zayıfım ıste :)):

ayy bi tamamlansa da geçse ... en berbatı da 1. yıl arkadaşım
1.yılda adamı eşşekten düşmüş karpuza çeviriyor evlilik
2. yıl sarsılma 3.yıl gerileme 4.yıl duraklama 5. yıl..... diye gider bu 10. yıl parlama
10 a doğru koşuyoruz bakalım...

böyle bi durum oldugu acık ortada ama çözüm yok sanırım evlenmemek dışında :KK1:

zaten ne diye evlenmek için ugraşılır anlamam hayatın boyunca evli kalcan ztn.birazcık geç olsa ne olur.:KK24:

X