Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bende buldummmmm bende var mı ötesii :KK24: :KK17: :KK17: yerim seni kızçem benim :KK19:

hazal hoşgeldin tekrardan bende özlem 20 yaşındayım ciddi ilişkinin şartı kızla erkekde bitiyor sen doğru düzgün hanım hanımcık olursan karşındaki insanda o derecede oluyor
ama sen afedersin oranı buranı acarsan onun la bununla çıkarsan adını çıkartırsan kimse sana ciddi ilişki gözüyle bakmaz hani eylenecek kız olursun evlenecek değil canım :KK14:
yanlışmıyım kızlar şimdi sana gelelim acaba neden hiç ciddi biri çıkmadı karşına sen çok mu çekingensin ? hiç ilişki yaşamadn mı daha önceleri ?

katıldım katıldım ve hala katılıyorum canım sana erkekler en basta gözlemler bence gercekten cıddı dusunuyosa yada bılmıyorum ya acaba gonul bu kondu mu konuyo mu kı

şmdi gidicem bn ama cok konuşmayın tamam mı sayfalar ilerlemesin susun gidin yatın.sonra merakta kalcam he ayıp:KK19:

Adım hazal değil hazel once onu bi düzelteyım. cok ılıskım oldu benımle cıddı dusunenlerı ben begenmıyorum benım begendıklerımde hoppa oluyolar bıraz. oramı buramı da acmıyorum benı tanımadıgın ıcın boyle konusman sacma genelleme yapamazsın dımı canım.

tatlım yanlış anladın özlem sana demedi genel olarak konuştu bence yanı ben ole algıladım tabıkı de kımse kımseyı tanımadn ole bı yorum yapmaz o atraftakı kız dıye cekınen ınsanlar ıçın konustu yanılyo muyum canımm

heyy ziyaretçilerrr..üye olunda gelin yahu.ne ayaksınız :KK19:

6. ayak gibi igrenç bir espiri yapmıcammm :KK24:
bnm ciddi ilişkim vardıda ne olduuuuuuuuuu..:KK4:

bak kızcem sen kaşınıyon hııı :KK31:
En Büyük KK En Büyük KK :KK19:

Adım hazal değil hazel once onu bi düzelteyım. cok ılıskım oldu benımle cıddı dusunenlerı ben begenmıyorum benım begendıklerımde hoppa oluyolar bıraz. oramı buramı da acmıyorum benı tanımadıgın ıcın boyle konusman sacma genelleme yapamazsın dımı canım.

ben senin için böyle konuşmadm dikkatli okursan sende anlarsın ayrıca
ciddi bir ilişki nasıl olur dedin bende başlangıcına örnek verdim üstüne alınan sen olmayasın ?
ayrıyeten belirttim geleim sana diyerek ?

tatlım yanlış anladın özlem sana demedi genel olarak konuştu bence yanı ben ole algıladım tabıkı de kımse kımseyı tanımadn ole bı yorum yapmaz o atraftakı kız dıye cekınen ınsanlar ıçın konustu yanılyo muyum canımm
ya şey çoluk çocuk çok etrafta. ben şahsen artık kendi yasıtlarımla bırlıkte olmayı dusunmuyorum. niyetleri farklı oluyo bi çoğunun. en az 25 ve ustu olr bana bundan sonra oyle dusunuyorum.

katıldım katıldım ve hala katılıyorum canım sana erkekler en basta gözlemler bence gercekten cıddı dusunuyosa yada bılmıyorum ya acaba gonul bu kondu mu konuyo mu kı

ben bunun başlangıcını belirttim kız erkek olarak ama hazel hanım üzerine alındı nedense :KK14:
şmdi gidicem bn ama cok konuşmayın tamam mı sayfalar ilerlemesin susun gidin yatın.sonra merakta kalcam he ayıp:KK19:

dur kuzum nereye gidiyon aaaa :KK43:

Mrb kizlar..bende baktim burda bir hareketlilik var geldimm..cok hastsyim valla uyuyiyorum biraz size takilayim bari

evet canım ben hazele demedim onları ama ne oldu anlamadım birden ..

ben bunun başlangıcını belirttim kız erkek olarak ama hazel hanım üzerine alındı nedense :KK14:

dur kuzum nereye gidiyon aaaa :KK43:

benim neden ciddi ilişkim yok dedim bunun uzerıne o tarz konusunca burdan yanlıs anlasılıyo canım neyse uzatılcak bı konu yok olabılır . uykum geldi kızlar ıyı geceler hepinize öptüm.

ya şey çoluk çocuk çok etrafta. ben şahsen artık kendi yasıtlarımla bırlıkte olmayı dusunmuyorum. niyetleri farklı oluyo bi çoğunun. en az 25 ve ustu olr bana bundan sonra oyle dusunuyorum.

canım bunun yaşla ılgısı yok aslında o belırlı bı olgunluga ulasmıssa tamamdır bence senınle arkadaslık kurmak ısteyenlerle hemen bı arkadas olma gozlemle senı ne kadar onemsıyo ne kadar sure senınle ılgılendı eger senı beklıyosa demekkı cıddıdır ve onu beklettıgın emın ol daha çok kıymet bılır

iyyim iyiim cok iyiyim kaşınmıyorum :KK36:

pooff sorma.1 hafta daha cekicem sınavları sonra annemmmmmmmmm :KK16: çok özledim cokkkk:KK14:

ben gireyim koluna madem kurtar beni :13:

ah ah anne özlemi.. çok zordur
kızçelerim ben daha hiç birinizi ekleyemedim k. bkmayın buraya laf yetiştireceğim diye bende çıkıyım artık uyuym biraz yarın güzel olmam lazım şişmesin gözlerim bakın ama yine gelin tamammmmmm mı ona göre hıı :KK16:

ah ah anne özlemi.. çok zordur
kızçelerim ben daha hiç birinizi ekleyemedim k. bkmayın buraya laf yetiştireceğim diye bende çıkıyım artık uyuym biraz yarın güzel olmam lazım şişmesin gözlerim bakın ama yine gelin tamammmmmm mı ona göre hıı :KK16:

bana dur diyo kndi gidio yahu.aşka geldik galiba :KK1:

hade bakallıım kapatıyos tükkanı

X