- 17 Temmuz 2012
- 2.702
- 5
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
31 yaşındayım senkaç yaındasın? hepiniz bekar gibi duruyorsunuz, öyle mi?oo evlimisin sen birde kızçen var hı :)
yaşın kaç ki canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 yaşındayım senkaç yaındasın? hepiniz bekar gibi duruyorsunuz, öyle mi?oo evlimisin sen birde kızçen var hı :)
yaşın kaç ki canım?
tarif istiyorum ozmn kolay yapılıosa hemen sabah ugraşıyım
ya beni azcık geliştirir mısınız mesela çoklu cevap nasıl veriliyor sonra bu kullandığınız simgeleri nasıl yapıyosunuz ben mimiklerimi yansıtamayınca kasılıyorum olmaz kı:)
31 yaşındayım senkaç yaındasın? hepiniz bekar gibi duruyorsunuz, öyle mi?
tarifi benden değil de netten alırsan daha sağlıklı olur. yine de ben kısaca kullandığım malzemeleri yazayım olmadı özelden sorarsın. oki? malzemeler: hazır baklava yufkası, tuzsuz tereyağı, kaymak. içi için de fıstık veya fındık en güzeli..tarif istiyorum ozmn kolay yapılıosa hemen sabah ugraşıyım
31 yaşındayım senkaç yaındasın? hepiniz bekar gibi duruyorsunuz, öyle mi?
oh olsun sana kızçem sen kal öyle ceza olsun sana
bu arada canım ben senin anlattığına cevap yazmıştım ama sonra sen cevap ettın mı geri ben orayı kaçırdım da kız
isminde elaydı dimi
oburlar nasılda belli ediyorlar kendinlerini
ay boşver evlenip ne yapacan diyecem olmayacak şimdi :))bende nişanlyım ama evliliğimi görür muyum bılmıyorum bı tarıhı bıle yokkkkk :)))))) ay aglancak halıme guluyorum vala kıh kıhh
hayır gözlerim ela ayıptır solemesı ısmım Elıf canım o anlattıgıma da gecer ınş yazdım bırı bızı azarladı dert yerı degıl dıye bende korktum kısa kestim kıh kıhhh :))))))
seni obur seni ama tarif bir ögrenciye ters bencem kızçem sen vazgeç bu tarifden
İyi geceler hanımlar uyku tutmadı heralde
öyle bi dönem geçirdim ki 1 haftada 3 kilo verdim hiç bişey yemeden hiç uyumadan geçti günlerim.sonra bi ışık gördm degişti herşey.
şimdi yemek yemenin tadına variyorum
ay boşver evlenip ne yapacan diyecem olmayacak şimdi :))
nasıl olsa nişanlısın gez toz evlenmek için acele etme. evlenince şahane olmuyor yani...
ya bence de çok doğru benim ünv den arkadaşlara biey anlatınca direkt : isteriz getir diyolardı hiç tarif marif isteyen olmadıseni obur seni ama tarif bir ögrenciye ters bencem kızçem sen vazgeç bu tarifden
ben dedim öyle benden mi korktun