Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ya beni azcık geliştirir mısınız mesela çoklu cevap nasıl veriliyor sonra bu kullandığınız simgeleri nasıl yapıyosunuz ben mimiklerimi yansıtamayınca kasılıyorum olmaz kı:)

ya beni azcık geliştirir mısınız mesela çoklu cevap nasıl veriliyor sonra bu kullandığınız simgeleri nasıl yapıyosunuz ben mimiklerimi yansıtamayınca kasılıyorum olmaz kı:)

oh olsun sana :KK1: kızçem sen kal öyle ceza olsun sana :KK36:
bu arada canım ben senin anlattığına cevap yazmıştım ama sonra sen cevap ettın mı geri ben orayı kaçırdım da kız :KK17:
isminde elaydı dimi :KK1:

tarif istiyorum ozmn kolay yapılıosa hemen sabah ugraşıyım :KK53:
tarifi benden değil de netten alırsan daha sağlıklı olur. yine de ben kısaca kullandığım malzemeleri yazayım olmadı özelden sorarsın. oki? malzemeler: hazır baklava yufkası, tuzsuz tereyağı, kaymak. içi için de fıstık veya fındık en güzeli..

oh olsun sana :KK1: kızçem sen kal öyle ceza olsun sana :KK36:
bu arada canım ben senin anlattığına cevap yazmıştım ama sonra sen cevap ettın mı geri ben orayı kaçırdım da kız :KK17:
isminde elaydı dimi :KK1:

hayır gözlerim ela ayıptır solemesı ısmım Elıf canım o anlattıgıma da gecer ınş yazdım bırı bızı azarladı dert yerı degıl dıye bende korktum kısa kestim kıh kıhhh :))))))

bende nişanlyım ama evliliğimi görür muyum bılmıyorum bı tarıhı bıle yokkkkk :)))))) ay aglancak halıme guluyorum vala kıh kıhh
ay boşver evlenip ne yapacan diyecem olmayacak şimdi :))

nasıl olsa nişanlısın gez toz evlenmek için acele etme. evlenince şahane olmuyor yani...

öyle bi dönem geçirdim ki 1 haftada 3 kilo verdim hiç bişey yemeden hiç uyumadan geçti günlerim.sonra bi ışık gördm degişti herşey.

şimdi yemek yemenin tadına variyorum :KK56::KK39::KK1:

ben kılo vermek ıstıyorum ama bunu ıstedıgım ıçın daha çok yıyesım gelıyo aslında asırı sısko degılım sadece yandakı çıkıntılarım benı sımıt yemkten bıle tıksındırıyo çunku bız benım o çıkıntılarıma sımıt dıyoruzzzzzzzz ve arımıyo kızlar yaa napcam bılmem

X