Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ya beni azcık geliştirir mısınız mesela çoklu cevap nasıl veriliyor sonra bu kullandığınız simgeleri nasıl yapıyosunuz ben mimiklerimi yansıtamayınca kasılıyorum olmaz kı:)

ya beni azcık geliştirir mısınız mesela çoklu cevap nasıl veriliyor sonra bu kullandığınız simgeleri nasıl yapıyosunuz ben mimiklerimi yansıtamayınca kasılıyorum olmaz kı:)

oh olsun sana kızçem sen kal öyle ceza olsun sana
bu arada canım ben senin anlattığına cevap yazmıştım ama sonra sen cevap ettın mı geri ben orayı kaçırdım da kız
isminde elaydı dimi

tarif istiyorum ozmn kolay yapılıosa hemen sabah ugraşıyım
tarifi benden değil de netten alırsan daha sağlıklı olur. yine de ben kısaca kullandığım malzemeleri yazayım olmadı özelden sorarsın. oki? malzemeler: hazır baklava yufkası, tuzsuz tereyağı, kaymak. içi için de fıstık veya fındık en güzeli..

oh olsun sana kızçem sen kal öyle ceza olsun sana
bu arada canım ben senin anlattığına cevap yazmıştım ama sonra sen cevap ettın mı geri ben orayı kaçırdım da kız
isminde elaydı dimi

hayır gözlerim ela ayıptır solemesı ısmım Elıf canım o anlattıgıma da gecer ınş yazdım bırı bızı azarladı dert yerı degıl dıye bende korktum kısa kestim kıh kıhhh :))))))

bende nişanlyım ama evliliğimi görür muyum bılmıyorum bı tarıhı bıle yokkkkk :)))))) ay aglancak halıme guluyorum vala kıh kıhh
ay boşver evlenip ne yapacan diyecem olmayacak şimdi :))

nasıl olsa nişanlısın gez toz evlenmek için acele etme. evlenince şahane olmuyor yani...

öyle bi dönem geçirdim ki 1 haftada 3 kilo verdim hiç bişey yemeden hiç uyumadan geçti günlerim.sonra bi ışık gördm degişti herşey.

şimdi yemek yemenin tadına variyorum

ben kılo vermek ıstıyorum ama bunu ıstedıgım ıçın daha çok yıyesım gelıyo aslında asırı sısko degılım sadece yandakı çıkıntılarım benı sımıt yemkten bıle tıksındırıyo çunku bız benım o çıkıntılarıma sımıt dıyoruzzzzzzzz ve arımıyo kızlar yaa napcam bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…