Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

merak etmeee herkesin içi bi daralmış halde zaten.enazndan kendi açımdan öylee.:KK31:

ama hani biz seninle ne konuşmuştuk oldumu şimdi bu söz hı :KK20:

öğlen 11e kadar yattım canım yaaa üff! neden o kadar uyuduğuma kızıyorum şimdi. normalde de en geç 9 da uyanırım ama 1 haftadır böyleyim

allah allah neden ki acaba bir proplemin yoktur inşallah canım :26:

özrüm kabahatimden buyuk olmus melek dururken git kelebek yazz ben olsam bende affetmem :):) bu arada bende aksarayda okudum nörüyon ları çok meşhurdur :)

ben sevgi meleğim tamam mı kızçem :KK1: öyle oldu valla :KK19: evet nörüyon gıııı dirler :KK1:
sacarası da neeee

vışş oda necimiş bacım :KK1: :KK53:
begendim kıızz no problem:nazar:

tamam kızcem o zaman :118:
sevgi kelebegı kızmadın dımı ?
yok tatlım şaka yaptım ben sana kızmadm :)

:KK5::KK5:

gördüm ben gördüm :KK39:

hiç yemediim ama canım cekti :KK9:

öglen yemegimi akşam 9da yedigim için şuanlık depo full istesede yok artık :KK15:
maşallah o nasıl bir beslenme tablosudur 9 da öğlen yemeği 12de ikindi kahvaltısı....:KK9::KK9:
bide o tatlıyı yesen hergün istersin,o kadar güzel ve hafif ki anlatamam.

Son düzenleme:
yok canım evliyim ben minik bi böceğim var evde onu her defasında uyutup yatağına yatırıyorum ; o da her seferinde bumerang gibi geri geliyor... gerisini tahmin edersin uykusuzluk.

hımmm senin durum vahim bari şimdi uyu yoksa sabah yine uyutmazsan senin böcekk:)

yok yok benim değil de başkasının proplemi yüzünden yatamadım. kendisi uyuyamayınca bana sarıyor da..:emir_bebek:

yok canım evliyim ben minik bi böceğim var evde onu her defasında uyutup yatağına yatırıyorum ; o da her seferinde bumerang gibi geri geliyor... gerisini tahmin edersin uykusuzluk.

oo evlimisin sen birde kızçen var hı :)
yaşın kaç ki canım?

X