- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
özrüm kabahatimden buyuk olmus melek dururken git kelebek yazz ben olsam bende affetmem :):) bu arada bende aksarayda okudum nörüyon ları çok meşhurdur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgimeleği bi sacarası yapsan da yesek gece gece fena olmazdı... hamile yok demi aramızda?
merak etmeee herkesin içi bi daralmış halde zaten.enazndan kendi açımdan öylee.
öğlen 11e kadar yattım canım yaaa üff! neden o kadar uyuduğuma kızıyorum şimdi. normalde de en geç 9 da uyanırım ama 1 haftadır böyleyim
elle tutulur bişeyim yok.biraz zamaana ihtiyaçım var arıncam dertlerimden umudum var yani
yok yok benim değil de başkasının proplemi yüzünden yatamadım. kendisi uyuyamayınca bana sarıyor da..ama hani biz seninle ne konuşmuştuk oldumu şimdi bu söz hı
allah allah neden ki acaba bir proplemin yoktur inşallah canım :26:
ama hani biz seninle ne konuşmuştuk oldumu şimdi bu söz hı
resmini paylaşayım mı? ama söz ver canın istemeyecek?sacarası da neeee
yok yok benim değil de başkasının proplemi yüzünden yatamadım. kendisi uyuyamayınca bana sarıyor da..
özrüm kabahatimden buyuk olmus melek dururken git kelebek yazz ben olsam bende affetmem :):) bu arada bende aksarayda okudum nörüyon ları çok meşhurdur :)
sacarası da neeee
begendim kıızz no problem
yok tatlım şaka yaptım ben sana kızmadm :)sevgi kelebegı kızmadın dımı ?
resmini paylaşayım mı? ama söz ver canın istemeyecek?
ben neyi kaçırdım :26:
dışım içimi yansıtmıyo ki aamaa :13:
yok canım evliyim ben minik bi böceğim var evde onu her defasında uyutup yatağına yatırıyorum ; o da her seferinde bumerang gibi geri geliyor... gerisini tahmin edersin uykusuzluk.yurtta mı kalıyosun canım
maşallah o nasıl bir beslenme tablosudur 9 da öğlen yemeği 12de ikindi kahvaltısı....
gördüm ben gördüm
hiç yemediim ama canım cekti
öglen yemegimi akşam 9da yedigim için şuanlık depo full istesede yok artık
ela ile bizi kaçırdın bu arada benim pc donuyor nedense sinir oldum
o zaman artık yansıtacak kızçem bu bir emirdir tamam mı emre uymassan diline acı biber sürerim seni bak ona göre hıı
yok canım evliyim ben minik bi böceğim var evde onu her defasında uyutup yatağına yatırıyorum ; o da her seferinde bumerang gibi geri geliyor... gerisini tahmin edersin uykusuzluk.
yok yok benim değil de başkasının proplemi yüzünden yatamadım. kendisi uyuyamayınca bana sarıyor da..
yok canım evliyim ben minik bi böceğim var evde onu her defasında uyutup yatağına yatırıyorum ; o da her seferinde bumerang gibi geri geliyor... gerisini tahmin edersin uykusuzluk.
öglen2 bucukta kalkıp 3 te kahvaltı yapınca o saate kalıo diger ögün napem ögrencilik zormaşallah o nasıl bir beslenme tablosudur 9 da öğlen yemeği 12de ikindi kahvaltısı....
maşallah o nasıl bir beslenme tablosudur 9 da öğlen yemeği 12de ikindi kahvaltısı....
bide o tatlıyı yesen hergün istersin,o kadar güzel ve hafif ki anlatamam.
:100::120: sevmem ki ben acıııııı tamam anlaştık :81: