Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

iim canım sen nasılsın vala bende dun gece 5 de yattm yıne uyuyamıyorum durumum vahim yani neyse uykun gelene kadar takılırız artık :)
bnde 1 hafta boyunca uyku problemi yaşadım geçen hafta.hergün 5:20 de uyuyodum degişik bi durum ve cok zor uyuyamamak.bnm derdim vardıda uyuyamadım sen neden uyumuosnnn

facede farm ville oynuyordum baktım tarla sulamakla olmayacak 2 insanoğluyla bi kaynaşayım dedim... sizler ne yapıyorsunuz?

iim canım sen nasılsın vala bende dun gece 5 de yattm yıne uyuyamıyorum durumum vahim yani neyse uykun gelene kadar takılırız artık :)
ooo sen kıdemlisin yani :KK9: sabah 5 de iyiymiş :KK9:
takılalım valla inşallah uykum gelir de gündüz takılırız amiiin!

bnde 1 hafta boyunca uyku problemi yaşadım geçen hafta.hergün 5:20 de uyuyodum degişik bi durum ve cok zor uyuyamamak.bnm derdim vardıda uyuyamadım sen neden uyumuosnnn

dun muhabbe ettik kuzenlerim vardı ama normaldede uyuyamıyoru yastıga basımı koydugum an daralıyorum bagrasım gelıyo nazara geldım aslında ben kafamı yastıga koymadan bıle uyurdum sanırım iş bulamam huzurumu kaçırmıs olabılır bıde gelecek kaygılarım canım ama çok onemlı deıl gusel selerden bahsedelım sızınde ıçınız daralmasın

herkese iyi geceler diliyorum kızlar, umarım çarşamba yada perşembe tekrar görüşrüüz, ben giremicem cünkü tekrar, kendinize iyi bakın. dinlediginiz için de teşekkürler .))
öptüm kocaman kocaman :KK70:

iyi geceler kuzum güzel haberlerle gel bizlere görüşmez üzre :80:

"kızçem" diyiverion ya göçmenler,balıkesrli'ler kullanırda genelde.arkdşlarm coktu öyle ordan biliyorem.ondan sordum:KK54::KK54:

yok tatlım :KK1: konyalık biz konyalılarda böyle der genelde ondan şey ettim di demeyim mi yoksa beğenmedin mi :26:
problem değil canım yaa, anlıyorum sizi. hoşbulduk bu arada....

Nasılsın canım nasıl gidiyor hayat neden uyku tutmadı bakıyım bu arada :):)

dun muhabbe ettik kuzenlerim vardı ama normaldede uyuyamıyoru yastıga basımı koydugum an daralıyorum bagrasım gelıyo nazara geldım aslında ben kafamı yastıga koymadan bıle uyurdum sanırım iş bulamam huzurumu kaçırmıs olabılır bıde gelecek kaygılarım canım ama çok onemlı deıl gusel selerden bahsedelım sızınde ıçınız daralmasın

merak etmeee herkesin içi bi daralmış halde zaten.enazndan kendi açımdan öylee.:KK31:

iyi geceler kuzum güzel haberlerle gel bizlere görüşmez üzre :80:

yok tatlım :KK1: konyalık biz konyalılarda böyle der genelde ondan şey ettim di demeyim mi yoksa beğenmedin mi :26:

Nasılsın canım nasıl gidiyor hayat neden uyku tutmadı bakıyım bu arada :):)
öğlen 11e kadar yattım canım yaaa üff! neden o kadar uyuduğuma kızıyorum şimdi. normalde de en geç 9 da uyanırım ama 1 haftadır böyleyim

hadi bakalım bende şu face deki oyunlara başlamak ıstemıyorum bagımlılık yapıyo vala onceden çok meraklıydım sımdı hıç canım ıstemıyo :)
14. seviyeye kadar geldim, eksik malzemeleri almak için ya gerçek nakit paraya ihtiyaç var yada facedeki arkadaşlardan dilenceksin :KK9: hiç tarzım değil.:KK30:

sevgimeleği bi sacarası yapsan da yesek gece gece fena olmazdı... hamile yok demi aramızda?

X