Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

belki hayırlı değildir o kişi sizin için neden bunları düşünmüyorsun canım :KK20:
Rabbim herşeyin hayırlısını verendir sen hayırsız bir şey için dua edersen bu kabul olmaz bunuda biliyorsun değil mi belki karşına çok iyi düzgün biri çıkacak bunları neden düşünmüyorsun böyle olmaz ama hayırsız olduğu halde gelse senin için daha mı iyi kızçem ?

herhalde bu çocuktan vazgeçmem için bu sayfayla karşılaştım bu gazla ben vazgeçerim zaten :)) heytt :)) güç geldi birden ahaha :))

gidiomusun.:KK5:

gitme :KK43:

bnmde sınavım var.bnde oturuorm :KK59:

Hadi bakalım ikinizde doğru ders başınaaa, hatun83 sende çalış okul bitmezse görürüm seni. Bu arada bana da iyi geceler. Allah rahatlık versin. Yarın daha erken toplanın yaaa çok uykum geldi şimdi.

ahahaah :)) yani hiç çalışmadım bilior musun, ilk sınav 91 ama bunda napıcam bilemedim :))) sende çalış bence sonra bu konu kapanmsın burda toplanalım yeniden, walla 10 dakka da alıştım he hemen .))

ne sandın kızzzıımm kk buraaaaa:KK76:

bnmde ilki 80.hoca anlattım dedigi ama anlatmadıgı yerden sorunca 20 puan öyle gitti.haksızlıkk yapptııııııııı bukez napar bilmiyorum güvenimi kırdı çalşmıcam :KK19::KK53:

Hadi bakalım ikinizde doğru ders başınaaa, hatun83 sende çalış okul bitmezse görürüm seni. Bu arada bana da iyi geceler. Allah rahatlık versin. Yarın daha erken toplanın yaaa çok uykum geldi şimdi.

iyi geceler canım :80:
bu arada ben yarın erken gelemicem sevdiceğim le buluşacağız da akşam girebilirim sanırım :KK17:

okeyto o zaman, nabersin ela? ben sabah çok geç uyandım uykum kaçtı gitti şimdi uyuyamıyorum...pöff!:KK14:

neden böyle diyorsun ela :KK20: çok ayıp ama konuna yorum yapmadım mı ben senin :KK19:
tuz sende hoşgeldin canım yemin ederim ki görmedim yazışmalardan özür dilerim 105:

herkese iyi geceler diliyorum kızlar, umarım çarşamba yada perşembe tekrar görüşrüüz, ben giremicem cünkü tekrar, kendinize iyi bakın. dinlediginiz için de teşekkürler .))
öptüm kocaman kocaman :KK70:

X