- 25 Aralık 2012
- 635
- 7
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
ayy tatlım bnm.engüzelini yapmışşsn seviyosan ne diim.hayırlısı böylemiş.prensesssiimizi bekliyoruz yani cok bekletmiş yahu
senin yernde olmayı isterdim.şöyleki yaş 21 oluyo artık evlnme istegi derinlere kayboluyo.bnde 19da evlnsem evlenrdim ama tren kaçtı bnde arkasndan bakakaldım.tabi hala şansım var ama sevdigimle olsa ahh!
isim ne olcak prensesin
ALLAH'ın izniyle doğsunda hanfendi resmini atarım ablacım :) İkra Ceylin koyduk adını sıpamın :)
Sevdiğinle olacaksa olsun zaten ablacım ya diğer türlüsü işkence bence birde sevdiğin adamın bebişini taşımak ondan bir parça çok güzel bir duygu yani anlatamam anlatsamda anlıyamazsın yaşaman lazım mutlaka darısı senin başına ozaman inş seninde böyle tombik tombik bi bebişin olur sevdiğin adamdan
nasıl yani abla anlamadım :/
ben gizemli bi üyeyim ismimi söyleyiveremiyorum öyle özelden söylerim
muhasebe okuyorum çalışmaekonomisine geççem inş.
yarınki sınavımda paket programcılıgından yardım edicen mi?
etmessen darılırım
ayy tatlım bnm.engüzelini yapmışşsn seviyosan ne diim.hayırlısı böylemiş.prensesssiimizi bekliyoruz yani cok bekletmiş yahu
senin yernde olmayı isterdim.şöyleki yaş 21 oluyo artık evlnme istegi derinlere kayboluyo.bnde 19da evlnsem evlenrdim ama tren kaçtı bnde arkasndan bakakaldım.tabi hala şansım var ama sevdigimle olsa ahh!
isim ne olcak prensesin
ahh canım inşallahh..
bnde hayatımı bi yoluna koyayımda rahataercem.hamişlerin duası kabul olurmuş ya sende dua et bnm için.hayırlısını istiyorum gönlümdekini yanmda istiyorum bnde çok mu
içimde ders aşkı yok sizin sayenizde kırıntıda kalmadı
şu dönemi bi bitiremedim gitti he.sıkıldım yahu
ALLAH'ın izniyle doğsunda hanfendi resmini atarım ablacım :) İkra Ceylin koyduk adını sıpamın :)
Sevdiğinle olacaksa olsun zaten ablacım ya diğer türlüsü işkence bence birde sevdiğin adamın bebişini taşımak ondan bir parça çok güzel bir duygu yani anlatamam anlatsamda anlıyamazsın yaşaman lazım mutlaka darısı senin başına ozaman inş seninde böyle tombik tombik bi bebişin olur sevdiğin adamdan
ay tatlım valla bilsem de etsem keşke :26:
o neci kinasıl bir dersmiş öyle isminde hayır yok zaten :
kız dur ne ablası daha o kadar yaşlanmadık
Vışşş sen evlimisin hemde 18 yaşında hemde hamile hı vay anacımm
tatlım sana hoşgeldin diye yazmıştım ama cevap vermedin de ona bozuldum
aaa niye öyle diyorsun kuzucum daha yaşın kaçta 21 oluyormuş daha çok gençsin senden neden geçsin duymayım bir daha
bu arada sevgilim aradıda birazcık onunla konuşmak zorunda kaldım k. bkmadın dimi
Oh yaa rahatladım, baktım yeni bir topik şükür dedim sonunda. Üyeliği yapalı çok oldu sayılır ama kulübe takılmaya yeni başladım. Bende dışarda kalanlardan sayılırım:'(
sormaa sormaaa
bi patlıyodum eyy topik sahibesii cok boşladın ama die dee.sonra vazgeçtim.slm diyiverseydin sevgilineeaaa niye öyle diyorsun kuzucum daha yaşın kaçta 21 oluyormuş daha çok gençsin senden neden geçsin duymayım bir daha
bu arada sevgilim aradıda birazcık onunla konuşmak zorunda kaldım k. bkmadın dimi
saol canım.olmaz dediklerin oluyo hayatta.bundan sonrası düz gitsn inş.burda okadar bayanın derdini sıkıntısını dinliyorum görüyorum ve hepinize dua ediyorum ablacım hamilelern duası kabul olur ddler bnada hepnzn duacısıyım merak etmeyn ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin inşşşşşşşşş :)
kuzum senin gönlünde ki kimmiş di bakıyım birneden birlikte değilsiniz ne sorun var ki ..
Ayy hiç görmedim abla ya k.bakma hoşbulduuk ozmaaan
bi patlıyodum eyy topik sahibesii cok boşladın ama die dee.sonra vazgeçtim.slm diyiverseydin sevgilinee
saol canım.olmaz dediklerin oluyo hayatta.bundan sonrası düz gitsn inş.
en güzelini yapmışsın canım helal olsun biraz yaşın erken ama olsun mutlusun ya dahası kime ne ?
bende çok seviyorum biliyon mu ah ah sevgilime aşığımm bizde kavuşurmuyuz ki sizin gibi
bak buralarda doğum yapma heyardım edemeyiz sana hemen hastaneye git al prensesimizi kucağınaa oh oh ne kadar güzell
tatlım hoşgeldin sefalar getirdinn :)
artık dışarda değilsin tanıt bakalım kendini :)