Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ALLAH'ın izniyle doğsunda hanfendi resmini atarım ablacım :) İkra Ceylin koyduk adını sıpamın :)
Sevdiğinle olacaksa olsun zaten ablacım ya diğer türlüsü işkence bence birde sevdiğin adamın bebişini taşımak ondan bir parça çok güzel bir duygu yani anlatamam anlatsamda anlıyamazsın yaşaman lazım mutlaka darısı senin başına ozaman inş seninde böyle tombik tombik bi bebişin olur sevdiğin adamdan

Oh yaa rahatladım, baktım yeni bir topik şükür dedim sonunda. Üyeliği yapalı çok oldu sayılır ama kulübe takılmaya yeni başladım. Bende dışarda kalanlardan sayılırım :'(

ahh canım inşallahh..

bnde hayatımı bi yoluna koyayımda rahataercem.hamişlerin duası kabul olurmuş ya sende dua et bnm için.hayırlısını istiyorum gönlümdekini yanmda istiyorum bnde çok mu

ay tatlım valla bilsem de etsem keşke :26:
o neci ki nasıl bir dersmiş öyle isminde hayır yok zaten :

aaa niye öyle diyorsun kuzucum daha yaşın kaçta 21 oluyormuş daha çok gençsin senden neden geçsin duymayım bir daha
bu arada sevgilim aradıda birazcık onunla konuşmak zorunda kaldım k. bkmadın dimi

ahh canım inşallahh..

bnde hayatımı bi yoluna koyayımda rahataercem.hamişlerin duası kabul olurmuş ya sende dua et bnm için.hayırlısını istiyorum gönlümdekini yanmda istiyorum bnde çok mu

burda okadar bayanın derdini sıkıntısını dinliyorum görüyorum ve hepinize dua ediyorum ablacım hamilelern duası kabul olur ddler bnada hepnzn duacısıyım merak etmeyn ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin inşşşşşşşşş :)

içimde ders aşkı yok sizin sayenizde kırıntıda kalmadı
şu dönemi bi bitiremedim gitti he.sıkıldım yahu

en güzelini yapmışsın canım helal olsun biraz yaşın erken ama olsun mutlusun ya dahası kime ne ?
bende çok seviyorum biliyon mu ah ah sevgilime aşığımm bizde kavuşurmuyuz ki sizin gibi
bak buralarda doğum yapma he yardım edemeyiz sana hemen hastaneye git al prensesimizi kucağınaa oh oh ne kadar güzell

aaa niye öyle diyorsun kuzucum daha yaşın kaçta 21 oluyormuş daha çok gençsin senden neden geçsin duymayım bir daha
bu arada sevgilim aradıda birazcık onunla konuşmak zorunda kaldım k. bkmadın dimi

kuzum senin gönlünde ki kimmiş di bakıyım bir neden birlikte değilsiniz ne sorun var ki ..

kısss hülya..niye konu mu hortlattın.2011'de açtım te ben onu..gitti o sevgili fln kalmadı ortalıkta.ona yanıyorum ya ben zaten

Oh yaa rahatladım, baktım yeni bir topik şükür dedim sonunda. Üyeliği yapalı çok oldu sayılır ama kulübe takılmaya yeni başladım. Bende dışarda kalanlardan sayılırım :'(

tatlım hoşgeldin sefalar getirdinn :)
artık dışarda değilsin tanıt bakalım kendini :)

bi patlıyodum eyy topik sahibesii cok boşladın ama die dee.sonra vazgeçtim.slm diyiverseydin sevgilinee
saol canım.olmaz dediklerin oluyo hayatta.bundan sonrası düz gitsn inş.
kuzum senin gönlünde ki kimmiş di bakıyım bir neden birlikte değilsiniz ne sorun var ki ..

bi patlıyodum eyy topik sahibesii cok boşladın ama die dee.sonra vazgeçtim.slm diyiverseydin sevgilinee

saol canım.olmaz dediklerin oluyo hayatta.bundan sonrası düz gitsn inş.

seni pis seni hemen patlıcaktın dimi ama yetişdim ben yetişdimm
hadi bakıyım anlat anlat tatlım içinde tutma ne oldu neden ayrıldınız neden yanında değil bak sen üzülünce bende üzülüyorum ama

kavuşursunuz kavuşursunuuz
senn içinde dua edim ozmn ben accııııık

Bide bide bideee anadolu- eczacılık mezunuyum ama çalışmıyorum şimdi. Başkaaa bide Malatyalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…