- 1 Haziran 2011
- 206
- 12
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
ay k. bkma kuzum lütfen :) dün bizi pasif ettiler biraz fransız kaldık sizlere
tanıtırmısın şeker kendini hadi balım ooh oh oh
aynen tadı damagımda kaldı
şimdide bi yandan ders calışıyorum biyandan vıdıvıdı yapıyorum yarında hoca beni...
bu arada Kazen kim için 10 tane üyeliginiz var gibi bi yorum yaptı ki?
anlam veremedim.sende pasif olunca dedm snle mi alakası var ama acıldıgna göre senle ilgisi yok.ilginç bi durum:26:
hoşbulduuuuuk :)
27 yaşındayım ,bankacılık mezunuyum ,1.5 yıllık evliyim,istanbuldayım veee evdeyim
biz bugun akşam ustu baya sohbet ettik
1.5 yıl oldu ilk aylar biraz zor oldu ama alıştım artık doğru ınsanı bulunca cennet gibi vallaevet evet gördüm gördüm sizi gidi siziler kaynatmışsınız burayı
bende özlem tatlış 20 yaşında sayılırım artık yarıladık da
evlilik nasıl gidiyor bakem
vallah yaa bak ben gelince görüyon mu kızz herkez geldi yine ısındırıverdim 2 dak içinde oh oh ohhoca seni... boşluğu dolduralım pısırı basacak sana ders ney canım yardımcı olurum belkimmm
bilmiyorum ay bende anlamadım cikolata diye bir üye var onunla karışmış galiba neyse ki açıldı geldim yine topiğime kıskananlar çatlasın
benn yokken topiğimin ismini değiştirmeye kalkmışlar çok kızdım çok:105:
1.5 yıl oldu ilk aylar biraz zor oldu ama alıştım artık doğru ınsanı bulunca cennet gibi valla
görrdümmde bakmakla yetindim pasiftim
nööörüyonuz kızlarrrr
görrdümmde bakmakla yetindim pasiftim
hülya gülşah sen niden gittin canım
Merhaba hayırlı geceler.
msj atmışsın ama cvp veremiyorum ablacım 100 msj olmadan yazamıyorm kmseye özelden k.bakma
yok sen doğru hatırlıyorsun sayfada yeniyim sıcak buldugum kişileri ekliyorum öyle sohbet muhabbet edeblmek için :)
18 yaşındayım evliyim 40 haftalık hamileym mersinde yaşıyorum adım hülya çok memnun olduuum :)
ay tatlım sen nerde okuyordun ben unuttum da :26: birde isminide söylemedin seni seni
pardon canım vallahi mesajı attıktan sonra gördüm seni burda:18:
ayrıca sen naptın 18 de evli hamile :) 28 olmasın o yapma yahu :26:
nasıl evlendin sevdinde mi evlendin mutlu musun bebekk kız mı erkek mi 40 haftada dogmuyo mu bu bebiş hala karnında yahu.neler oluyor anlat bakem.
yok yok 18 o abla :)
eveet severek evlendim çok şükür eşimle çok mutluyum eşimi çok seviyorum evet doğması lazım normalde bi kaç gündür sancılarım gelip gidiyor ama beceriksiz çıktım bi doğuramadım anlıyacagın 2 gün içindede doğurmassam 9 ay 10 gnlğü geçiyor muaneye gidicem suni sancıyla falan doğm yaparım artık yani anlıyacağn 2 gün içinde prensesimi kucağıma alırım