Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

aynen tadı damagımda kaldı

şimdide bi yandan ders calışıyorum biyandan vıdıvıdı yapıyorum yarında hoca beni...

vallah yaa bak ben gelince görüyon mu kızz herkez geldi yine ısındırıverdim 2 dak içinde oh oh oh hoca seni... boşluğu dolduralım pısırı basacak sana ders ney canım yardımcı olurum belkimmm

bu arada Kazen kim için 10 tane üyeliginiz var gibi bi yorum yaptı ki?
anlam veremedim.sende pasif olunca dedm snle mi alakası var ama acıldıgna göre senle ilgisi yok.ilginç bi durum:26:

bilmiyorum ay bende anlamadım cikolata diye bir üye var onunla karışmış galiba neyse ki açıldı geldim yine topiğime kıskananlar çatlasın
benn yokken topiğimin ismini değiştirmeye kalkmışlar çok kızdım çok :105:

hoşbulduuuuuk :)
27 yaşındayım ,bankacılık mezunuyum ,1.5 yıllık evliyim,istanbuldayım veee evdeyim
biz bugun akşam ustu baya sohbet ettik

evet evet gördüm gördüm sizi gidi siziler kaynatmışsınız burayı
bende özlem tatlış 20 yaşında sayılırım artık yarıladık da
evlilik nasıl gidiyor bakem

görrdümmde bakmakla yetindim pasiftim

görrdümmde bakmakla yetindim pasiftim

Merhaba hayırlı geceler.
msj atmışsın ama cvp veremiyorum ablacım 100 msj olmadan yazamıyorm kmseye özelden k.bakma
yok sen doğru hatırlıyorsun sayfada yeniyim sıcak buldugum kişileri ekliyorum öyle sohbet muhabbet edeblmek için :)
18 yaşındayım evliyim 40 haftalık hamileym mersinde yaşıyorum adım hülya çok memnun olduuum :)

pardon canım vallahi mesajı attıktan sonra gördüm seni burda :18:

ayrıca sen naptın 18 de evli hamile :) 28 olmasın o yapma yahu :26:

nasıl evlendin sevdinde mi evlendin mutlu musun bebekk kız mı erkek mi 40 haftada dogmuyo mu bu bebiş hala karnında yahu.neler oluyor anlat bakem.

ay tatlım sen nerde okuyordun ben unuttum da :26: birde isminide söylemedin seni seni

ben gizemli bi üyeyim ismimi söyleyiveremiyorum öyle özelden söylerim

muhasebe okuyorum çalışmaekonomisine geççem inş.
yarınki sınavımda paket programcılıgından yardım edicen mi?
etmessen darılırım

yok yok 18 o abla :)
eveet severek evlendim çok şükür eşimle çok mutluyum eşimi çok seviyorum evet doğması lazım normalde bi kaç gündür sancılarım gelip gidiyor ama beceriksiz çıktım bi doğuramadım anlıyacagın 2 gün içindede doğurmassam 9 ay 10 gnlğü geçiyor muaneye gidicem suni sancıyla falan doğm yaparım artık yani anlıyacağn 2 gün içinde prensesimi kucağıma alırım

ayy tatlım bnm.engüzelini yapmışşsn seviyosan ne diim.hayırlısı böylemiş.prensesssiimizi bekliyoruz yani cok bekletmiş yahu

senin yernde olmayı isterdim.şöyleki yaş 21 oluyo artık evlnme istegi derinlere kayboluyo.bnde 19da evlnsem evlenrdim ama tren kaçtı bnde arkasndan bakakaldım.tabi hala şansım var ama sevdigimle olsa ahh!

isim ne olcak prensesin

içimde ders aşkı yok sizin sayenizde kırıntıda kalmadı
şu dönemi bi bitiremedim gitti he.sıkıldım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…