- 12 Ocak 2013
- 141
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
ayyy maşallah sana. hem çocuk dogur hem bu kıloda ol:) masalllah darısı basımıza
yok canım bebeğim ama olsun istiyorum artık da bizim bey çok yanaşmıyor ama kaçıcak yeri yk :) bende önlisans mezunuyum çok sükür işim var işsiz kalsam çıldırırdım herhalde. erkekleri ikna etmek zor canım benımkı allahtan cok bekletmedı benı 2 yılda evlendık bız ama o 2 yıl bıle cok zor gectı
Su-peris-i Allah mı söylettibu bebişler de ikizdi heheh inşallah diğerleri de ikiz olur
buketsedef hadi bakalım çalışmalarda Allah ikimizede bol bereket ve kolaylık versin
antidepresif sende ne var ne yok
Su-peris-i Allah mı söylettibu bebişler de ikizdi heheh inşallah diğerleri de ikiz olur
buketsedef hadi bakalım çalışmalarda Allah ikimizede bol bereket ve kolaylık versin
niye istemiyor ki tatlım kocan bebek :26:
öyle öyle çok zorilla ki herşey uygun olacak ama benim ki şartları bekliyor canım bakalım inşallah olacak
bende işsiz kalmazdım da aslında bizimkilere hiç bir yer beğendiremiyoruz ki anacım
canım bende de bir tane dişi terminatör varellerinden öper
hahahah aynen canım beyefendıyıde ıkna edebılırsem dahada güzel olucak ınsallah :)
canım benimki çocuk degil canavaaro yüzden ben bu kılodaym oksa bu pis bogazla oooooo ne olurdm kim bilir
canım bende de bir tane dişi terminatör varellerinden öper
dişi terminatör :) çocuk geleceğe hazırlanıyor napsın erkeklerle boğusacak bu dunyada hazırlık yapıyor :)
anaaam merve miii kız bak ben seni şimdi çok sevdm benım kızımın adıda mervee
canım ikna etmeyeceksin tenhada kenarda köşede sıkıstıracaksın adamıo kactıkca sen kovalayacaksn
benimki on tane erkege bedel canım hakkından geliir hepsinin
canım bir tane bebiş gelsin bak nasıl iğne ipliğe dönüyorsunbende evlendım evlenelı 10 kılo aldım. verırsem şahane olucak ama bu bogazla zor canım yaaa
ohhhh Allah uzun ömür sağlık versin çocuk bakmak zor iş ablamında bi canavarı var (2.5 yaşında ) o kadar bal olmasa hatta bakılmaz onunla oynarken terkan içinde kalıyorum
oyy tesadüfe bak
gel senin canavar kızla benim yiğenimi baş göz edelim anti kız
bizimkide canavar doğru öldürdü bizi birbirlerini yerler
maşallah ona ne diyim:) dişli olsun bu devirde dişlisi makbul
daha erkenmiş ben daha küçükmüşüm evin borcu bitmemişmiş vs vs... bana doyamamış bekleyelimmiş! olur canım olur herşey zamanla olur.
benim kız sizin oglanın hakkından gelir
anasının kızı ezdirmez kendini
sedef aşk olsunsana yazdıklarımı görmüyormusun okumuyormusun bilmiyorum
birdaha yazmayacağım sana