Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Su-peris-i Allah mı söyletti bu bebişler de ikizdi heheh inşallah diğerleri de ikiz olur
buketsedef hadi bakalım çalışmalarda Allah ikimizede bol bereket ve kolaylık versin
antidepresif sende ne var ne yok

niye istemiyor ki tatlım kocan bebek :26:
öyle öyle çok zor illa ki herşey uygun olacak ama benim ki şartları bekliyor canım bakalım inşallah olacak
bende işsiz kalmazdım da aslında bizimkilere hiç bir yer beğendiremiyoruz ki anacım

Su-peris-i Allah mı söyletti bu bebişler de ikizdi heheh inşallah diğerleri de ikiz olur
buketsedef hadi bakalım çalışmalarda Allah ikimizede bol bereket ve kolaylık versin

hahahah aynen canım beyefendıyıde ıkna edebılırsem dahada güzel olucak ınsallah :)

canım bende de bir tane dişi terminatör var ellerinden öper

daha erkenmiş ben daha küçükmüşüm evin borcu bitmemişmiş vs vs... bana doyamamış bekleyelimmiş! olur canım olur herşey zamanla olur.

bende evlendım evlenelı 10 kılo aldım. verırsem şahane olucak ama bu bogazla zor canım yaaa
canım bir tane bebiş gelsin bak nasıl iğne ipliğe dönüyorsun

ohhhh Allah uzun ömür sağlık versin çocuk bakmak zor iş ablamında bi canavarı var (2.5 yaşında ) o kadar bal olmasa hatta bakılmaz onunla oynarken terkan içinde kalıyorum

işte aynı durum bizde de var onun arkasından kostururken acayıp kalori harcıyorumdarısı isteyen herkesin basına

daha erkenmiş ben daha küçükmüşüm evin borcu bitmemişmiş vs vs... bana doyamamış bekleyelimmiş! olur canım olur herşey zamanla olur.

aman bunlar hep bahane işte erkek milleti değil mi sen istiyorsan yapsın oda sıkıştır sen onu tatlım hamile kalda bak o zaman ev mi kalıyor borç mu kalıyor
zaman zaman zaman sinir oluyorum bu kelimeye ama evet zamanla oluyor bizde kavuşuruz inşallah sevdiceğim le

benim kız sizin oglanın hakkından gelir

anasının kızı ezdirmez kendini

valla anacım bence bunlar birbirlerinin hakkından gelsin
bugun geldiler bize bir görsen anti sen git muftaga sandelyeyi al tezgaha çık ordaki pastaya ulaş yere dök sonrada saklan kızdım sonra küstü bana
bebekler evin neşesi gerçekten ne zaman morelim bozuk olsa onlarda ararım çaremi çok sanslısın canım çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…