- 12 Ocak 2013
- 141
- 0
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
canım tarayıcımda sorun var simdi fire fox yukledim ordan giriyorum sen ne yazdın görmedim belki baskaları da yazmıstır ama göremedimmmm:84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tarayıcımda sorun var simdi fire fox yukledim ordan giriyorum sen ne yazdın görmedim belki baskaları da yazmıstır ama göremedimmmm:84:
ben gelldim
azıcık bi aradan sonra sizlerleim
kaynatmışssınız bayagı ama olsun hadi.
kimsecik kalmamış nirelerdesiniz
kuzucuk sende kimsin bu konu benim ama dün giremedim pasif oldum bugün tekrar açıldı :26:ben burdayım burdayımmmmmm
yemeğimi yedim şimdi çikolata götüruyorum midoşuma çenemdeki sivilcelerde yüzümü götürüyo:18:
ayy tatlım napıyım ama tanımıyorum ki dün tanışmış herkez biz kaldık duman içi dağlardaaaaaaaaaa :118:ayy "sende kimsin" demişssn kıza ne güldürdn beni yahuu
garip bi şekilde pasiflendim sorma
sen neden yedinn cezayı?
dün bayagı kaynamış burası ayıp ettiler ya hadi neyse yeniliginise veriyorum
kuzucuk sende kimsin bu konu benim ama dün giremedim pasif oldum bugün tekrar açıldı :26:
ben yeni kuzucuk
ayy tatlım napıyım ama tanımıyorum ki dün tanışmış herkez biz kaldık duman içi dağlardaaaaaaaaaa :118:
hiç sorma bende bilmiyorum valla ne güzelde konuşuyorduk sohbetimizde yarım kaldı seninle kız :):)
Hoşgeldiiiin :)
Bende yeni üyeyim ve hemen ısındım buraya