- 1 Haziran 2011
- 206
- 12
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
neden sonlandı ne oldu ki çok üzüldüm..
nasılsın canım
nasıl gidiyor hayat :)
yazdığını okudum az önce 25 yaşında ve evlisin sanırım :)
Sağolun kızlar.Kalbi durduAllah herşeyın hayırlısını verir inşallah yeni bi bebiş verir Allah .Çok da cocuk seven biri değilim ama anne olma moduna girdim
Sağolun kızlar.Kalbi durduAllah herşeyın hayırlısını verir inşallah yeni bi bebiş verir Allah .Çok da cocuk seven biri değilim ama anne olma moduna girdim
ben geldiiiiiiiiiimmmumarım rahatsız etmıyorumdr
hoşgeldinnsefalar getirdin :) yok canım ne rahatsızlığı buyrun buyrun
aynen canım 3 yıllık evliyim; erken evlendim biraz. çok şükür iş güç ev kocaa derken geçip gidiyor. senin nasıl gidiyor?
hoşbulduum cnmeskiler ne demiş yemek buldun ye muhabbet buldun ortasına dal
hoşbulduum cnmhoşgeldinnnnnn
ne güzel söyledin valla çok iyi yaptın tatlım
naparsın ne edersin tanıt bakalım kendini inmisin cinmisin perimisin böyle de olmaz ki
buketsedef inşallah olur
su-peris-i henüz bizde bilmiyoruz bebişim patolojıye gitti 10 gün sonra gelecek sonuç
.bebiş yapmak ne kadar meşagatli bişeymiş,kimisi şıp diye hamile kalıyo şıp diye doğruyokıyaslama yapmak elbette doğru değil ama insanoğlu düşünmeden yapamıyo
bebeğiniz var mı tatlım .
benim de biraz kötü bu aralar bu arada bende merve 21 yaşındayım izmirde yaşıyorum tanıtmayı unuttum
ön lisans mezunuyum atamam gelmedi işsizim iş arıyorum ama bulamadım güvenilir bir yer
erkek arkadaşım da ikna olmuyor bu konuda illa ki çok iyi bir yer olması lazım
onun haricinde uzun bir ilişkim var benimde ufukta evliliğe dogru yol alan fakat daha zaman var
başka sormak istediklerin varmı canım :) sen sor ben anlatırım hiç susmam
anladım canım neyse olacağı varmış olmuş üzülme sen sıkma canını vardır her şerde bir hayır öyle değil mi
bakarsın bu sefer ikizleriniz olur ikiz annesi olursun burada bizlerle paylaşırsın herşeyini ne güzel olur
buketsedef inşallah olur
su-peris-i henüz bizde bilmiyoruz bebişim patolojıye gitti 10 gün sonra gelecek sonuç
.bebiş yapmak ne kadar meşagatli bişeymiş,kimisi şıp diye hamile kalıyo şıp diye doğruyokıyaslama yapmak elbette doğru değil ama insanoğlu düşünmeden yapamıyo
kendimi bir an yarışma sunucusu zannettmm alemsin kız antihoşbulduum cnm
öhöö öhööö efenim bendeniz nam-ı diğer anticok yeni sayılmam kadınlar kulübünde cok eskide sayılmam 26 yasında 1.69 boy 54 kılo bir kızce anası bir hatunum yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
hoşbulduum cnm
öhöö öhööö efenim bendeniz nam-ı diğer anticok yeni sayılmam kadınlar kulübünde cok eskide sayılmam 26 yasında 1.69 boy 54 kılo bir kızce anası bir hatunum yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
kendimi bir an yarışma sunucusu zannettmm alemsin kız anti
vay vay bir de kızçen var ne kadar güzel :):) ben bekar kaldım buralarda
bende merve21 yaşındayım kilolarımzda aynımışŞ