Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Arkadaşlar yeni gelenler kısaca bilgi versinler bize,nereden isim,yaş,evli-bekar,iş,öğğrenci?

Ben sedef aslen Mersinliyim ama okul geregi Adana dayım,cukurova üni edebiyat fak. okuyorum son sınıfım ama mezun olmama en az 2 sene alttan derslerim var:18:,agustos ayında düğünüm var ceyiz hazırlıkları yapıyorum bir yandan,evlenınce Adana da yasayacagız,ayrıca benim de esimin askerliği var daha offf napcazz yaaaa o da kısa dönem gitmek için acıkogretim de sosyolojı okuyor 2. sınıf (7 senedir beraberiz ayrıca )

Hoşbuldum . Ben sizi yakalayana kadar sohbet koyulaşmış valla
Elim pek boş sayılmaz bolcana can sıkıntım var

merhaba ben burcu buket 25 yaşındayım. 3 yıllık evliyim istanbulda yaşıyorum. eşim bankacı. evlenmek başka dert canım evlenene kadarki süreç en güzeliymiş.

sedef aşk olsun sana yazdıklarımı görmüyormusun okumuyormusun bilmiyorum
birdaha yazmayacağım sana

Son düzenleme:
mmmm o zaman tanıtayım kendimi

27 yaşındayım, bankacılık mezunuyum ,çalışmıyorum,1.5 yıllık evliyim eşimle 5 yıl önce tanıştık biraz uzun surdu evlenme işi
İstanbul dayım.Kitap okumayı çoook seviyorum.Film izlemeyi de
Valla aklıma gelenler bunlar .He bir de 3 gün önce 3 aylık hamileliğim düşükle sonlandı biraz üzgünüm bu günler.

çok geçmiş olsun canım...

neden sonlandı ne oldu ki çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…