Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bende iyiyim çok teşekkkür ederim tabi neden olmasın
ben merve 21 yaşındayım izmirde yaşıyorum okulum bitti atanamadm malesef
sen tanıtırmısın biraz da kendini :):)

aaa öğretmenmisin benim kızımda öğretmen şimdi istanbldayım belki annen yaşındayım bana abla diyebilirsin

iyi gidiyor iş arıyorum evdeyim şuanda siz neler yapıyorsunuz internette zaman geçiriyorum yapacak bir şey yok:)

bende iş arıyorum ama bir türlü bulamadım mesleğim de elimde patladı .
onun haricinde bende evdeyim genelde bazı zaman arkadaşlarla çıkarız kışın olduğu için canım cıkmakta istemiyor bahane buluyorm na yalan söylüyüm
kk da olmasa napardım diye düşünüyorum artık gerçekten yapacak bir şey yok çünkü :) seninde mi okul bitti canım:)

Bende burdayim kizlar ama malesef misafir var cebellesiyoruz annemle. Habersiz cat kapi gelen misafirlerden hic haz etmiyorum ( tabi cok yakinlarim haric :)
Sen kalk taaa sehir disindan buraya gel ama telefon acma zahmetinde bulunma!! Ya evde olmasaydik? Neyse sakinligimi koruyup yuzume gulucugu takip iceri gidiyom ben.

Kızlaaar Adana da hava cok soguk ve karanlık off içim karardı dısarı cıkasım gelmiyor halbuki alısveriş yapmam lazım ama napalım artıkkk

haha ee artık gelmişler gamzecim misafir kovulmaz demi bizede öyle çat kapı gelirler bende çok sinir olurum birde küçük canavarları varsa geri gel tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…