- 12 Ocak 2013
- 141
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
bende iyiyim sizle nasılsınız topiğinize yeni geldim tanışalımmı
hoşbuldum sizde hoşgeldiniz :)
ben iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız dün ilk olarak siz yazmışsınız bu topiğe eliniz ugurlu gelmişş :)
hoşbulduk teşekkür ederim uğurlu geldim sanırım
kesinlik le :) yazdıklarınızı okumuştum
isminiz tuğçe öyle değil mi :) kuş adasında yaşıyorsunuz bu kadarı aklımda kalmış
bende iyiyim çok teşekkkür ederim tabi neden olmasın
ben merve 21 yaşındayım izmirde yaşıyorum okulum bitti atanamadm malesef
sen tanıtırmısın biraz da kendini :):)
memnun oldum canım ee neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat bakalımm :))evet doğrudur
aaa öğretmenmisin benim kızımda öğretmen şimdi istanbldayım belki annen yaşındayım bana abla diyebilirsin
memnun oldum canım ee neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat bakalımm :))
slm bende yeniyim arkadaşlar.
slm bende yeniyim arkadaşlar.
iyi gidiyor iş arıyorum evdeyim şuanda siz neler yapıyorsunuz internette zaman geçiriyorum yapacak bir şey yok:)
Bende burdayim kizlar ama malesef misafir var cebellesiyoruz annemle. Habersiz cat kapi gelen misafirlerden hic haz etmiyorum ( tabi cok yakinlarim haric :)
Sen kalk taaa sehir disindan buraya gel ama telefon acma zahmetinde bulunma!! Ya evde olmasaydik? Neyse sakinligimi koruyup yuzume gulucugu takip iceri gidiyom ben.
Kızlaaar Adana da hava cok soguk ve karanlık off içim karardı dısarı cıkasım gelmiyor halbuki alısveriş yapmam lazım ama napalım artıkkk
iyiyim teşekkürler siz nasılsınız.kendimi sahnede gibi hissettim
24 yaşındayım 3 ay 17 günlük evliyim.plaka 34 maltepe.çankırılıyım eşim ankaralı.