-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
evet canım amiiin. adım nazlı.
sen neler yapıyorsun
ara sıra ters düşüyoruz insani olarak ama iyiyiz Allah a şükür mutluyuz.dün annemin doğum gününü kutlamak için onlardaydık,düğünden sonra ilk kez orda kaldık farklı bi duygu,eşim de işe gitti ben de takılıyom burda çorbam var yemek de yapmam lazım düşünüyorum bi taraftan:44: evlilik fln yok mu ufukta merve vardır illa ki bişeylerben 21 de sözlendim.
hakkınızda hayırlısı olsun.bende aöf işletme 2 deyim okumaya çalışıyorum.bide eşimin bi yıldır gırdığı bı ış var ona başlıyacağım bakalım nasıl olcak.ist damısın
sorma ya geçen gitmiş bi çuval patates almış bizimki zaten nasıl bitireceğimi düşünüyodum iyi oluryemek olarak bence patetes kızartması yapın çok pratiktir soslu biberli patlıcanlı karışık :))
bebek düşünüyormusunuz nazlı . herşey kader kısmet. ufukta var mı yok mu bunu bilemiyorum erkek arkadaşımın ailesi biliyor annesi babası abisi. benim de annem biliyor ama önünde askerliği var kurması gereken bir işi var bunlar için zaman gerekiyor. öyle söyleyim. o zaman içinde ne olur ne biter insan bilemiyor bunu. hayır tatlım ben izmirdeyim.
hoşbuldum sağolunhoşgeldiniz buyurun:)
sorma ya geçen gitmiş bi çuval patates almış bizimki zaten nasıl bitireceğimi düşünüyodum iyi olurdaha erken canım ya bebek için aslında çok istiyoruz.biz de zor şartlarda evlendik.eşim okulunu yeni bitirmişti iş bulamadı şimdi markette çalışıyor askerliğini de yapmadı napcam bilmiyorum ben onsuz hayatta duramam hatta sırf o yuzden biş iş bulduk askerdeyken de maaşını varıyolar o şekilde yakınnda bi yerde ev tutarız diyorum,herşey paraya bakıyo maalesef bebek konusu da öyle o yuzden bıraz da evliliğimiz otursun diyorum.bu zamanlarını ıyı değerlendir eğer karşındakı değecekse onun için yapamayacağın şey yoktur.
Kızlar hava o kadar sogukk ki 2 gündür mutfaga gitmemek için yemek yapmıyorum dısardan söylüyorumcok tembelim coook
sağol canım.aslında acele etmedik,üç yıl sözlü kaldık.bi de teyze çocuğuyuz biz.birbirimizi biliyoruz yani,iş konusu da herkes hallederiz dedi iş ciddiye binince yardımcı olmadılar ve bizim düğün günümüz alınmıştı,zaten o olmasa başka işte çalışmayı planlıyordu eşim son çare olarak,öyle de oldu.eşimin dedesinden kalma ev vardı ailesi sağolsun düğüne bi ay kala da olsa onu sattıp burdan ev aldılar kıra derdimiz yok sükürtatlım benim sana kanım çok ısındı nedense
askerlik varsa o zaman dediğiniz gibi bebek konusunu ertelemeniz iyi olur .
asker yolu beklemek te zordur her an birşey olacak korkusu konuşamamak vs. neden bu kadar acele ettiniz ki nazlıcım ?
ailen işi yokken seni nasıl verdi. biraz daha bekleyin demediler mi destek olmadılar mı su anda kendi evinizde mi kalıyorsunuz ?
haklsın karşısında ki insan çok önemli oluyor kişinin ama ben biliyorum ki o herşeye değer
sağol canım.aslında acele etmedik,üç yıl sözlü kaldık.bi de teyze çocuğuyuz biz.birbirimizi biliyoruz yani,iş konusu da herkes hallederiz dedi iş ciddiye binince yardımcı olmadılar ve bizim düğün günümüz alınmıştı,zaten o olmasa başka işte çalışmayı planlıyordu eşim son çare olarak,öyle de oldu.eşimin dedesinden kalma ev vardı ailesi sağolsun düğüne bi ay kala da olsa onu sattıp burdan ev aldılar kıra derdimiz yok sükür
seni alan napacak bilmemşaka bir yana evet çok soguk sedef
eviniz sobalı mı canım
Su an kaldıgımız ev öğrenci evi tek oda da klima var o yüzden tıkıldık bi odaya hiç çıkmıyoz baska yere
sağolsunlar ailelerimiz kopuk değil.ya işte diyorum ya eşime de öyle söylüyorum kalcak yer var ama ben hiçbiyerde kalmak istemiyorum 1,5 yıl var tecilinin bitmesine.dediğim iş sayesinde elimize fazladan para geçmiş olacak nerde olursa orada ev tutarız yakın olurum diye düşünüyorum.çalışanlarına askerdeyken de maaşlarını veren bi iş çünkü.ailemiz karşı çıkacak kesin çünkü öyle olur mu falan diye,biz herşeyı ayarlarsak yaparız ama inşaallah,bakalım.canım ben şimdi çıkayım eşim gelmeden hazırlığımı yapayım tekrar konuşuruz,yarın girerim yine.Allah a emanet ol.o hep öyle olur . ben ünv. başladığım da herkez yardım edeceğini söylemişti. nerde.. iş ciddiye bindi gittik ünv. ye kimseden yardım gelmedi ama şükürler olsun ki okudum geldim. seni çok iyi anlarım bu konuda demesi kolay fakat iş kesinleşince bi bakmşın kimsen yok.
neyse ki kira derdiniz yokmuş çok sevindim bu konuda. yinede vefalı insanlar çıkmış k. valideniz.
Peki askerdeyken napacaksın canım eşin kimin yanında kalmayı düşnüyorsun ? ne zaman gidecek bu arada
bende iş arıyorum ama bir türlü bulamadımmesleğim de elimde patladı .
onun haricinde bende evdeyim genelde bazı zaman arkadaşlarla çıkarız kışın olduğu için canım cıkmakta istemiyor bahane buluyorm na yalan söylüyüm
kk da olmasa napardım diye düşünüyorum artık gerçekten yapacak bir şey yok çünkü :) seninde mi okul bitti canım:)
Merhabaaaaa.
Herkes kaynaşmış ben yeni geldim aranıza