Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Aman preti salla sevgiyi yolla pattiyi yayla

Bir ben olayım sana bişi olmazzzzzzzzzzzzzz

Böykle bir reklam mı vardı la

alırımm başımı giderimm bakhh

arkilerim geldi bize onlarla takıldık yeni gittiler bende koştum geldim sen napıyosun nasılsın

oh ne güzell valal bende cok iyiymm kuzum bugun bugun tarihi bir gün benimm için

Selam millettt :))

aleyküm selamm evlatt

alayına gider yaptı yok be öle bi reklam yoktu ama siyasi anlamlar çıkaranlar olabilir kızıl baş falan, dikkatli olmak lazım

Rahat bir geyikte yapamıyorum be

Kızıl baş derken saç boyasından bahsediyoruz yanlış anlamayın

La, havalar ısındı bursaya ne zaman geliyor senin ki ..

Haber verde iki göbek atmaya gelek

azcık keskinim ben o küpüne zarar vermiyo ya

napak olumm siz anca birbirinize laf atıyosnz bizde kalıyoz saf gbi

kalmayınn olumm iştemm sizde laf atın ama su tanışma fastını bir geçin yalvarıyorummmm
geliyorum gidiyotum tanşıyonuz da tanşıyonuz olummm daraltı geldi ya la:26::26::26:

Hoşbuldukkk :)))))))))))

nasılsın okyanusssss deniz sahil kumm

hoşbuldukkk
evet bugün ağrımadı 3 gündür kötü ağrıyordu arkadaşım diyor içindeki hayvan ölüyor ondan ağrıyordur çok afedersiniz kızlar

Arkadaşına deseydin..

Ben hayvan olabilecek kadar insanım , ya sen insan olabilecek kadar hayvan mısın diye sorsaydın

Kuzum vitamin eksilikliğindendir

canım ben 4,5 yıldır ilaç firmasında çalışıyorum.
anladım da ben mesleğini sormuştum
azcık keskinim ben o küpüne zarar vermiyo ya
aman vermesin bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye
Rahat bir geyikte yapamıyorum be

Kızıl baş derken saç boyasından bahsediyoruz yanlış anlamayın

La, havalar ısındı bursaya ne zaman geliyor senin ki ..

Haber verde iki göbek atmaya gelek
lan ben nerden biliim özlemn saç rengini bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…