Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Hani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum ayfo sapıklaştırma beni Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..

Bir sanatçıdan bahsediyok da

ne saç rengimm varmş haaaa

Hani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum ayfo sapıklaştırma beni Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..

Bir sanatçıdan bahsediyok da
ahahah yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa

mutlu olmana sebep ne oldu pekisi :26: kurcalıyom şuan kuzu hep mutlu ol ya seviyorsun seviliyorsun daha ne kızım
yorumsuzz bibb

ahahah yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa

Bak ya ..

Sanatına bak diyoo

Ben neye bakıyom sanıyon ? Şaka yapmıştım bacaklara bakıyorum diye

Ula rezil ettin beni ayfo

Kalk git yemek yap

Kocan gelir birazdan

Boğalar açtır ve hep aç kalacaklardır

Arkadaşına deseydin..

Ben hayvan olabilecek kadar insanım , ya sen insan olabilecek kadar hayvan mısın diye sorsaydın

Kuzum vitamin eksilikliğindendir

canım benim sevgili diye ciddi düşündüğüm kişi tanıdığım gibi çıkmadı ayrıldık biz o ona hayvan diyor :)))
zor günler geçiriyorum hani aşk acısından falan değil bana attıkları iftirayı hazmedemedim stresten diye düşünüyorum çünkü bu son zamanlar ağrısı arttı
gidcem doktorada bakalım ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…