Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kuzum duyduğuma göre çok bunalıp sıkılmışsınız , bende aldım bavulumu geldim beybe..

Bu saatten sonra canımız sıkılmaz..

Ulan herkes hoşgeldin diyor bu sevgi kızıl başlısı iki yemek tarifi öğrendi diye havalra girmiş beni görmüyor ! peh :KK53:
valla ya ne derya var ne nazoyu görüorum kaç gündür, sen yoksun, patti yok :KK43: bi özlem bide pretle karşılaşıoruz arada o kadar :KK53: hoşgeldin, sefalar getrdin kuşum :KK53: sevgi kızıl başlısı ne demek lan? :26:
teşekkür ederim amin.
rica ederim :)

aa o nasıl söz ama:KK20::KK20: birde hemen öyle kaynaşamayız ki sabır sabır :)

olumm asıl sen beni görmedin arkaki sayfaya bak bakalımm yazdımm ben sana:KK43::KK43::KK43:

La sus sen bana karşımı geliyorsun ! Hey tatlı öğreniceniz mi lan ?

Eğer kursta tatlı tarifi öğreticeklerse sen tarifi al ama yapma..

Ben yaparım beceriksiz hıh :KK53:

saolasın ama bi anda da kaynaşamayız ki sabırlı olman lazım. ha diyince olmaz bu işler hahahaha diceksin ki olsun :KK53:

ben biraz gerginimdir de :KK34: patlamaya hazır bomba gibiym valla :KK52:

aa o nasıl söz ama:KK20::KK20: birde hemen öyle kaynaşamayız ki sabır sabır :)

olumm asıl sen beni görmedin arkaki sayfaya bak bakalımm yazdımm ben sana:KK43::KK43::KK43:

öyle canım da sinir geliyo bianda işte :KK53::KK53: psi psi kopatımmmmmmmmm :KK24:

selam şekerlerrrrrrr ben geldimmm :KK8:

hoşgeldin çitlnebikimmm nördünn:KK51::KK51::KK51:

Salaha bağladı yine bu ben kaçıyommm:KK53::KK53::KK55::KK55::KK55::KK55:

sensin o tahamm mıııı:KK19::KK19::KK19:

La sus sen bana karşımı geliyorsun ! Hey tatlı öğreniceniz mi lan ?

Eğer kursta tatlı tarifi öğreticeklerse sen tarifi al ama yapma..

Ben yaparım beceriksiz hıh :KK53:
geliorumm ne olmuş senden korkan pret gibi olsunnn:KK53::KK53::KK53::KK53: ade ordann o ne tatlılar yapmadık ki bugun paşa lokumu yaptıkk olum:KK53:m müthiş birşeymiiş:KK56::KK56: sensin becereksiz bikerem huh:KK19::KK19:

valla ya ne derya var ne nazoyu görüorum kaç gündür, sen yoksun, patti yok :KK43: bi özlem bide pretle karşılaşıoruz arada o kadar :KK53: hoşgeldin, sefalar getrdin kuşum :KK53: sevgi kızıl başlısı ne demek lan? :26:

rica ederim :)

Aman preti salla sevgiyi yolla pattiyi yayla

Bir ben olayım sana bişi olmazzzzzzzzzzzzzz

Böykle bir reklam mı vardı la :KK53:

hoşgeldin çitlnebikimmm nördünn:KK51::KK51::KK51:

sensin o tahamm mıııı:KK19::KK19::KK19:

geliorumm ne olmuş senden korkan pret gibi olsunnn:KK53::KK53::KK53::KK53: ade ordann o ne tatlılar yapmadık ki bugun paşa lokumu yaptıkk olum:KK53:m müthiş birşeymiiş:KK56::KK56: sensin becereksiz bikerem huh:KK19::KK19:

arkilerim geldi bize onlarla takıldık yeni gittiler bende koştum geldim sen napıyosun nasılsın :KK24:

X