Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

anladım da ben mesleğini sormuştum :KK53:

aman vermesin :KK53: bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye :KK53:

lan ben nerden biliim özlemn saç rengini :KK53: bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi :KK53::KK53: valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda :KK43: :KK43:

Hani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum :KK53::KK53::KK53: ayfo sapıklaştırma beni :KK53: Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..

Bir sanatçıdan bahsediyok da :KK53::KK53:

anladım da ben mesleğini sormuştum :KK53:

aman vermesin :KK53: bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye :KK53:

lan ben nerden biliim özlemn saç rengini :KK53: bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi :KK53::KK53: valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda :KK43: :KK43:

ne saç rengimm varmş haaaa:KK53::KK53:

Hani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum :KK53::KK53::KK53: ayfo sapıklaştırma beni :KK53: Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..

Bir sanatçıdan bahsediyok da :KK53::KK53:
ahahah :KK53: yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz :KK53: sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa :KK53::KK53:

Ben diyom da inanmıyonuz ..

Bu sevgi sırf güzel mamalar yemek için kursa gidiyor diye..

Karganında yeminde gözü var civ civinde..

hiçde bilemm taham mı sıf sana inat olsun diye 5 kere huh:KK19::KK19:
deli deli marga kargaları kovala :KK53::KK53:

mutlu olmana sebep ne oldu pekisi :26: kurcalıyom şuan :KK1::KK1::KK1: kuzu hep mutlu ol ya seviyorsun seviliyorsun daha ne kızım :KK1:
yorumsuzz bibb:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ahahah :KK53: yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz :KK53: sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa :KK53::KK53:

Bak ya ..

Sanatına bak diyoo

Ben neye bakıyom sanıyon ? Şaka yapmıştım bacaklara bakıyorum diye

Ula rezil ettin beni ayfo

Kalk git yemek yap

Kocan gelir birazdan

Boğalar açtır ve hep aç kalacaklardır :KK53::KK53::KK53::KK53:

Arkadaşına deseydin..

Ben hayvan olabilecek kadar insanım , ya sen insan olabilecek kadar hayvan mısın diye sorsaydın

Kuzum vitamin eksilikliğindendir :KK53:

canım benim sevgili diye ciddi düşündüğüm kişi tanıdığım gibi çıkmadı ayrıldık biz o ona hayvan diyor :)))
zor günler geçiriyorum hani aşk acısından falan değil bana attıkları iftirayı hazmedemedim stresten diye düşünüyorum çünkü bu son zamanlar ağrısı arttı
gidcem doktorada bakalım ne zaman :KK50:

X