- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.761
ben ilk defa uzun zamandan sonra mutluyum da mutlulugu özlemişim be yegenn
Burnunu kırdırıcan ondandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaybol şekerim başınıda al kendinide al bas git hiç bişiyin kalmasın ahuhsjfbjdf
Burnunu kırdırıcan ondandır
anladım da ben mesleğini sormuştum
aman vermesin bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye
lan ben nerden biliim özlemn saç rengini bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda
anladım da ben mesleğini sormuştum
aman vermesin bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye
lan ben nerden biliim özlemn saç rengini bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda
klavyenin üzerinden kalkkk gitmiyomm nan bugun ben cok mutluyum tarihe geç bunuuuuu cok güzel bir duygumuşş
tabikide hayır onunla hiç alakası yok şekerim
Tamam bu kadar çok inkar etme
Kendi takvimine kendin çentik at , beni yorma beni bulaştırma..
Benim atmam bana bişi kazandırmaz ama senin atman çok şey kazandırır..
Ufak atta civ civler yesin kjasbedıjbs
olum seninle ugraşmaya mecal bırakmasın ha 2 dak daa
ahahah yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaaHani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum ayfo sapıklaştırma beni Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..
Bir sanatçıdan bahsediyok da
Benimle uğraşacak bir kız arkadaş arıyorum telefon numaram .......................................................
niye civciler yiyo ben yerim
bugun ilk defa cok iyiym de mutluluğu özlemişimm cok güzel bir duygumuş
Ben diyom da inanmıyonuz ..
Bu sevgi sırf güzel mamalar yemek için kursa gidiyor diye..
Karganında yeminde gözü var civ civinde..
hiçde bilemm taham mı sıf sana inat olsun diye 5 kere huh
deli deli marga kargaları kovala
yorumsuzz bibbmutlu olmana sebep ne oldu pekisi :26: kurcalıyom şuan kuzu hep mutlu ol ya seviyorsun seviliyorsun daha ne kızım
ahahah yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa
Şifreyi çözemedim ama hala :26:
Arkadaşına deseydin..
Ben hayvan olabilecek kadar insanım , ya sen insan olabilecek kadar hayvan mısın diye sorsaydın
Kuzum vitamin eksilikliğindendir
mutlu olmana sebep ne oldu pekisi :26: kurcalıyom şuan kuzu hep mutlu ol ya seviyorsun seviliyorsun daha ne kızım