• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

anladım da ben mesleğini sormuştum :27:

aman vermesin :27: bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye :27:

lan ben nerden biliim özlemn saç rengini :27: bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi :27::27: valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda :( :43:

Hani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum :27::27::27: ayfo sapıklaştırma beni :27: Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..

Bir sanatçıdan bahsediyok da :27::27:

anladım da ben mesleğini sormuştum :27:

aman vermesin :27: bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye :27:

lan ben nerden biliim özlemn saç rengini :27: bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi :27::27: valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda :( :43:

ne saç rengimm varmş haaaa:27::27:

klavyenin üzerinden kalkkk :63: gitmiyomm nan bugun ben cok mutluyum tarihe geç bunuuuuu cok güzel bir duygumuşş:17::17:

Kendi takvimine kendin çentik at , beni yorma beni bulaştırma..

Benim atmam bana bişi kazandırmaz ama senin atman çok şey kazandırır..

Ufak atta civ civler yesin kjasbedıjbs :27::27::27:

Hani şu pürüzsüz güzel bacakları olan insandan bahsediyorum :27::27::27: ayfo sapıklaştırma beni :27: Allah belanı vermesin okuyan beni yanlış anlayacak..

Bir sanatçıdan bahsediyok da :27::27:
ahahah :27: yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz :27: sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa :27::27:

Ben diyom da inanmıyonuz ..

Bu sevgi sırf güzel mamalar yemek için kursa gidiyor diye..

Karganında yeminde gözü var civ civinde..

hiçde bilemm taham mı sıf sana inat olsun diye 5 kere huh:19::19:
deli deli marga kargaları kovala :27::27:

mutlu olmana sebep ne oldu pekisi :26: kurcalıyom şuan :1::1::1: kuzu hep mutlu ol ya seviyorsun seviliyorsun daha ne kızım :1:
yorumsuzz bibb:27::27::27::27::27::27:

ahahah :27: yanlış anlaşılcak bi durum yok ya zevkler ve renkler tartışılmaz :27: sen sanatına bak.. ah be dinleyesim geldi şimdi açayım da dinleyeyim bari. evala be bratmi evala, evala na taz jenaaaaaaaaa :27::27:

Bak ya ..

Sanatına bak diyoo

Ben neye bakıyom sanıyon ? Şaka yapmıştım bacaklara bakıyorum diye

Ula rezil ettin beni ayfo

Kalk git yemek yap

Kocan gelir birazdan

Boğalar açtır ve hep aç kalacaklardır :27::27::27::27:

Arkadaşına deseydin..

Ben hayvan olabilecek kadar insanım , ya sen insan olabilecek kadar hayvan mısın diye sorsaydın

Kuzum vitamin eksilikliğindendir :27:

canım benim sevgili diye ciddi düşündüğüm kişi tanıdığım gibi çıkmadı ayrıldık biz o ona hayvan diyor :)))
zor günler geçiriyorum hani aşk acısından falan değil bana attıkları iftirayı hazmedemedim stresten diye düşünüyorum çünkü bu son zamanlar ağrısı arttı
gidcem doktorada bakalım ne zaman :50:

Back