- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.701
Lan dödün mü o pis kokmuş odanaLaptopumu özlemişim ulan !
hoşgeldin minik kuş, oh be bi demirbaş daha geldiBen celdum hacılarrrr
yok evde kalmak demeyelim ona, ben sadece doğru insanı bulduğumda beklemenin anlamı yok diyip erkene aldım hepsi buayyy ben evde mi kaldm nee :44::106:
korkma cnm bnm endişeye düştüğün an her şey ters gitmeye başlar tadını çıkarmaya bak. carpe diem yanigerçekten sebebi yok be kuzumm içsel birşey galiba. insallah geçmez bu halimm cok korkuyomm geçecek diye:18::18::18:
teşekkür ederim... olsun ya o da iyidir geç olsun güç olmasın hesabıoo bukadar genç yaşta hem okuyup hem evlenmıssınız taktır ettım bende evlıyım 22 yasındayım ama açıktan okumaya calısıorum ee bırde kızım var zor oluo bayağı
Ben bu topicin delisiyim,psikopatım anlayacağınBi kişi bi kişidir,beni tanıyosun artık
artislik yapma baha bakkk
olmaz olmaz hep borç hep borç
Sen burda değilken koltuk benimkimmiş o sen mi delisiymiş..
ablalar beni tanımıyor diye deli koltuğuma oturamazsın bacım
oleeeeeeeeeeeeey bi demirbaş dahaLaptopumu özlemişim ulan !
Laptopumu özlemişim ulan !
nere gidicez pekim
Borç yiğidin kamçısıdır oğlumÖderiz bi gün
Lan dödün mü o pis kokmuş odana
Hoşgeldin
hoşgeldin minik kuş, oh be bi demirbaş daha geldi
yok evde kalmak demeyelim ona, ben sadece doğru insanı bulduğumda beklemenin anlamı yok diyip erkene aldım hepsi bu
korkma cnm bnm endişeye düştüğün an her şey ters gitmeye başlar tadını çıkarmaya bak. carpe diem yani
teşekkür ederim... olsun ya o da iyidir geç olsun güç olmasın hesabıbu arada Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin kızınızı...
bana sökmez bu tavırlar yegen akıll oltamam yafruu agresifiyim psikopatm ama perdeleri indir gördüğüne şaşarsııınnnnnnnnn
oleeeeeeeeeeeeey bi demirbaş dahaşükür ya çok bunaldım burda, bi sürü yeni var :/ naber margaritam?
demirbaşlar toplaştık toplaştık toplaştıkTerazikadını bacım hoşbuldum
İyi ettindöndüm şekerim valla otobüste vurdum kafamı yattım haaaaa
haa birde nazarla konuştum
bana tripli dedi
oleeeeeeeeeeeeey bi demirbaş dahaşükür ya çok bunaldım burda, bi sürü yeni var :/ naber margaritam?
İyi ettin
Zaten öylesin oğlum triplisin iştee
hoşgeldin minik kuş, oh be bi demirbaş daha geldi
yok evde kalmak demeyelim ona, ben sadece doğru insanı bulduğumda beklemenin anlamı yok diyip erkene aldım hepsi bu
korkma cnm bnm endişeye düştüğün an her şey ters gitmeye başlar tadını çıkarmaya bak. carpe diem yani
teşekkür ederim... olsun ya o da iyidir geç olsun güç olmasın hesabıbu arada Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin kızınızı...
saolasın ama bi anda da kaynaşamayız ki sabırlı olman lazım. ha diyince olmaz bu işler hahahaha diceksin ki olsunneyse bacılarrr iyi sohbetler kaçtım ben istenmiyoruz belli konuşmak bayıyo sizi tanımıyosn etmiyosn tnış bilmem ne sizde haklısınz da neyse eyvallah
neyse bacılarrr iyi sohbetler kaçtım ben istenmiyoruz belli konuşmak bayıyo sizi tanımıyosn etmiyosn tnış bilmem ne sizde haklısınz da neyse eyvallah
Kuzum duyduğuma göre çok bunalıp sıkılmışsınız , bende aldım bavulumu geldim beybe..
Bu saatten sonra canımız sıkılmaz..
Ulan herkes hoşgeldin diyor bu sevgi kızıl başlısı iki yemek tarifi öğrendi diye havalra girmiş beni görmüyor ! peh
Kuzum duyduğuma göre çok bunalıp sıkılmışsınız , bende aldım bavulumu geldim beybe..
Bu saatten sonra canımız sıkılmaz..
Ulan herkes hoşgeldin diyor bu sevgi kızıl başlısı iki yemek tarifi öğrendi diye havalra girmiş beni görmüyor ! peh
vuuuu kimler gelmiş kimlerrrr
onu hiç düşünmedim çaktırma
hade ordan kafasına neyinn