Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Aman preti salla sevgiyi yolla pattiyi yayla

Bir ben olayım sana bişi olmazzzzzzzzzzzzzz

Böykle bir reklam mı vardı la :KK53:

alırımm başımı giderimm bakhh :63:

arkilerim geldi bize onlarla takıldık yeni gittiler bende koştum geldim sen napıyosun nasılsın :KK24:

oh ne güzell valal bende cok iyiymm kuzum bugun bugun tarihi bir gün benimm için:nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam millettt :))

aleyküm selamm evlatt:KK51:

alayına gider yaptı :KK52::KK52: yok be öle bi reklam yoktu ama siyasi anlamlar çıkaranlar olabilir kızıl baş falan, dikkatli olmak lazım :KK1:

Rahat bir geyikte yapamıyorum be

Kızıl baş derken saç boyasından bahsediyoruz yanlış anlamayın :KK14:

La, havalar ısındı bursaya ne zaman geliyor senin ki ..

Haber verde iki göbek atmaya gelek :KK53:

azcık keskinim ben o küpüne zarar vermiyo ya :KK1:

napak olumm siz anca birbirinize laf atıyosnz bizde kalıyoz saf gbi :KK35::KK61:

kalmayınn olumm iştemm sizde laf atın ama su tanışma fastını bir geçin yalvarıyorummmm:KK53::KK53::KK53:
geliyorum gidiyotum tanşıyonuz da tanşıyonuz olummm daraltı geldi ya la:26::26::26:

Hoşbuldukkk :)))))))))))

nasılsın okyanusssss deniz sahil kumm:KK52::KK52:

hoşbuldukkk :KK16:
evet bugün ağrımadı 3 gündür kötü ağrıyordu arkadaşım diyor içindeki hayvan ölüyor ondan ağrıyordur çok afedersiniz kızlar :KK1::KK1:

Arkadaşına deseydin..

Ben hayvan olabilecek kadar insanım , ya sen insan olabilecek kadar hayvan mısın diye sorsaydın

Kuzum vitamin eksilikliğindendir :KK53:

canım ben 4,5 yıldır ilaç firmasında çalışıyorum.
anladım da ben mesleğini sormuştum :KK53:
azcık keskinim ben o küpüne zarar vermiyo ya
aman vermesin :KK53: bak yavaş yavaş alışıosun işte bizimle muhabbet etmeye :KK53:
Rahat bir geyikte yapamıyorum be

Kızıl baş derken saç boyasından bahsediyoruz yanlış anlamayın :KK14:

La, havalar ısındı bursaya ne zaman geliyor senin ki ..

Haber verde iki göbek atmaya gelek :KK53:
lan ben nerden biliim özlemn saç rengini :KK53: bnmki derken? bilemedim ben onu :26: heee idolümü diosun sen tamam şimdi çaktım köfteyi :KK53::KK53: valla geçen gün araştırdım ama yakınlarda bi programı görünmüo buralarda :KK43: :KK43:

X