Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Ben celdum hacılarrrr:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
hoşgeldin minik kuş, oh be bi demirbaş daha geldi :KK53:
ayyy ben evde mi kaldm nee :44::106:
yok evde kalmak demeyelim ona, ben sadece doğru insanı bulduğumda beklemenin anlamı yok diyip erkene aldım hepsi bu :KK53:
gerçekten sebebi yok be kuzumm içsel birşey galiba. insallah geçmez bu halimm cok korkuyomm geçecek diye:18::18::18:
korkma cnm bnm endişeye düştüğün an her şey ters gitmeye başlar tadını çıkarmaya bak. carpe diem yani :KK53:
oo bukadar genç yaşta hem okuyup hem evlenmıssınız taktır ettım bende evlıyım 22 yasındayım ama açıktan okumaya calısıorum ee bırde kızım var zor oluo bayağı
teşekkür ederim... olsun ya o da iyidir geç olsun güç olmasın hesabı :KK53: bu arada Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin kızınızı...

yok evde kalmak demeyelim ona, ben sadece doğru insanı bulduğumda beklemenin anlamı yok diyip erkene aldım hepsi bu :KK53:

korkma cnm bnm endişeye düştüğün an her şey ters gitmeye başlar tadını çıkarmaya bak. carpe diem yani :KK53:

teşekkür ederim... olsun ya o da iyidir geç olsun güç olmasın hesabı :KK53: bu arada Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin kızınızı...

huhh:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
:KK14: tamam yafruu :KK51: agresifiyim psikopatm ama perdeleri indir gördüğüne şaşarsııınnnnnnnnn:KK52:
bana sökmez bu tavırlar yegen akıll ol:KK53::KK53:

oleeeeeeeeeeeeey bi demirbaş daha :KK53: şükür ya çok bunaldım burda, bi sürü yeni var :/ naber margaritam? :KK53:

ben neyimm ulannnnn:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

neyse bacılarrr iyi sohbetler kaçtım ben istenmiyoruz belli konuşmak bayıyo sizi tanımıyosn etmiyosn tnış bilmem ne sizde haklısınz da neyse eyvallah :KK34::KK51::KK14:

oleeeeeeeeeeeeey bi demirbaş daha :KK53: şükür ya çok bunaldım burda, bi sürü yeni var :/ naber margaritam? :KK53:

Kuzum duyduğuma göre çok bunalıp sıkılmışsınız , bende aldım bavulumu geldim beybe..

Bu saatten sonra canımız sıkılmaz..

Ulan herkes hoşgeldin diyor bu sevgi kızıl başlısı iki yemek tarifi öğrendi diye havalra girmiş beni görmüyor ! peh :KK53:

teşekkür ederim amin.

neyse bacılarrr iyi sohbetler kaçtım ben istenmiyoruz belli konuşmak bayıyo sizi tanımıyosn etmiyosn tnış bilmem ne sizde haklısınz da neyse eyvallah :KK34::KK51::KK14:

aa o nasıl söz ama:KK20::KK20: birde hemen öyle kaynaşamayız ki sabır sabır :)
Kuzum duyduğuma göre çok bunalıp sıkılmışsınız , bende aldım bavulumu geldim beybe..

Bu saatten sonra canımız sıkılmaz..

Ulan herkes hoşgeldin diyor bu sevgi kızıl başlısı iki yemek tarifi öğrendi diye havalra girmiş beni görmüyor ! peh :KK53:

olumm asıl sen beni görmedin arkaki sayfaya bak bakalımm yazdımm ben sana:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
X