Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

canım benim sevgili diye ciddi düşündüğüm kişi tanıdığım gibi çıkmadı ayrıldık biz o ona hayvan diyor :)))
zor günler geçiriyorum hani aşk acısından falan değil bana attıkları iftirayı hazmedemedim stresten diye düşünüyorum çünkü bu son zamanlar ağrısı arttı
gidcem doktorada bakalım ne zaman :KK50:

Kalbin için git. En azından tahlil yaptırırsın genel kontrol anlamında..

Diğer mevzuya gelince , seni msne aldığımın dakikasında morelin yükseklerde olur ve sinir stresten uzak olursun sagooooo :-) Sıkma canını

Milletin ağzı torba değil , bunun farkındayım. Ama fermuar takarız sorun değil :KK34:

Diğer mevzuya gelince , seni msne aldığımın dakikasında morelin yükseklerde olur ve sinir stresten uzak olursun sagooooo :-) Sıkma canını

Milletin ağzı torba değil , bunun farkındayım. Ama fermuar takarız sorun değil :KK34:

laf mı yapıyormuş kii:26::26:

canım attıkları iftira onlar için normal şeyler de ben kaldıramadım işte :) tabiki şükrediyorum Allah ondan aldı beni diye umrumda değil şimdi kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş :)
beni msne al nolurrr :))))

Bak ya ..

Sanatına bak diyoo

Ben neye bakıyom sanıyon ? Şaka yapmıştım bacaklara bakıyorum diye

Ula rezil ettin beni ayfo

Kalk git yemek yap

Kocan gelir birazdan

Boğalar açtır ve hep aç kalacaklardır :KK53::KK53::KK53::KK53:
belli olmaz bakabilirsin de, bence gayet çekiciler ahahah :KK53::KK53: yemeğim hazır ki olum ben tedbirsiz davranır myım hiç? :KK53: evt ne yazık ki hep aç geldiğimde dışarı çıkalım da bişeyler yiyelim üstüne de dondurma yeriz dio az önce, aklı fikri yemekte :KK53::KK53:

Ayfo ellerine sağlık ve şimdiden afiyet olsun

Sevgi , iğrencim biliyorum. Beni bana anlatmaya kalkma la :KK23:

Sago adresimi yazdım özelden sende yaz

Ben yemek falan yiyeyim gelirim

X