Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kuzum dışarda da bi uğraş yok evde de yok artık neye sarcağımı şaşırdım ben ya
Farkındayım çoğuna göre güzel bi hayatım var tabi bin şükür ama bu aralar böyleyim yani elimde değil :44:
sen de uydurma kız tanıdığından beridir falan değilim böyle bi kereee

Valla sabahtan aklımdaydı da unutmuşum kuzum sıkılmaktan onu hatırlayamadım
şimdi monoton dediniz aklıma geldi yazıverdim
Anam bilemedim kiii nörsem artık yok yani bişey gelmiyo aklıma :44::44:

hahahhaa allah seniiiii
artık sıkılmaktan hafızan kalmadı dimi kızçemmm (
benimde gelmii..
şimdi bak yegennn bu konular derin konularrrr

bi konu açmıştım canım bununla ilgili okursan anlarsın yani durum biraz alengirli o yüzden

ah canım ya .. e peki şimdi ne olacak aranız kötü mü yoksa :26:

hı hı tabi roll yapayon

ayır ayır yapmıyorum gerçekten bakkkk
ama sen küsersen üzülürüm ben geli geli geliver gel iyanıma kurban olsun kızçen sana tey tey tey haydeeeeeeeeee :82:

iiiyi tamam ya madem bi bnmde hevesimi kaçırdns olmsuzz olmmsuz knşa knşa heeeeeee

Dışarda uğraş yohh muu:44:Nasıl yok kızım birsürü kurs var gidebileceğin
Kısacası hayatı kendine yok yere zehir etme...
ben çıkıyorum uykum çok var sen de fazla dolanma buralarda git uyu,uyku da insanı depresyona sokabiliyor haberen ola

hahahhaa allah seniiiii
artık sıkılmaktan hafızan kalmadı dimi kızçemmm (
benimde gelmii..
şimdi bak yegennn bu konular derin konularrrr

1 kadın 1 erkek izleyim bari bi yandan da ya. Benim kozalaktan da ses yok napar bilmem
Eneeee valla şu an içimden hiçbi şey yapmak gelmedi kız
Kalkıp kulaklığı bile alasım yok

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızçem sen kendini hiç anlatmadın bize yaa :26:
Canım çıkcam ama azcuk anlatayım kendimi,tabi beni tam anlamıyla tanımanız için beni yaşamanız lazım
19 yaşındayım,üniv okuyorum,2.sınıfım açıköğretim okuyorum.Hayatımdan %65 memnun biriyim..
Sonrasını siz sohbette takip edip beni tanırsınız zaten nasıl biri old

1 kadın 1 erkek izleyim bari bi yandan da ya. Benim kozalaktan da ses yok napar bilmem
Eneeee valla şu an içimden hiçbi şey yapmak gelmedi kız
Kalkıp kulaklığı bile alasım yok

ay omu var dur bende açemm bari
kız dime öyle o değilde benimkinden de ses seda yok garibim korkuyo sanırım yine patlıcek diye
sende iyixe kararttın kızçem ya olmaz ki kalk bi balkona çık gel soguk kendine getirir belkimmm

Kuzum beklediğim kursun kayıt tarihine var baya. Bi de ben merkeze uzak oturuyorum yakında civarda bi kurs olması lazım yoksa her gün 2 saatimi yolda heba olmaya ayıramam. Evde oturur sıkılırım daha iyi
Tamam hadi iyi uykular. Ben günlük 6 7 saat uyuyorum ya bu miktar depresyona sokmaz

ne iyi ne kötü canım ortalardayız daha doğrusu bigün iyi bigün kötü

anladım tatlım ya neyse sıkma canını bakalım hayırlısı ne ise o olur elbet ama keşke öyle demeseydin şu an onun çok büyük derecede hevesi krılmış durumda tabi birda ha demez ki

İyi geceler,kendinize ve özünüze iyi bakın,hoşçakalın,iyi sohbetlerrr
tamam kızçem haydi iyi geceler geri gel sagol sagol sagol görüşmek üzereeeee :79: :79:

Oyyy anam oy
Benimki de değişik düğüşük bişeyler dedi sonra da gitti ses yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…