- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.981
Hoşbulduuum
Bilmiyorum kızçem nasıl olduğumu ya :44:
BoşumSen nasılsın??
bende boşummm artık beynim düşünmekten yoruldu boyuna patlama yaşiiiiii
oy oy oyyy deme anacım öyle yaaa herşey yoluna girer elbet yeterki bir yerlerden başla ve umutlu ol. Sıkma o güzel canını :26:
Benimki patlama da yaşayamadı hala bişeyler kurup duruyo öyle kendi kendinee
kızçem benim hiç bir yerde başlayamıyorum ki işte
bunları susturmanın bir yolu yokmu kızçemm hııı
kızçem benim hiç bir yerde başlayamıyorum ki işte
aman kızçem ne olsun işte hayattan bir beklentim yok napacağım bilmiyorum ..
hergün bir diğer günün aynısı .. herşey aynı napacağım nereye tutnacağım nasıl kuracağım geleceğimi.. hiç bir şey yapamıyorum çaresizlik sıkıntı umutsuzluk çok içim daralıyor
eclipse kızçemm ben sana çok küstümm çok
pekmezim kalk göbek atakkkkkkkkkkkkkkkHoooff bi bilsem kuzum yaa
Karamsar olursan olmaz ki anacım yapma böyle:99:
Allaha dua eden herhangi bir insan yoktur ki duası kabul edilmiş olmasın lütfen bol bol dua et canım
insan günah işlemediği, yakınları ile ilişkisini kesmediği ve isteğinde acele etmediği sürece Allah ona ya dünyada istediğini hemen verir veya isteğini ahirete bırakır ya da duası nispetinde günahları...
Kızlar burası da nere:44:
Tesadüfen buldum sizi burda,o kadar değişik topiklerdesiniz ki nerde old kestiremiyorum artık
Keşke sadece bi topicte sohbet etsek,böyle kafam karıyo ya
küssme ki banaa
gellldim işte.aciiilen cıkıvermiştimmm
hala mı karamsarsın senn hani bana kızıodn senn hııı????
asıl ben sana küsücem heee
burası benim topiğim beyaaKızlar burası da nere:44:
Tesadüfen buldum sizi burda,o kadar değişik topiklerdesiniz ki nerde old kestiremiyorum artık
Keşke sadece bi topicte sohbet etsek,böyle kafam karıyo ya
Ne dedim kiiiiiiiiiiiievet kiiiiiiii
pekmezim kalk göbek atakkkkkkkkkkkkkkk
elimde değil ki be kızçemmm aman neysem ya ee sen napıyon nasılsın bakemmm boşver seni iki de sen anlat
çok dogru söylüyorsun canım benim .. bol bol dualarımı ediyorum .. cevsenim bile var üzerimde zaten rabbim olmassa herhalde bu kadar da dayanamazdım ben bu halime yinede hamd olsun şükürler olsun elbet vardır rabbimin bir bildiği ben imtihandayım su an da biliyorum ama asla asla isyan etmeyeceğim ben rabbime bıraktımm hayırlısı ile kurturacak beni bu durumdan güzel Allahımm biliyorum ben
ama ama gitme birdaha ne olurrrrrrrrrrrrrr
evet kızçem bugun bana bir şey ler oldu ya düşüncelerim susmuyor napsam bilemedim sende gittin işte sendeküstüm tamam mı
burası benim topiğim beyaa
karışır tabiii hoşgeldin diyorumm kızçemmmmmmmmmm
Senin yine neyin var dertli teyzeee:44:Yok yav göbek atmak istemiyorum ben