Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Bilmiyorum canım ya ne olucak bakalım offff

ama kızçem sıkma canını ya peki sana olan tavırlardında ilgisinde bir değişme var mı belli ki bir hata yapmışın ama elbet düzelir ne olur üzülme (

Ya yanlış bi işlem yapmışlar kasaba kasaba dolanıyo şu an

Valla bişi yapmadım kiii

hee aman yapma kız valla rahat bırak çocugu zaten askere gidecek sen gel bize sar

oluyo aslında "y"ye söyledim
aa kızçem valla mı :44: ee peki tepkisi ne oldu tam düşündüğümüz gibi oldu dimi .

Ohooo bendeki sıkıntı sar sar bitmez hepinize yeterim

:105::105::105::105::105:

ama kızçem sıkma canını ya peki sana olan tavırlardında ilgisinde bir değişme var mı belli ki bir hata yapmışın ama elbet düzelir ne olur üzülme (

aslında hata yapan ben değilim canım ya konuyu oku anlarsın burda uzun uzun anlatmayım bakalım ne olucak zamana bıraktım valla

Ohooo bendeki sıkıntı sar sar bitmez hepinize yeterim

yetersin valla
ben bir kara biberim yuvarlanır giderim çok konuşma kaynana kızını alır giderimmmmmmmmmmmm bu şarkı benden tüm canı sıkılanlara gelsinn

:105::105::105::105::105:

kızçem durum çok mu kötü ya hı :26:
hem siz birbirinizle niye tanışmıyonuz bakem ama çok ayıpp

aslında hata yapan ben değilim canım ya konuyu oku anlarsın burda uzun uzun anlatmayım bakalım ne olucak zamana bıraktım valla

tamam kızçem okuyacağım konunu mutlaka ama sakin kafayla okumak istiyorum iyice anlamak istiyorum
amam sen hala üzülüyorsun olmaz ki böyle (
evlilik için herşeyiniz hazırmıydı peki o proplem hariç :44:

tamam kızçem okuyacağım konunu mutlaka ama sakin kafayla okumak istiyorum iyice anlamak istiyorum
amam sen hala üzülüyorsun olmaz ki böyle (
evlilik için herşeyiniz hazırmıydı peki o proplem hariç :44:

yok anacım daha bi hazırlık aşaması yok. yok canım ya üzülmüyorum o kadar aslında ne olucak sadece onu merak ediyorum sessizce izliyorum bizi :26:

yok anacım daha bi hazırlık aşaması yok. yok canım ya üzülmüyorum o kadar aslında ne olucak sadece onu merak ediyorum sessizce izliyorum bizi :26:

konunu okudum da aslında tamamen senden ve ailen den kaynanklanan sorun onlarn içinde yaşanan olaylar sorun olmuş patlak vermiş . ve sen sevginden bile emin değilsin galibba kızçem hı :26:

tamam tatlım benim de yarın çok erken kalkmam gerekiyor gideblirim belki eğer burda olmassam devam ederiz yarın afiyet olsun

Günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :103:
Nasılsıınz bakıyımm bugünn :44:
hani kimsecikler yok muu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…