- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.041
Oyyy anam oy
Benimki de değişik düğüşük bişeyler dedi sonra da gitti ses yok şu an
ne didi de gtti kız
doğru söyle naptın çocuga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy anam oy
Benimki de değişik düğüşük bişeyler dedi sonra da gitti ses yok şu an
anladım tatlım ya neyse sıkma canını bakalım hayırlısı ne ise o olur elbet ama keşke öyle demeseydin şu an onun çok büyük derecede hevesi krılmış durumda tabi birda ha demez ki
ne didi de gtti kız
doğru söyle naptın çocuga
bebeğim sen niye öyle diyonn bugun senin en mutlu günün ama aa benim yüzümden işte of yaaaa kızçemin içinide kararttım valla
yoksa kötü bir gelişme olmadı dimi :44:
Bilmiyorum canım ya ne olucak bakalım offff
Ya yanlış bi işlem yapmışlar kasaba kasaba dolanıyo şu an
Valla bişi yapmadım kiii
aa kızçem valla mı :44: ee peki tepkisi ne oldu tam düşündüğümüz gibi oldu dimi .oluyo aslında "y"ye söyledim
ama kızçem sıkma canını ya peki sana olan tavırlardında ilgisinde bir değişme var mı belli ki bir hata yapmışın ama elbet düzelir ne olur üzülme (
hee aman yapma kız valla rahat bırak çocugu zaten askere gidecek sen gel bize sar
aa kızçem valla mı :44: ee peki tepkisi ne oldu tam düşündüğümüz gibi oldu dimi .
ama kızçem sıkma canını ya peki sana olan tavırlardında ilgisinde bir değişme var mı belli ki bir hata yapmışın ama elbet düzelir ne olur üzülme (
hee aman yapma kız valla rahat bırak çocugu zaten askere gidecek sen gel bize sar
aa kızçem valla mı :44: ee peki tepkisi ne oldu tam düşündüğümüz gibi oldu dimi .
Ohooo bendeki sıkıntı sar sar bitmez hepinize yeterim
:105::105::105::105::105:
aslında hata yapan ben değilim canım ya konuyu oku anlarsın burda uzun uzun anlatmayım bakalım ne olucak zamana bıraktım valla
tamam kızçem okuyacağım konunu mutlaka ama sakin kafayla okumak istiyorum iyice anlamak istiyorum
amam sen hala üzülüyorsun olmaz ki böyle (
evlilik için herşeyiniz hazırmıydı peki o proplem hariç :44:
kızçelerimmm gittiniz mi :26: :26:
yok anacım daha bi hazırlık aşaması yok. yok canım ya üzülmüyorum o kadar aslında ne olucak sadece onu merak ediyorum sessizce izliyorum bizi :26:
ben burdayım ama bi yemek yemem lazım ilaç içicem canım
tamam kızçem bu arada konunuda okudum ben
gördüm canım evet dediğin gibi bu durum kafamı öyle karıştırdı ki sevgimi bile sorgular oldum ama seviyorum şu sıralar dahada anladım bunu
ooff yemek yiyimde geleyim canım burda olursan konuşuruz hadi gittim ben
tamam tatlım benim de yarın çok erken kalkmam gerekiyor gideblirim belki eğer burda olmassam devam ederiz yarın afiyet olsun