Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Bilmiyorum canım ya ne olucak bakalım offff :KK59:

ama kızçem sıkma canını ya peki sana olan tavırlardında ilgisinde bir değişme var mı belli ki bir hata yapmışın ama elbet düzelir ne olur üzülme :KK43:(

Ya yanlış bi işlem yapmışlar kasaba kasaba dolanıyo şu an :KK1:

Valla bişi yapmadım kiii :KK1:

hee :KK70: :KK70: aman yapma kız valla rahat bırak çocugu zaten askere gidecek sen gel bize sar :KK53: :KK53:

oluyo aslında "y"ye söyledim :KK14:
aa kızçem valla mı :44: ee peki tepkisi ne oldu tam düşündüğümüz gibi oldu dimi .

ama kızçem sıkma canını ya peki sana olan tavırlardında ilgisinde bir değişme var mı belli ki bir hata yapmışın ama elbet düzelir ne olur üzülme :KK43:(

hee :KK70: :KK70: aman yapma kız valla rahat bırak çocugu zaten askere gidecek sen gel bize sar :KK53: :KK53:

aa kızçem valla mı :44: ee peki tepkisi ne oldu tam düşündüğümüz gibi oldu dimi .

Ohooo bendeki sıkıntı sar sar bitmez hepinize yeterim :KK53::KK53:

:105::105::105::105::105:

aslında hata yapan ben değilim canım ya konuyu oku anlarsın burda uzun uzun anlatmayım :KK59: bakalım ne olucak zamana bıraktım valla

Ohooo bendeki sıkıntı sar sar bitmez hepinize yeterim :KK53::KK53:

yetersin valla :KK53:
ben bir kara biberim yuvarlanır giderim çok konuşma kaynana kızını alır giderimmmmmmmmmmmm :KK24: bu şarkı benden tüm canı sıkılanlara gelsinn :KK1: :KK66:

:105::105::105::105::105:

kızçem durum çok mu kötü ya hı :26:
hem siz birbirinizle niye tanışmıyonuz bakem ama çok ayıpp :KK42:

aslında hata yapan ben değilim canım ya konuyu oku anlarsın burda uzun uzun anlatmayım :KK59: bakalım ne olucak zamana bıraktım valla

tamam kızçem okuyacağım konunu mutlaka ama sakin kafayla okumak istiyorum iyice anlamak istiyorum
amam sen hala üzülüyorsun olmaz ki böyle :KK43:(
evlilik için herşeyiniz hazırmıydı peki o proplem hariç :44:

tamam kızçem okuyacağım konunu mutlaka ama sakin kafayla okumak istiyorum iyice anlamak istiyorum
amam sen hala üzülüyorsun olmaz ki böyle :KK43:(
evlilik için herşeyiniz hazırmıydı peki o proplem hariç :44:

yok anacım daha bi hazırlık aşaması yok. yok canım ya üzülmüyorum o kadar aslında ne olucak sadece onu merak ediyorum sessizce izliyorum bizi :26:

yok anacım daha bi hazırlık aşaması yok. yok canım ya üzülmüyorum o kadar aslında ne olucak sadece onu merak ediyorum sessizce izliyorum bizi :26:

konunu okudum da aslında tamamen senden ve ailen den kaynanklanan sorun onlarn içinde yaşanan olaylar sorun olmuş patlak vermiş . ve sen sevginden bile emin değilsin galibba kızçem hı :26:

gördüm canım evet dediğin gibi bu durum kafamı öyle karıştırdı ki sevgimi bile sorgular oldum ama seviyorum şu sıralar dahada anladım bunu :KK59:
ooff yemek yiyimde geleyim canım burda olursan konuşuruz hadi gittim ben

tamam tatlım benim de yarın çok erken kalkmam gerekiyor gideblirim belki eğer burda olmassam devam ederiz yarın afiyet olsun :KK39:

Günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK16: :118: :103:
Nasılsıınz bakıyımm bugünn :44:
hani kimsecikler yok muu :26:

X