Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kızlar bişiy sorcam,burda bi arkadaşı eklemesen de o sana özelden msj atabiliyor mu:44:

atılıyo kızçemm :KK1:
yok yok bndeki sana geççti anladım.olumlu düşünüp iyiyi cagrcaktık hanii..berarber yapcaktık bide haniii :KK43:
yapma böyle boşu boşuna takıosunnn ya

he heheheeeeeeeeeee sen reglldönemndeyydn dimiii :KK23: anlaşıldı şimdi neden böyle dünyayı ters gördügün :KK51:
gördn mü şipsak çözdüm beaa :KK60:

ee kaç gün devam ediyo yoksa yeni mi başladı :26:

valla kızçem aynen öyle oldu birde az önce annemle kavga ettik ya oda hiç anlamıyor beni hiççççç puff tüm dıkandım valla :105:
regl le alakası varmıdır kı kızçem yok bea ben hep böyleyimmmmmmm :KK53: :KK53:

Senin yine neyin var dertli teyzeee:44:

Ya bilmiyorum sanki böyle biri hayat enerjimi elektrikli süpürkeynen çekmiş gibi hissediyorum :44:

Beni bi yere koy oturt orda baya durabilirm yani şu an :KK31:

tamam tamam kızmaa pekmezimm aaa :26:
sen ne istersen onu yapalımmmmmmmmmm :KK59: ne kızıyon daa :KK4: :))

Kızmadım kiiiii :26:
Sevgim meleğim niye kızıyım sana şaşırdın he iyice :KK9:

Ya bilmiyorum sanki böyle biri hayat enerjimi elektrikli süpürkeynen çekmiş gibi hissediyorum :44:

Beni bi yere koy oturt orda baya durabilirm yani şu an :KK31:

Kızmadım kiiiii :26:
Sevgim meleğim niye kızıyım sana şaşırdın he iyice :KK9:

valla ben iyice şaşırdımm hee birazda benimkine mi sarsam nörsemmm :KK53: .27:

pöfffffffffffffffff senin ki niye monoton kızçem hadi bizim ki monotonda hı :KK31:

amaaan kız bir yarim var sorma senelerdir beraberiz tutturdu evlenelim diye :) yok dedim hazır değilim dedim kızdım bidaha acma bu konuyu diye sonra oturdum düşündüm karar verdim tamam diycem diye bu seferde adam konuyu acmıyo :KK9:

iyi yaa kalın öyle dertli dertli hıh bende küstüm işte :KK36:

ay kızçemm balım bebeğimmm dur dur küsme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK59: tamam tamam valla dertli değilim gel buraya diyorum sana bak oynuyorummm :KK66: tey tey gel uleynn burayaaa keserimm valla haaaa yerim seni çiğ çiğ :KK56: :KK56: :82:

Çünküüüm uzun zamandır keyifsizim ben:KK37:

Kız haklı yani :KK37::KK53:

sonunda kişisel rütbene bile yazdın kızçem yaa :KK53:
nörsek acepppppppp :KK8: :KK53:

amaaan kız bir yarim var sorma senelerdir beraberiz tutturdu evlenelim diye :) yok dedim hazır değilim dedim kızdım bidaha acma bu konuyu diye sonra oturdum düşündüm karar verdim tamam diycem diye bu seferde adam konuyu acmıyo :KK9:

aaa ee sende kızçem adamın hevesini niye kırıyorsun ama hı bi di bakıyım bana :KK57:

Sar çoçuuuuum sar. Benim yerime de sar hatta mümkünse :KK53:

ay yok kızcem ya vazgeçtim yazık valla sarmayım size sarıyım ben :KK53: :KK53: :KK1: :KK9:

Çünküüüm uzun zamandır keyifsizim ben:KK37:

Kız haklı yani :KK37::KK53:
Pekmez seni tanıdığımdan beridir dertlisin hep...:KK20:
Neyin eksik bi bilsem,başkalarına göre dörtdörtlük bi hayatın var ama bunun farkında değilsin hiç:KK4:
Senin tek sorunun sabahtan akşama kadar evde takılmak,eğer dışarda bi uğraş bulursan keyifsizliğin de kalmıycak:KK19:
Kendine iyi davran güzelim,hep eziyet ediyosun kendine,hayatın güzel yanlarını da gör,mutlu ol hep:KK34:

ay kızçemm balım bebeğimmm dur dur küsme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK59: tamam tamam valla dertli değilim gel buraya diyorum sana bak oynuyorummm :KK66: tey tey gel uleynn burayaaa keserimm valla haaaa yerim seni çiğ çiğ :KK56: :KK56: :82:

sonunda kişisel rütbene bile yazdın kızçem yaa :KK53:
nörsek acepppppppp :KK8: :KK53:

Valla sabahtan aklımdaydı da unutmuşum kuzum sıkılmaktan onu hatırlayamadım :KK53:
şimdi monoton dediniz aklıma geldi yazıverdim :KK53:
Anam bilemedim kiii nörsem artık yok yani bişey gelmiyo aklıma :44::44:

eclipsemmmm ne olur küsme banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK14: :KK14:
tamam gel bak valllaa tamam tamam gel diyommm :KK19: :KK76:
gel yegennnn bak gel diyorum :82:

X