- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.001
Kızlar bişiy sorcam,burda bi arkadaşı eklemesen de o sana özelden msj atabiliyor mu:44:
evvvet atabiliooore canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bişiy sorcam,burda bi arkadaşı eklemesen de o sana özelden msj atabiliyor mu:44:
Yok yav göbek atmak istemiyorum ben
elimde değil ki be kızçemmm aman neysem ya ee sen napıyon nasılsın bakemmm boşver seni iki de sen anlat
yok yok bndeki sana geççti anladım.olumlu düşünüp iyiyi cagrcaktık hanii..berarber yapcaktık bide haniii
yapma böyle boşu boşuna takıosunnn ya
he heheheeeeeeeeeee sen reglldönemndeyydn dimiii anlaşıldı şimdi neden böyle dünyayı ters gördügün
gördn mü şipsak çözdüm beaa
ee kaç gün devam ediyo yoksa yeni mi başladı :26:
Senin yine neyin var dertli teyzeee:44:
tamam tamam kızmaa pekmezimm aaa :26:
sen ne istersen onu yapalımmmmmmmmmm ne kızıyon daa :))
sana sana dertli teyze didiiiiii :26: kızçem bak görüyon mu ya :)Pret hoşgeldin
Ne olsun canım aynı işte monoton hayat
Hoşbuldum canem
Ya bilmiyorum sanki böyle biri hayat enerjimi elektrikli süpürkeynen çekmiş gibi hissediyorum :44:
Beni bi yere koy oturt orda baya durabilirm yani şu an
Kızmadım kiiiii :26:
Sevgim meleğim niye kızıyım sana şaşırdın he iyice
atılıyo kızçemm
valla kızçem aynen öyle oldu birde az önce annemle kavga ettik ya oda hiç anlamıyor beni hiççççç puff tüm dıkandım valla :105:
regl le alakası varmıdır kı kızçem yok bea ben hep böyleyimmmmmmm
sana sana dertli teyze didiiiiii :26: kızçem bak görüyon mu ya :)
pöfffffffffffffffff senin ki niye monoton kızçem hadi bizim ki monotonda hı
pöfffffffffffffffff senin ki niye monoton kızçem hadi bizim ki monotonda hı
valla ben iyice şaşırdımm hee birazda benimkine mi sarsam nörsemmm .27:
Hoşbuldum pekiPret hoşgeldin
Hoşbuldum kuzucumpretty hoşgeldin :)
iyi yaa kalın öyle dertli dertli hıh bende küstüm işte
Çünküüüm uzun zamandır keyifsizim ben
Kız haklı yani
amaaan kız bir yarim var sorma senelerdir beraberiz tutturdu evlenelim diye :) yok dedim hazır değilim dedim kızdım bidaha acma bu konuyu diye sonra oturdum düşündüm karar verdim tamam diycem diye bu seferde adam konuyu acmıyo
Sar çoçuuuuum sar. Benim yerime de sar hatta mümkünse
Pekmez seni tanıdığımdan beridir dertlisin hep...Çünküüüm uzun zamandır keyifsizim ben
Kız haklı yani
ay kızçemm balım bebeğimmm dur dur küsme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tamam tamam valla dertli değilim gel buraya diyorum sana bak oynuyorummm tey tey gel uleynn burayaaa keserimm valla haaaa yerim seni çiğ çiğ :82:
sonunda kişisel rütbene bile yazdın kızçem yaa
nörsek acepppppppp