Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Pekmez seni tanıdığımdan beridir dertlisin hep...:KK20:
Neyin eksik bi bilsem,başkalarına göre dörtdörtlük bi hayatın var ama bunun farkında değilsin hiç:KK4:
Senin tek sorunun sabahtan akşama kadar evde takılmak,eğer dışarda bi uğraş bulursan keyifsizliğin de kalmıycak:KK19:
Kendine iyi davran güzelim,hep eziyet ediyosun kendine,hayatın güzel yanlarını da gör,mutlu ol hep:KK34:

Kuzum dışarda da bi uğraş yok evde de yok artık neye sarcağımı şaşırdım ben ya :KK50:
Farkındayım çoğuna göre güzel bi hayatım var tabi bin şükür ama bu aralar böyleyim yani elimde değil :44:
sen de uydurma kız tanıdığından beridir falan değilim böyle bi kereee :63:

Valla sabahtan aklımdaydı da unutmuşum kuzum sıkılmaktan onu hatırlayamadım :KK53:
şimdi monoton dediniz aklıma geldi yazıverdim :KK53:
Anam bilemedim kiii nörsem artık yok yani bişey gelmiyo aklıma :44::44:

hahahhaa :KK9: :KK9: allah seniiiii :KK53: :KK53:
artık sıkılmaktan hafızan kalmadı dimi kızçemmm :KK43:(
benimde gelmii..
şimdi bak yegennn bu konular derin konularrrr :KK76: :KK14:

bi konu açmıştım canım bununla ilgili okursan anlarsın yani durum biraz alengirli o yüzden:KK59:

ah canım ya .. e peki şimdi ne olacak aranız kötü mü yoksa :26:

hı hı tabi roll yapayon :KK14:

ayır ayır yapmıyorum gerçekten bakkkk :KK59:
ama sen küsersen üzülürüm ben geli geli geliver gel iyanıma kurban olsun kızçen sana tey tey tey haydeeeeeeeeee :KK66: :82: :KK24:
:KK19:

ah canım ya .. e peki şimdi ne olacak aranız kötü mü yoksa :26:

ayır ayır yapmıyorum gerçekten bakkkk :KK59:
ama sen küsersen üzülürüm ben geli geli geliver gel iyanıma kurban olsun kızçen sana tey tey tey haydeeeeeeeeee :KK66: :82: :KK24:
:KK19:

iiiyi tamam ya madem bi bnmde hevesimi kaçırdns olmsuzz olmmsuz knşa knşa heeeeeee

Kuzum dışarda da bi uğraş yok evde de yok artık neye sarcağımı şaşırdım ben ya :KK50:
Farkındayım çoğuna göre güzel bi hayatım var tabi bin şükür ama bu aralar böyleyim yani elimde değil :44:
Dışarda uğraş yohh muu:44:Nasıl yok kızım birsürü kurs var gidebileceğin:KK24:
Kısacası hayatı kendine yok yere zehir etme...
ben çıkıyorum uykum çok var sen de fazla dolanma buralarda git uyu,uyku da insanı depresyona sokabiliyor haberen ola:KK14::KK1:

hahahhaa :KK9: :KK9: allah seniiiii :KK53: :KK53:
artık sıkılmaktan hafızan kalmadı dimi kızçemmm :KK43:(
benimde gelmii..
şimdi bak yegennn bu konular derin konularrrr :KK76: :KK14:

1 kadın 1 erkek izleyim bari bi yandan da ya.:KK31: Benim kozalaktan da ses yok napar bilmem :KK53:
Eneeee valla şu an içimden hiçbi şey yapmak gelmedi kız :KK1:
Kalkıp kulaklığı bile alasım yok :KK53:

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: :KK66:

kızçem sen kendini hiç anlatmadın bize yaa :26:
Canım çıkcam ama azcuk anlatayım kendimi,tabi beni tam anlamıyla tanımanız için beni yaşamanız lazım:KK1::KK1:
19 yaşındayım,üniv okuyorum,2.sınıfım açıköğretim okuyorum.Hayatımdan %65 memnun biriyim..:KK24:
Sonrasını siz sohbette takip edip beni tanırsınız zaten nasıl biri old:21:

1 kadın 1 erkek izleyim bari bi yandan da ya.:KK31: Benim kozalaktan da ses yok napar bilmem :KK53:
Eneeee valla şu an içimden hiçbi şey yapmak gelmedi kız :KK1:
Kalkıp kulaklığı bile alasım yok :KK53:

ay omu var dur bende açemm bari :KK53:
kız dime öyle o değilde benimkinden de ses seda yok garibim korkuyo sanırım yine patlıcek diye :KK1: :KK1: :KK53:
sende iyixe kararttın kızçem ya olmaz ki kalk bi balkona çık gel soguk kendine getirir belkimmm :KK53: :KK76: :KK14:

Dışarda uğraş yohh muu:44:Nasıl yok kızım birsürü kurs var gidebileceğin:KK24:
Kısacası hayatı kendine yok yere zehir etme...
ben çıkıyorum uykum çok var sen de fazla dolanma buralarda git uyu,uyku da insanı depresyona sokabiliyor haberen ola:KK14::KK1:

Kuzum beklediğim kursun kayıt tarihine var baya. Bi de ben merkeze uzak oturuyorum yakında civarda bi kurs olması lazım yoksa her gün 2 saatimi yolda heba olmaya ayıramam. Evde oturur sıkılırım daha iyi :KK14:
Tamam hadi iyi uykular. :KK54::KK54:Ben günlük 6 7 saat uyuyorum ya bu miktar depresyona sokmaz :KK14::KK1:

ne iyi ne kötü canım ortalardayız daha doğrusu bigün iyi bigün kötü :KK59:

anladım tatlım ya neyse sıkma canını bakalım hayırlısı ne ise o olur elbet ama keşke öyle demeseydin şu an onun çok büyük derecede hevesi krılmış durumda tabi birda ha demez ki :KK59:

Canım çıkcam ama azcuk anlatayım kendimi,tabi beni tam anlamıyla tanımanız için beni yaşamanız lazım:KK1::KK1:
19 yaşındayım,üniv okuyorum,2.sınıfım açıköğretim okuyorum.Hayatımdan %65 memnun biriyim..:KK24:
Sonrasını siz sohbette takip edip beni tanırsınız zaten nasıl biri old:21:

İyi geceler,kendinize ve özünüze iyi bakın,hoşçakalın,iyi sohbetlerrr:KK55::KK55:
tamam kızçem haydi iyi geceler geri gel sagol sagol sagol görüşmek üzereeeee :79: :79:

ay omu var dur bende açemm bari :KK53:
kız dime öyle o değilde benimkinden de ses seda yok garibim korkuyo sanırım yine patlıcek diye :KK1: :KK1: :KK53:
sende iyixe kararttın kızçem ya olmaz ki kalk bi balkona çık gel soguk kendine getirir belkimmm :KK53: :KK76: :KK14:

Oyyy anam oy :KK1::KK1::KK1:
Benimki de değişik düğüşük bişeyler dedi sonra da gitti ses yok şu an:KK1:

X