- 13 Ocak 2013
- 215
- 1
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.021
aaa ee sende kızçem adamın hevesini niye kırıyorsun ama hı bi di bakıyım bana
bi konu açmıştım canım bununla ilgili okursan anlarsın yani durum biraz alengirli o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ee sende kızçem adamın hevesini niye kırıyorsun ama hı bi di bakıyım bana
ay kızçemm balım bebeğimmm dur dur küsme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tamam tamam valla dertli değilim gel buraya diyorum sana bak oynuyorummm tey tey gel uleynn burayaaa keserimm valla haaaa yerim seni çiğ çiğ :82:
Pekmez seni tanıdığımdan beridir dertlisin hep...
Neyin eksik bi bilsem,başkalarına göre dörtdörtlük bi hayatın var ama bunun farkında değilsin hiç
Senin tek sorunun sabahtan akşama kadar evde takılmak,eğer dışarda bi uğraş bulursan keyifsizliğin de kalmıycak
Kendine iyi davran güzelim,hep eziyet ediyosun kendine,hayatın güzel yanlarını da gör,mutlu ol hep
Valla sabahtan aklımdaydı da unutmuşum kuzum sıkılmaktan onu hatırlayamadım
şimdi monoton dediniz aklıma geldi yazıverdim
Anam bilemedim kiii nörsem artık yok yani bişey gelmiyo aklıma :44::44:
bi konu açmıştım canım bununla ilgili okursan anlarsın yani durum biraz alengirli o yüzden
hı hı tabi roll yapayon
ah canım ya .. e peki şimdi ne olacak aranız kötü mü yoksa :26:
ayır ayır yapmıyorum gerçekten bakkkk
ama sen küsersen üzülürüm ben geli geli geliver gel iyanıma kurban olsun kızçen sana tey tey tey haydeeeeeeeeee :82:
Hoşbuldum kuzucum
iiiyi tamam ya madem bi bnmde hevesimi kaçırdns olmsuzz olmmsuz knşa knşa heeeeeee
Dışarda uğraş yohh muu:44:Nasıl yok kızım birsürü kurs var gidebileceğinKuzum dışarda da bi uğraş yok evde de yok artık neye sarcağımı şaşırdım ben ya
Farkındayım çoğuna göre güzel bi hayatım var tabi bin şükür ama bu aralar böyleyim yani elimde değil :44:
sen de uydurma kız tanıdığından beridir falan değilim böyle bi kereee
ah canım ya .. e peki şimdi ne olacak aranız kötü mü yoksa :26:
hahahhaa allah seniiiii
artık sıkılmaktan hafızan kalmadı dimi kızçemmm (
benimde gelmii..
şimdi bak yegennn bu konular derin konularrrr
Kuzum dışarda da bi uğraş yok evde de yok artık neye sarcağımı şaşırdım ben ya
Farkındayım çoğuna göre güzel bi hayatım var tabi bin şükür ama bu aralar böyleyim yani elimde değil :44:
sen de uydurma kız tanıdığından beridir falan değilim böyle bi kereee
Canım çıkcam ama azcuk anlatayım kendimi,tabi beni tam anlamıyla tanımanız için beni yaşamanız lazımkızçem sen kendini hiç anlatmadın bize yaa :26:
1 kadın 1 erkek izleyim bari bi yandan da ya. Benim kozalaktan da ses yok napar bilmem
Eneeee valla şu an içimden hiçbi şey yapmak gelmedi kız
Kalkıp kulaklığı bile alasım yok
Dışarda uğraş yohh muu:44:Nasıl yok kızım birsürü kurs var gidebileceğin
Kısacası hayatı kendine yok yere zehir etme...
ben çıkıyorum uykum çok var sen de fazla dolanma buralarda git uyu,uyku da insanı depresyona sokabiliyor haberen ola
kızçemm deme öyle ya sen bize ne bakan hıı (
tüh ya benim yüzümden oldu görüyon mu napacam şimdik ben
ne iyi ne kötü canım ortalardayız daha doğrusu bigün iyi bigün kötü
Canım çıkcam ama azcuk anlatayım kendimi,tabi beni tam anlamıyla tanımanız için beni yaşamanız lazım
19 yaşındayım,üniv okuyorum,2.sınıfım açıköğretim okuyorum.Hayatımdan %65 memnun biriyim..
Sonrasını siz sohbette takip edip beni tanırsınız zaten nasıl biri old
tamam kızçem haydi iyi geceler geri gel sagol sagol sagol görüşmek üzereeeee :79: :79:İyi geceler,kendinize ve özünüze iyi bakın,hoşçakalın,iyi sohbetlerrr
ay omu var dur bende açemm bari
kız dime öyle o değilde benimkinden de ses seda yok garibim korkuyo sanırım yine patlıcek diye
sende iyixe kararttın kızçem ya olmaz ki kalk bi balkona çık gel soguk kendine getirir belkimmm
sen bişi yapmadınn ki..bende karanlga gömüldm.sanki