Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

aman kızçem ne olsun işte hayattan bir beklentim yok napacağım bilmiyorum ..
hergün bir diğer günün aynısı .. herşey aynı napacağım nereye tutnacağım nasıl kuracağım geleceğimi.. hiç bir şey yapamıyorum çaresizlik sıkıntı umutsuzluk çok içim daralıyor :KK14: :KK14: :KK14:

Allah’a dua eden herhangi bir insan yoktur ki duası kabul edilmiş olmasın lütfen bol bol dua et canım
insan günah işlemediği, yakınları ile ilişkisini kesmediği ve isteğinde acele etmediği sürece Allah ona ya dünyada istediğini hemen verir veya isteğini ahirete bırakır ya da duası nispetinde günahları...

Kızlar burası da nere:44:
Tesadüfen buldum sizi burda,o kadar değişik topiklerdesiniz ki nerde old kestiremiyorum artık:KK14:
Keşke sadece bi topicte sohbet etsek,böyle kafam karıyo ya:KK53:

Hoooff bi bilsem kuzum yaa:KK31:
pekmezim kalk göbek atakkkkkkkkkkkkkkk :KK66: :KK66:
Karamsar olursan olmaz ki anacım yapma böyle:99:

elimde değil ki be kızçemmm aman neysem ya ee sen napıyon nasılsın bakemmm boşver seni iki de sen anlat :KK53:

Allah’a dua eden herhangi bir insan yoktur ki duası kabul edilmiş olmasın lütfen bol bol dua et canım
insan günah işlemediği, yakınları ile ilişkisini kesmediği ve isteğinde acele etmediği sürece Allah ona ya dünyada istediğini hemen verir veya isteğini ahirete bırakır ya da duası nispetinde günahları...

çok dogru söylüyorsun canım benim .. bol bol dualarımı ediyorum .. cevsenim bile var üzerimde zaten rabbim olmassa herhalde bu kadar da dayanamazdım ben bu halime yinede hamd olsun şükürler olsun elbet vardır rabbimin bir bildiği ben imtihandayım su an da biliyorum ama asla asla isyan etmeyeceğim ben rabbime bıraktımm hayırlısı ile kurturacak beni bu durumdan güzel Allahımm biliyorum ben

küssme ki banaa :KK16:

gellldim işte.aciiilen cıkıvermiştimmm :KK54:

hala mı karamsarsın senn hani bana kızıodn senn hııı????

asıl ben sana küsücem heee:KK4:

ama ama gitme birdaha ne olurrrrrrrrrrrrrr :KK43::KK43:
evet kızçem bugun bana bir şey ler oldu ya düşüncelerim susmuyor napsam bilemedim sende gittin işte sende :KK59: küstüm tamam mı :KK19:

Kızlar burası da nere:44:
Tesadüfen buldum sizi burda,o kadar değişik topiklerdesiniz ki nerde old kestiremiyorum artık:KK14:
Keşke sadece bi topicte sohbet etsek,böyle kafam karıyo ya:KK53:
burası benim topiğim beyaa :KK53:
karışır tabiii hoşgeldin diyorumm kızçemmmmmmmmmm :KK16:

pekmezim kalk göbek atakkkkkkkkkkkkkkk :KK66: :KK66:

elimde değil ki be kızçemmm aman neysem ya ee sen napıyon nasılsın bakemmm boşver seni iki de sen anlat :KK53:

çok dogru söylüyorsun canım benim .. bol bol dualarımı ediyorum .. cevsenim bile var üzerimde zaten rabbim olmassa herhalde bu kadar da dayanamazdım ben bu halime yinede hamd olsun şükürler olsun elbet vardır rabbimin bir bildiği ben imtihandayım su an da biliyorum ama asla asla isyan etmeyeceğim ben rabbime bıraktımm hayırlısı ile kurturacak beni bu durumdan güzel Allahımm biliyorum ben

Yok yav göbek atmak istemiyorum ben :KK31:

ama ama gitme birdaha ne olurrrrrrrrrrrrrr :KK43::KK43:
evet kızçem bugun bana bir şey ler oldu ya düşüncelerim susmuyor napsam bilemedim sende gittin işte sende :KK59: küstüm tamam mı :KK19:

burası benim topiğim beyaa :KK53:
karışır tabiii hoşgeldin diyorumm kızçemmmmmmmmmm :KK16:

yok yok bndeki sana geççti anladım.olumlu düşünüp iyiyi cagrcaktık hanii..berarber yapcaktık bide haniii :KK43:
yapma böyle boşu boşuna takıosunnn ya

he heheheeeeeeeeeee sen reglldönemndeyydn dimiii :KK23: anlaşıldı şimdi neden böyle dünyayı ters gördügün :KK51:
gördn mü şipsak çözdüm beaa :KK60:

ee kaç gün devam ediyo yoksa yeni mi başladı :26:

X