Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Hoşbulduk çok iyiyim. inşallah sende iyisindir uyudum cancagızım bu arada yoldayım ankaraya gidiyorummm

bende iyiym hamd olsun bugun sevdiceğim gidiyorda 2 aylığna onunla görüşeceğim işte kızçem ya evden çıkmaasın bekliyorumm
yolculuk nasıl gidiyor eşinle mi gidiyorsun kızçem cok sevindim vallaa:))

bende iyiym hamd olsun bugun sevdiceğim gidiyorda 2 aylığna onunla görüşeceğim işte kızçem ya evden çıkmaasın bekliyorumm
yolculuk nasıl gidiyor eşinle mi gidiyorsun kızçem cok sevindim vallaa:))

yok yawrum ya tek gidiyorum ben..aallah kavuştursun tez zamanda kazasız belasız döndün

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn balımm :KK16:
sen dün nire kayboldun hı o kadar da mesaj attımm gittin habersiz :KK59:

aslında kötü şeyler oluyodu ama cok güzel şeyler olduu bebebiiigiimm:KK16:

herşeyi anlatrm ama şmdi hazrlanmam gerek dışarı cıkcazzz annmlerledeee

telafi edicem ani gidişimi :KK19:<<<<<<>>>>>>:KK19:<<<<<<<:KK34:

aslında kötü şeyler oluyodu ama cok güzel şeyler olduu bebebiiigiimm:KK16:

herşeyi anlatrm ama şmdi hazrlanmam gerek dışarı cıkcazzz annmlerledeee

telafi edicem ani gidişimi :KK19:<<<<<<>>>>>>:KK19:<<<<<<<:KK34:

mucizen seninle demek hııııı Allahım sen nelere kadirsin çok sevindimmm çok :KK16:
benim için dua et olur mu kızçem su düşüncelerimden kurtulmam için ne olur dua et..
bende birazdan sevdiceğimle buluşacağım.. inanıyorum ki bu düşüncelerim bitecek bitecek... çok seviyorum ben onu .. gidecek bunlar..
akşama gelirim ben sende gel bekliyorum tamam mı çok öpüyorummm :KK19: :79:

mucizen seninle demek hııııı Allahım sen nelere kadirsin çok sevindimmm çok :KK16:
benim için dua et olur mu kızçem su düşüncelerimden kurtulmam için ne olur dua et..
bende birazdan sevdiceğimle buluşacağım.. inanıyorum ki bu düşüncelerim bitecek bitecek... çok seviyorum ben onu .. gidecek bunlar..
akşama gelirim ben sende gel bekliyorum tamam mı çok öpüyorummm :KK19: :79:

içten edilen dualar kabull olurmuşş inandımm :KK16:

konuşuruzz meleggiimm güzel bi gün geçirrr tamam mııı üzme kendini herşey birlktykn cok kıymetli sakıınnn kendini karamsarlıgına bırakma :13:

ben iyi geldm senide iyi edicem :13:

X