• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üye

Cinaralti

Bugünlerde geçecek
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
30
7
18
Merhaba ben siteyi çok beğendim öğrenmek istediğim şeyler var ama site kullanımı hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim yardımcı olur musunuz mesela az önce bir konuda resim yüklemek istedim ama yapamadım yada yeni bir konu açmak istiyorum her formun altında yeni Konu aç diyor oradan mı yapmalıyım

Merhaba ben siteyi çok beğendim öğrenmek istediğim şeyler var ama site kullanımı hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim yardımcı olur musunuz mesela az önce bir konuda resim yüklemek istedim ama yapamadım yada yeni bir konu açmak istiyorum her formun altında yeni Konu aç diyor oradan mı yapmalıyım

Merhaba,
Bir mesaja resim eklemek istediğinizde iki seçeneğiniz var.Bunlardan biri mesaj panelinin altındaki dosya yükle seçeneğinden ve dosya ekle dediğinizde pc nizden ya da telefonunuzda kayıtlı fotoğrafları size sunacak eklemek istediğinizi seçeceksiniz. Diğeri ise mesaj panelinin üstündeki resim seçeneğini tıkladığınızda eklemek istediğiniz resmin url sini sizden isteyecektir.:
fotoğraf ekleme.png

Yeni konu açmak istediğinizde ise öncelikle açmak istediğiniz konuya en uygun bölümü seçmeniz gerekiyor .Daha sonra ise her bölümün başında yeni konu aç seçeneği var onu tıklıyorsunuz:

Konu açma.png

Açılan yeni sayfaya forum kurallarına uygun başlık ve yazım şekli ile konunuzu yazıp konu oluştur seçeneğine tıkladığınızda konunuz artık açılmış olacaktır.

konu acma.png

Keyifli forumlar :KK39:

Back