zırt diyemi :)))))
ben sağlıcakla doğur diye dua ederim arkadaşım. Hastane ev orasına karışmam
ilk doğumumu düşününce zırt diye doğsa diyorum sen allah gönlüne göre versin diye dua etsende olur kalbimdekini kabul eder belkibenim bir arkadaşım takside doğurmuşdu hastaneye varamadan :))
ilk doğumumu düşününce zırt diye doğsa diyorum sen allah gönlüne göre versin diye dua etsende olur kalbimdekini kabul eder belki :d:d benim bir arkadaşım takside doğurmuşdu hastaneye varamadan :))
hadı hayırlısı güzel süreçler bunlarcanım ilk aylarımda kan ve idrar tahlilleri yapıyolardı sonraları sadece kan tahlilleri yapmaya başladılar kanım düşüktü baya her ay ölçümü yapılıyor genelde her hamileye yaparlar geçen ay kan tahlili ve şeker yüklemesi yaptılar.kanım yükselmiş bir dünya kan ilacı kullandım şekerim normal çıktı sorun yok yani sırada nts var bakalım..
ahahaha banada zırt diye versın lüüüfenzırt diyemi :)))))
ben sağlıcakla doğur diye dua ederim arkadaşım. Hastane ev orasına karışmam
allah isteyen herkze versin.
dualarım seninle inşallah rabbim sanda nasip etsin.evde doğum işin espisi ama olsaydı olmasın demezdim yani hastanelere takıntım var kapısının önünden geçmeyi bile sevmiyorum mecburen gidiyorum keske evde birden doğu verse doktor eve gelsehayal benimki işte.
hadı hayırlısı güzel süreçler bunlar
ahahaha banada zırt diye versın lüüüfen
Amın inş.
orlic dadlucadu ve diğer arkadaşlar bana müsade kendinize iyi bakın allaha emanet olun görüşmek üzere ....
tam halvet zamanlarım ama eşim yılda 1 kez olan gece amirligindeksmete bak her ay bıse cıkıyo
yarın gece olmazmı
ya olurda biz biraz limonileştik malesef
boşver o iş ayrı o iş ayrı. Hem kutsal bir amaca hizmet ediyonuz. Bu neslin devamı şart hanım efendi
hahah hiç böyle zamanarda denememıstık
aslında afrodizyak etk. Yaparmış tartısmalar ama ne bilim...
şaka tabi kız 10 yıldan sonra olacak şeymi.
Orlic merhaba,nasılsın?
Aslında buradayım ama çok işim vardı.
Takip edemedim topiği.Ev aldık sürekli evle ilgili
birşeylere bakıyorum.