allah iyilik versin nasıl olsun yaşayıp gidiyorum. dün aksam burda biraz canımı sıktılar hata bende sanırım..
noldu hayırdır yaaa?? merak ettım sıkma canını bişeye
mesaı sonu evden girmeye calısırım tatlım sen yaz allah alla ??? çok şaşırdım
günaydın kızlar
saolun çok şükür tüplerim açık cıktı binlerce şükür
allah alla yapıyolar yaa üzerine çullanıyorlar bazenespiri olsun biraz eylence olsun diye bi resim paylaştım ne edepsizliğim kaldı ne terbiyesizliğim halbuki bi art niyetim yoktu yönetime msj yolladım kaldırsınlar diye ama bir cvp gelmedi henüz..
gelemedımgelebilirsen akşama konuşuruz. canım sen iş yerinden eve geçiyorsun sanırım..
çok sevindim canım.
selam kızlar
allah alla yapıyolar yaa üzerine çullanıyorlar bazen
salla boşver aman ne takıyosun
ben konu açtımda nasıl cırladılar biri zaten eleştirdimi öbürü kuyruk gibi ardında konu oraya kayıyo
gelemedım
günaydın bende sevindim valla
sen nasılsın uzun zaman oldu gorusemedık nasıl gidiyor
evet epeydir geyiğe uğrayamıyom. annem rahatsızdı. şimdi iyi şükür
günaydıngünaydın kızlar
evet epeydir geyiğe uğrayamıyom. annem rahatsızdı. şimdi iyi şükür
ben bayadır üyeyimde üye olduğumu unutmuşum :))) girmiyordum
hahaha oda iyiymiş
hoşgeldınBende yenı uyeyım slm kızlar :)
yeniler gelmiş hoş gelmiş geldiğinizde msj ımı görürsünüz orlic burdasındır diye uykuma kıydım geldim ama çevrim dışısın. uyku saatlerim okadar tuhaflaştıki kızım uyumuyor durmadan tepiniyor benide uyutmuyor bir sakinleşip duraklarsa uykuya ancak dalıyorum eşimde gece vardiyasında evde yanlız olunca tedirginlikden de uykularım kaçıyor.site güvenliği de olmasan ben burda korkudan kafayı yerdim sanırım.ayın 18 inden sonra gündüz vardiyasına dönecekmiş ozaman görüşebileceğiz.