Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

iyi senden

g.olsun yaş ılerleyince kırık daha zor :s
sen nasılsın peki yorulmuşsundur bu koşuşturmacada

ayrı yerdeyiz onlarla . Ablam vardı yanında bende haftasonu ordaydım. O iyileşsinde bizim yorulmamız önemli değil:KK31:

orlic ciğim kızım çok hareketli hayretler içindeyim yorulmuyor canımı acıtıyor pazartesi kontrolumuz var bakalım doktor amcası ne diyecek geçen ay çok iyi demişdi..

canım tks ederim ben idare ediyorum 8.ayıma girdim temmuzun 1 ile 10 arasında doğumun olucak kısmetse az kalmış dimi korku sarmaya başladı beni..

ablamınkide o zamanlarda onunkide kız:KK1:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ablamınkide o zamanlarda onunkide kız:KK1:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin allah sağlıcakla inşallah. banada zırt doğurmak nasip olsun mümkünse evde kendi başına doğsun dua edin..

evet güzelim her ayın 10 da gidiyordum ama bu ay aksadı doktorumun semineri varmış 14 üne gün verdi.her ay gidiyorum tahliller şeker yüklemesi vs hastanede psikolojim bitti gitti ziyan oldum :KK70::KK70:
hım tahlıller yanı anladım hayırlısı umarım temız cıksın
ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin allah sağlıcakla inşallah. banada zırt doğurmak nasip olsun mümkünse evde kendi başına doğsun dua edin..

inşallah banada dua et benimde bebişim olsun
evde kendın nası dogurcan?

canım ilk aylarımda kan ve idrar tahlilleri yapıyolardı sonraları sadece kan tahlilleri yapmaya başladılar kanım düşüktü baya her ay ölçümü yapılıyor genelde her hamileye yaparlar geçen ay kan tahlili ve şeker yüklemesi yaptılar.kanım yükselmiş bir dünya kan ilacı kullandım şekerim normal çıktı sorun yok yani sırada nts var bakalım..

ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin allah sağlıcakla inşallah. Banada zırt doğurmak nasip olsun mümkünse evde kendi başına doğsun dua edin..
zırt diyemi :)))))
ben sağlıcakla doğur diye dua ederim arkadaşım. Hastane ev orasına karışmam:KK1:

allah isteyen herkze versin.

dualarım seninle inşallah rabbim sanda nasip etsin.evde doğum işin espisi ama olsaydı olmasın demezdim yani hastanelere takıntım var kapısının önünden geçmeyi bile sevmiyorum mecburen gidiyorum keske evde birden doğu verse doktor eve gelse :KK70: hayal benimki işte.

X