- 27 Şubat 2012
- 1.700
- 5
iyi senden
bileğini kırdı canım. sonrada ilaçlara bağlı bi rahatsılık yaşadı. şimdi iyi.
g.olsun yaş ılerleyince kırık daha zor :S
sen nasılsın peki yorulmuşsundur bu koşuşturmacada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi senden
bileğini kırdı canım. sonrada ilaçlara bağlı bi rahatsılık yaşadı. şimdi iyi.
iyi senden
g.olsun yaş ılerleyince kırık daha zor :s
sen nasılsın peki yorulmuşsundur bu koşuşturmacada
iyyim saol canım sen nasılsın kızın nasıl???çıkmadan hatrını sorayım canım nasılsın.iyimisin.?
Selam kızlar
ayrı yerdeyiz onlarla . Ablam vardı yanında bende haftasonu ordaydım. O iyileşsinde bizim yorulmamız önemli değil
iyyim saol canım sen nasılsın kızın nasıl???
Slm naptıın
datlucadu geçmiş olsun allah şifa versin.en yakın zamanda düzelir inş.
Bricik nasılsın canım. Kaçıncı ayın içindeydin sen
ayrı yerdeyiz onlarla . Ablam vardı yanında bende haftasonu ordaydım. O iyileşsinde bizim yorulmamız önemli değil
canım tks ederim ben idare ediyorum 8.ayıma girdim temmuzun 1 ile 10 arasında doğumun olucak kısmetse az kalmış dimi korku sarmaya başladı beni..
orlic ciğim kızım çok hareketli hayretler içindeyim yorulmuyor canımı acıtıyor pazartesi kontrolumuz var bakalım doktor amcası ne diyecek geçen ay çok iyi demişdi..
rutin kontrol mu?
ablamınkide o zamanlarda onunkide kız
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hım tahlıller yanı anladım hayırlısı umarım temız cıksınevet güzelim her ayın 10 da gidiyordum ama bu ay aksadı doktorumun semineri varmış 14 üne gün verdi.her ay gidiyorum tahliller şeker yüklemesi vs hastanede psikolojim bitti gitti ziyan oldum
ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin allah sağlıcakla inşallah. banada zırt doğurmak nasip olsun mümkünse evde kendi başına doğsun dua edin..
zırt diyemi :)))))ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin allah sağlıcakla inşallah. Banada zırt doğurmak nasip olsun mümkünse evde kendi başına doğsun dua edin..
hım tahlıller yanı anladım hayırlısı umarım temız cıksın
inşallah banada dua et benimde bebişim olsun
evde kendın nası dogurcan?
hım tahlıller yanı anladım hayırlısı umarım temız cıksın
inşallah banada dua et benimde bebişim olsun
evde kendın nası dogurcan?