Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

günaydın canım çok güzeller maşallah yaaa
nasılsın keyfın nasıl ?

kaçınılmaz sona doğru adım adım yaklaşırken içimdeki korkuyu saçmalayarak atmaya çalışıyorum iyiyimm sen nasılsınn:))

kaçınılmaz sona doğru adım adım yaklaşırken içimdeki korkuyu saçmalayarak atmaya çalışıyorum iyiyimm sen nasılsınn:))

hahaha süpermiş keşke bende bu korkuyu yaşasam ne diyim
hazırlıkların ne alemde neler aldın bebışe
resimlesene koysana topie bakalım

hahaha süpermiş keşke bende bu korkuyu yaşasam ne diyim
hazırlıkların ne alemde neler aldın bebışe
resimlesene koysana topie bakalım

inşallah canım sende yaşayacaksın.neler almadım ki az bir eksiğim kaldı.bu inci_tanesi bu blogdan bakabilirisin canım.yavaş yavaş ekliyorum resimleri kızımın blogunu oluşturdum.büyüyünce kızım kullanır diye..

ay maşallah canım benim mis kokulu canım yaaa
hepsi cok guzel maşallah saglıkla giysin
isim düşündünüzmu canım?

ay maşallah canım benim mis kokulu canım yaaa
hepsi cok guzel maşallah saglıkla giysin
isim düşündünüzmu canım?

sagolasın canım amin inşallah aklımızda bir kaç isim var ama karar veremedik henüz..dogunca hangisi ona yakısırsa onu koyacağız.

avatarın harıka olmus biricik hayırlısıyla glsın kızımız

bende aşılama yaptırıyorum

hadi hayırlısı olsun güzel mutlu haberlerini bekliycem canım Allah nasip etsin inşallah. sana dua edicem doğumda edilen dualar kabul olurmuş.aklımın bir köşesine seni yazıyorum hep dua edicem sana ve anne olmak isteyen herkeze özellikle doğum anında dua edicem rabbim kabul etsin.

ayyyyy canım benımmmm saol yaaaa
kontrollerle ugraşıyorum bende pek gıremedım ne zamandır
duanda unutma biricikk
Beni de aranıza alsanıza :26:

hoşgeldııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…