Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

orlic

pko=metformin+sogan kürü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.700
5
merhaba arkadaşlar
üye olalı fazla bir zaman olmadı fakat hangi topige gitsem, hangi sohbet grubuna girmeye çalışsam, ne yazsam bir cevap alamadım. belki topik yoğunluğundandır yada sohbetin koyuluğundandır kimseyi suçlamak istemem fakat yalnızlığımı belirtmek isterim.
zamanla belki benimde başıma gelecektir yogun bir topikte uzanan bir eli sıkamayacağımdır bilemiyorum şu an yeni üye iken anlamak zordur belkide :)
kısacası yeni eski farketmez kendini yalnız hisseden konu ne olursa olsun konusmak isteyen herkesi beklerim

Son düzenleme:
hosgeldın :) en bastakı halımı anlattın :) ama artık yorum yapıyorum okdr cevp bile beklemıyorum :) herkes cevp vermıyor zaten kım hosuna gıderse o cvp verıyor zamanla arkadasında oluyor :)

ama bu yenı için çok zor kabul görmeyi beklemek, üstelik sorunun ortaksada o topiktede olsan gık yok !!

hosgeldın :) en bastakı halımı anlattın :) ama artık yorum yapıyorum okdr cevp bile beklemıyorum :) herkes cevp vermıyor zaten kım hosuna gıderse o cvp verıyor zamanla arkadasında oluyor :)

sende hoşgeldin hamile olmalısın Allah kavuştursun sağlıkla darısı bana inş. :)
haklsın kimin hoşuna giderse

eger bır konu acılmıssa ve yorumlar yapılıyorsa bırtek konuyu acanın derdıne yönenilmiştir herkes oraya odaklanır sen derdini söylersen pek kımse alakadar olmaz burda böle sen kendın konu acarsın mesela işlerine gelırse girer bakarlar yorum yapan olur yapmayan olur :) ama konu acarken sert tepkıyede yumusak tepkıyede hazırlıklı ol :) cunku canında sıkılabılır hersey guzelde olabılır bende senın gibi basta cok celıskı yasadım amaalıstım :)

sende hoşgeldin hamile olmalısın Allah kavuştursun sağlıkla darısı bana inş. :)
haklsın kimin hoşuna giderse

benım yarın bu klube gelelı tam bir senem olacak :) nede cabuk gecmıs zmn :)saol darısı tüm isteyenlere insallah

aynı dertten muzdarip külüplerdede dönüp kimse bakmıyor açıkcası tabi yine suçlamak istemede üzüldüm ne bileyim işte
evet bayaa sert tutumlarda var şaşırtıcı ama güzel buda yaşadığımız hayatta böyle değilmi zaten :)
benım yarın bu klube gelelı tam bir senem olacak :) nede cabuk gecmıs zmn :)saol darısı tüm isteyenlere insallah

maşallah nice senelere maşallah

selaaam bende yeni üyeyim aynı şeyleri hissettim ama çabucak geçti ama çok zaman harcıyorum burda

hiç bilmiyorumki çiçek isimleri var her üyenin altında neye göre koyuyolar anlamadım

zannımca değerliliğine ve mesaj sayısına göre papatya nadir değil ya yeni üyeler öyle galiba

Foruma yeni kayıt olsamda özellikle mobilden gebelikle ilgili bayaa bi sey okudum burdan her ay gebelik belirtileri falan artık ezberledim yaladım yuttum :):) o yuzden artık üye olayım dedim :)

çok iyi eetmişsin hoşgeldin topikcan
gebelik sorununmu var?

hoşgeldın
ne guzel :) buradan cok sey ögrendiim hemde çok umarım senin içinde faydalı olur :)
kac aylık evlısın? meslek ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…