hosgeldın :) en bastakı halımı anlattın :) ama artık yorum yapıyorum okdr cevp bile beklemıyorum :) herkes cevp vermıyor zaten kım hosuna gıderse o cvp verıyor zamanla arkadasında oluyor :)
sende hoşgeldin hamile olmalısın Allah kavuştursun sağlıkla darısı bana inş. :)
haklsın kimin hoşuna giderse
aynı dertten muzdarip külüplerdede dönüp kimse bakmıyor açıkcası tabi yine suçlamak istemede üzüldüm ne bileyim işteeger bır konu acılmıssa ve yorumlar yapılıyorsa bırtek konuyu acanın derdıne yönenilmiştir herkes oraya odaklanır sen derdini söylersen pek kımse alakadar olmaz burda böle sen kendın konu acarsın mesela işlerine gelırse girer bakarlar yorum yapan olur yapmayan olur :) ama konu acarken sert tepkıyede yumusak tepkıyede hazırlıklı ol :) cunku canında sıkılabılır hersey guzelde olabılır bende senın gibi basta cok celıskı yasadım amaalıstım :)
benım yarın bu klube gelelı tam bir senem olacak :) nede cabuk gecmıs zmn :)saol darısı tüm isteyenlere insallah
selaaam bende yeni üyeyim aynı şeyleri hissettim ama çabucak geçti ama çok zaman harcıyorum burda
hem okuyorum hem evliyim hem çalışıyorum hem kpss hazırlanıyorum hemde bebek istiyorumhmmokuyomusun evlimisin
topicin hayirli ugurlu olsunbol kazanc saglasin INSALLAH
hem okuyorum hem evliyim hem çalışıyorum hem kpss hazırlanıyorum hemde bebek istiyorum
hoşgeldin.. bende çok yeni olmasada yeni aktifleşmeye çalışan üyelerdenim.. hem evliyim hem çalışıyorum hemde bebek istiyorum aynen senin gibi
hoşgeldın
ne guzel :) buradan cok sey ögrendiim hemde çok umarım senin içinde faydalı olur :)
kac aylık evlısın? meslek ne
Mayısta üç yıl dolucak Rabbim izin verirse.. Muhasebeciyim