Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın.?

Merhabalar,

Ben aslen eskiyim fakat pek paylasim yorum yapmiyorum genelde sessiz kalip okumayi tercih ediyordum..

Topigi görünce kabul buyurursaniz araniza bende bir selam vermek isdedim :))

Slm nasıldınız arkadaşlar
iyyiz bebik sen
Merhabalar,

Ben aslen eskiyim fakat pek paylasim yorum yapmiyorum genelde sessiz kalip okumayi tercih ediyordum..

Topigi görünce kabul buyurursaniz araniza bende bir selam vermek isdedim :))

mrb hoşgeldin nasılsın nasıl gıdıyor neden hıcbiryere yazmıyorsun

datlu cadı 23 nisan dilegin ve yazın ne hoştu öyleee ama ben calıstım yaa
coşkuyla kutladığınız o bayramlara bir kezde ben şahit olsam ya!! benimde içimde bir çocuk var çalışmaktan öldürmezlerse....

Son düzenleme:
evet güzel hava ben işte rutin aynı şimdilik sen günlük hayatında neler yaparsın[/QUOTE]

benim belli bir rutimin yok, işlerimi evden de yapabildiğimden evde olmayı tercih ediyorum genelde... evde olmaya bayılıyorum tüm gün yapacak bir çok şey buluyorum:) sen ne iş yapıyorsun?

evet güzel hava ben işte rutin aynı şimdilik sen günlük hayatında neler yaparsın

benim belli bir rutimin yok, işlerimi evden de yapabildiğimden evde olmayı tercih ediyorum genelde... evde olmaya bayılıyorum tüm gün yapacak bir çok şey buluyorum:) sen ne iş yapıyorsun?[/QUOTE]

ne güzel ya evde çalışmak meslek ne?
ben özel bi şirkette finans muhasebe dep.çalışıyorum

danışmanlık yapıyorum ben akıl satıyorum:) şaka bir tarafa satış danışmanlığı ve halkla ilişkiler diyim kısaca...

satış stratejileri, iş geliştirme,...malum tüm sektörlerin amacı... dolayısıyla sektör geniş...
sen neler yaparsın, seviyor musun işini?

aslında sevmiyorum muhasebe ve finans ck gelişen sektörler değil bu yüzden daha rutin
7 yıldırda aynı şirketteyim artık sevesin gelmiyor zaten :) evimi dinlenmeyi çok özledim yetmiyor doymuyorum hiç birşeye açıkcası
bebek bahane olur biraz dinlenirim diyorum ama gelesi yok veledin tedavi görüyoruz açıkca tdavıde denmezde henüz sorun ne onu anlamaya calısıyoruz
evde daha hızlı ve yoğun bi hayatım var koşturmaca şeklinde hatta
yaşayıp gidiyruz işte

Son düzenleme:

umarım istediğin,planladığın gibi olur herşey....
hayat hepimizi koşturtuyor, hayatta kalma kuralı olsa gerek:)
ben bir süre için yokum, gelicem, görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…