Teşekkür ederim bende iyiyim
iyyiz bebik senSlm nasıldınız arkadaşlar
Merhabalar,
Ben aslen eskiyim fakat pek paylasim yorum yapmiyorum genelde sessiz kalip okumayi tercih ediyordum..
Topigi görünce kabul buyurursaniz araniza bende bir selam vermek isdedim :))
günaydın .
ülkemin , güzel evlatlarımızın 23 nisanı kutlu olsun.
dün tv de başbaknımızın yerine oturan çocuk ile başbakanımızn konuşmalrını izlerken, bu durumun dünyanın başka hiç bir yerinde yaşanmadığını düşündüm. kendimizin kıymetinimi bilmiyoruz acaba dedim. siyasetin yoğun ve baş döndürücü trafiğine bir gün ara verilmiş ve makamlar çocuklara bırakılmış , şaka gibi. bir sobe molası. teorikte düşünülen herşeyin pratikte daha güzel tecelli etmesi dileğiyle, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
günaydın kızlar
Günaydın Herkeseee......
günaydın fıstık naber
iyyim valla seni görmek iyi geliyr burada özellikle ne yalan söyleyeyımiyiyim ben siz nasılsınız
günaydınnnn... iyiyim hava süper e enerjisi de öyle... sen?
evet güzel hava ben işte rutin aynı şimdilik sen günlük hayatında neler yaparsın
danışmanlık yapıyorum ben akıl satıyorum:) şaka bir tarafa satış danışmanlığı ve halkla ilişkiler diyim kısaca...
çok iyi güzelmiş
hangi konuda peki danışmanlık sektör bellimi?
satış stratejileri, iş geliştirme,...malum tüm sektörlerin amacı... dolayısıyla sektör geniş...
sen neler yaparsın, seviyor musun işini?
aslında sevmiyorum muhasebe ve finans ck gelişen sektörler değil bu yüzden daha rutin
7 yıldırda aynı şirketteyim artık sevesin gelmiyor zaten :) evimi dinlenmeyi çok özledim yetmiyor doymuyorum hiç birşeye açıkcası
bebek bahane olur biraz dinlenirim diyorum ama gelesi yok veledintedavi görüyoruz açıkca tdavıde denmezde henüz sorun ne onu anlamaya calısıyoruz
evde daha hızlı ve yoğun bi hayatım var koşturmaca şeklinde hatta
yaşayıp gidiyruz işte