- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Konuşabilir de neden dert ettin bu kadar? Herkes kendi özgür fikrini dile getiriyor doğru veya yanlış.
Evet hemen erkek üye diye damgayı yapıştırmak bence de yanlış ama hiç bunu kendime dert edinmemiştim.
Hatun Uni bitirmis surtunduk hamilemiyim diyordert değil de belki yardımcı olabileceğimiz hayatını değiştirebileceğimiz birini kaçırıyoruz bu tutumla ondan sormak istedim.
halkin sesi sibelmerhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
Hatun Uni bitirmis surtunduk hamilemiyim diyor
Bakiyom kariyeri var nerde diktiririm diyor buna nasil yardim edilirki
Kiz ben bu kadar acik yazmaya bile utandiydim ya...Şunu yaşadık hamile kalır mıyım, bunu yaşadık hamile kalır mıyım diye sorular soracaklarsa konuşmasınlar.
Her haltı yemeye akılları eriyor da bir penisin vajinaya girmeden hamile kalınamayacağını bilmiyorsa özellikle konuşmasın. Araştırsın, okusun.
Yoooo valla her haltida biliyorlar yol gösterenede cemkiriyorlar bayagilasiyirlarcinsellik eğitiminde çok gerideyiz isterse 20 üni bitirsin bazı şeyler sabit kalıyor ne yazık ki. anlamak lazım.
Yoooo valla her haltida biliyorlar yol gösterenede cemkiriyorlar bayagilasiyirlar
burdakilerin düşünceleri tecrubeyle sabit o yüzden bence
evet konu açan üyenin bir sorunu olabilir
ama napsınlar üyelerde kime güveneceğini şaşırdı
O hadise gerçekleşmeden hamile kalınmayacağının bir kez daha altını çizmek istedim, hani bilmeyen araştıran falan olur da denk gelir öğrenir...Kiz ben bu kadar acik yazmaya bile utandiydim ya...
sanmıyorum çünkü burda araştırılıp ondan sonra yakılıyordoğru tabii kendine eğlence arayan ergen bol ama ne bileyim belki kurunun yanında yaşmı yanıyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?