- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Sibeeeeeeeelllllll :)merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
açık konuşmak istemem ama sürtünüp hamile kalmak mümkün, örnekleri de tıbben var. Biraz araştırmanızı öneririm.Hatun Uni bitirmis surtunduk hamilemiyim diyor
Bakiyom kariyeri var nerde diktiririm diyor buna nasil yardim edilirki
sizde arastirarakmi ögrendiniz.açık konuşmak istemem ama sürtünüp hamile kalmak mümkün, örnekleri de tıbben var. Biraz araştırmanızı öneririm.
Istedigi gibi öğrenir .umarım ben fesatimdir bir şey ima edecek kadar seviyesiz degilsinizdirsizde arastirarakmi ögrendiniz.
Cok geri oldugumuzu dusunmuyorum. Geri olsakta internet diye bir sey var. detayli olarak her bilgi var. isteseler ulasabilirler ogrenebilirlr.cinsellik eğitiminde çok gerideyiz isterse 20 üni bitirsin bazı şeyler sabit kalıyor ne yazık ki. anlamak lazım.
Size tıbben mümkün olan bir bilgi verdim, bel altı yorumunuzu ve imanızı kibledim.sizde arastirarakmi ögrendiniz.
merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
Dun donumu internetten yeni tanistigim sevgilime yolliyim mi diye konu acilmisti mesela. Bunun bilgisizlikle ne ilgisi var.[/QUOTE .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?