• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni üye+cinsellik=kesin erkek

Ben de basta senin gibi dusunuyordum konu sahibi. Hala da yardimci olma taraftariyim, cinsellik konularina "bunu yazarken utanmadin mi " diyen arkadaslar var fakat konu basligi cinsellik, rahatsiz olan okumamali. Ancak zamanla tecrube ettim ki yeni uyeyse ve cinsellikle ilgili konu aciyorsa erkek cikiyor genelde. Kimse de bu sapiklarin fantezilerine prim verip ortak olmak istemiyor haliyle. Anlatis sekillerinden de ele veriyorlar kendilerini. Misal bi tanesi vardi, erkek arkadasi 3 saat falan sevisiyor ve ona her turlu hazzi yasatiyordu ve o cok yorulmustu erkek arkadasinin bu gucunden:KK53: bunun gibi ornekler cok. Ama en ufak soruda ahlak bekciligi yapan tiplerden ben de rahatsizim. Sana gore tabu olabilir, o zaman cevap vermezsin. Konuya girip de ahlak timsali oldugunu ispatlamaya calismana gerej yok, sanki cinsellik ahlaksizlikmis gibi.

Kadınlarda cinsellik konuşur tabii ki..Önemli olan gerçekliği. Benim için konu fake ise erkek yada kadın olmasının bir önemi yok..Konuya bakarım fake olduğunu düşündü isem ya yazarım ya da yazmam söyle örnekler vereyim;

Dün bir konu açılmıştı iç çamaşırını 2 sene önce kaybetmiş o gün başka bir konuda sevgilisinin iç çamaşırını istediğini görünce aklına gelmiş ve ne oldu acaba diye telaş etmismis. .Şimdi bu 2 konu da bana görefake idi ve hhiç yazma gereği bile duymadım. .

Ama bazen öyle bir fake konular açılıyor ki insanların gerçek yaşamlarından kesitlerle işte bu konuda şüphelendim zaman çok kiziyorum..Belki de suphelenene kadar dertleniyorum. .Şimdi bunların yaptığı o hayatlara saygisizliga saygı duyup susamiyorum..Yani bizi enayi yerine koyup eğlenmesine değil. .

Hee dersen ki nasil anlıyorsun, anlayamadigim da oluyordur muhakkak.Ancak orta da yalan varsa bir şekil çıkıyor ortaya..Az çok belli ediyorlar kendilerini..

merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
Sibeeeeeeeelllllll :)

Tabii ki direkt erkek denmemeli, kadin troller de var kk.da

Derdini anlatan o öküzler varya,bir yerde açık veriyorlar,biz kk hatunlarıda şıpşak yakalıyoruz hemen..
Kimse kusura bakmasında,cevap yazan bir çok kişide kendi cinsel hayatlarından örnekler veriyor..
Sanal alem burası,o kadar da detaya girilmesin lütfen,neler okuduk burada kaç yıldır..
Özellikle yeni üyeler çok yapıyordu,uyarıyorduk hemen..

ben genelde birkaç mesajını okuduktan sonra karar veriyorum üyenin amacına :)

tabiki cinsellikle alakalı şeylerde sorulabilir konuşulabilir ama bazıları mesajda kendilerini okadar çok belli ediyorlarki:KK66: sonraki cümlelerini tahmin edebiliyorsunuz...

sadece cinsellik üzerine değil de herhangi bir konu için forumda bazı üyelerin yaptığı genellemeden rahatsızlık duyduğunuzu söyleseydiniz ben de size katılırdım fakat yeni üyenin cinsel içerikli konusu için aldığı tepkiyi dert edinemem hiç kendime :)

üyeyi kaybediyoruz demişsiniz de sonuç olarak üye gider başka forumda derdini arar burada dalga konusu olduğu için intihar etmeye kalkmaz diye düşünüyorum.

cinsellik eğitiminde çok gerideyiz isterse 20 üni bitirsin bazı şeyler sabit kalıyor ne yazık ki. anlamak lazım.
Cok geri oldugumuzu dusunmuyorum. Geri olsakta internet diye bir sey var. detayli olarak her bilgi var. isteseler ulasabilirler ogrenebilirlr.

Dun donumu internetten yeni tanistigim sevgilime yolliyim mi diye konu acilmisti mesela. Bunun bilgisizlikle ne ilgisi var.

Bence, sevgilim şurama dokundu, elime şu sıvı bulaştı hamile kalır mıyım gibi soruları cevaplayıp insanlara yardımcı olmuyoruz. Kimse bizim dememizle gebe kalmıyor ya da kimse hamile kalacakken korunmuyor. Gidip doktora kontrollerini yaptırsınlar, netten bu soruların cevaplarını aramak saçma.
Hamile kalmışsa bile burada yok canım ondan dolayı kalmazsın dendiği için belki ihmalkar davranacak o kişi, içi rahat edecek .
İnsanların zihinsel olarak gelişmesi gerek. Hangi sorunun cevabını kimden doğru şekilde alabilirsin öğrenmeleri gerek internet ortamında.

merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?

ama malesef genelde sonuç öyle çıkıyo...
gerçi bi kaç sayfa sonra erkekler kendini ele veriyo...

Back