• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni üye+cinsellik=kesin erkek

Açılan cinsellik konularının türüne göre değişir. Absürt fantaziler içeren, kadınların kullanmayacağı kelimelerle dolu bir konu için bildirim yapıyorum, çoğu zaman da üyelik iptal alıyor.

Vajinismus, hamilelik vs ile ilgili konulara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama burada anal ilişkide yatağa ..... gibi bir konu da açıldı. Neresine doğru cevap verelim ki bunun?
o kelimeler zevk suyu,prostat suyu,kadınlığımı elledi.
hangi kız böyle konuşur. ha birde zarını görenler var. bakıp. nasıl oluyorsa artık.
dipnot. bu konu kapatılırmı kapatılmazmı. tereddütteyim.
imza kararsız kasım oky:)

o kelimeler zevk suyu,prostat suyu,kadınlığımı elledi.
hangi kız böyle konuşur. ha birde zarını görenler var. bakıp. nasıl oluyorsa artık.
dipnot. bu konu kapatılırmı kapatılmazmı. tereddütteyim.
imza kararsız kasım oky:)

bu da kapatılırsa rekoramı gidiyorum en çok konusu kapatılan üye olarak :D

Ben fake konulara veya fake üyelere yeni üyedir diye yaklaşmıyorum. Konuya girişi ve verdiği cevaplara göre şüpheye düşüyorum veya düşmüyorum.

Bayan üye olduğuna emin olduklarım genelde çekinerek daha çok çözüm amaçlı soru sorarak derdini aktarıyor. O anda nasıl ifade ettiği bile fark yaratıyor.

Yerini bulmusken yazayim.

Yeni uyenin cinsellikle ilgili sorunu varsa birkac ay dantel topiklerinde takilip buraya yazacak hali yok.

Yani her yeni uyenin absurt sorunu sahtedir diye bir sey yok.

Sahtelerden daha acayip gercek konular da okuyoruz burda...

Beni sahte uyelerden cok uyeligin sahteligiyle 30-40 sayfa mesgul olanlar rahatsiz ediyor.

Yorumunu yapar, kotu icerik bildirip gecersin...

Sayfalarca alay edip o uyenin istedigini verirsen yeni uyeliklerle gelir tabii...

Cunku onun maksadi eglenmek ve bunu yaparsan amacina ulasir.

Bir seyden hem bu kadar rahatsiz olup hem de o gayeye hizmet etmek anlasilir gibi degil...

Bu arada geçen gün cinsellik üzerine konu açan bir yeni üye, kendi konusuyla hiç ilgilenmeden üyelerin profillerinde fink atmaya başladı.
Sence bu şüphelenmek için yeterli değil mi?

dert şurada önyargıyla yardıma ihtiyacı olan üyeleri kaçırıyormuyuz?
ben de bugün bunu dert ettim hep kendi derdimizlemi ilgileneceğiz.
Cinsellik konusunda birine nasıl yardım edebiliriz. Kızlık zarını görmesini mi sağlamalıyız, sürtünerek hamile kalmayacağını mı anlatmalıyız. İnternete girebilen bir insan bunları bilmez mi? Saçma sapan genelde dikkat çekmek için açılan konular. Erkek mi değil mi bilmem ama çoğunun dalga geçtiği kesin.
Eşiyle ya da partneriyle sorunu olanlara genelde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır. Burdan seksi gecelik giy diyerek çözüm sunmamız ne kadar mantıklı?
Yani cinsellik konusunda klavye üzerinden yardımcı olmamız çok mümkün değil. Öyleyse dert etmemize de gerek yok.

Bu arada geçen gün cinsellik üzerine konu açan bir yeni üye, kendi konusuyla hiç ilgilenmeden üyelerin profillerinde fink atmaya başladı.
Sence bu şüphelenmek için yeterli değil mi?

ben her üye doğru söyler demedim elbette şüpheli bir durum fakat merak eden bir kadın üye de olabilir ne bileyim hani her şey olabilir.

Hiç bir üyeye fakesin ya da erkeksin gibi bir yorumla yaklaşmadım bu zamana kadar
Ancak bazıları çok açık şekilde buraya konu açıp dalga geçiyorlar
Bazen yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum bir bakıyorum bir kaç sayfa geçmiş konu sahibi bizimle dalga geçiyor
Çok bozuluyorum o zaman, insanlık yapıp konusunu okuyorum, yorum yazıyorum sonra bir bakıyorum fosss
Cinsellik tabi ki erkeklerin tekelinde değil, gerçekten yardım isteyen üye belli oluyor ama ben erkeksin diyen kk hatunlarının yanıldığını görmedim şimdiye kadar bu da bir gerçek. Ya erkek oluyorlar , ya da dalga geçmeye gelen yeni yetme ergenler. Bir de arkadaşım için yazıyorum diyenlere ifrit oluyorum yalan yok

Cinsellik konusunda birine nasıl yardım edebiliriz. Kızlık zarını görmesini mi sağlamalıyız, sürtünerek hamile kalmayacağını mı anlatmalıyız. İnternete girebilen bir insan bunları bilmez mi? Saçma sapan genelde dikkat çekmek için açılan konular. Erkek mi değil mi bilmem ama çoğunun dalga geçtiği kesin.
Eşiyle ya da partneriyle sorunu olanlara genelde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır. Burdan seksi gecelik giy diyerek çözüm sunmamız ne kadar mantıklı?
Yani cinsellik konusunda klavye üzerinden yardımcı olmamız çok mümkün değil. Öyleyse dert etmemize de gerek yok.

bence o kadar basit değil zar filandan bahsetmiyorum vereceğimiz bir öneri hayatında kalıcı etki yaratabilir üyenin cinsellik bizde tabu kızlar özellikle rahat konuşamıyor bir an heyecanına yenik düşüp birşeyler yaşaması bunu çok iyi bildiği anlamına gelmiyor kelimeleri tam seçemiyor kendini net ifade edemiyor olabilir ya da liseli ergendir alay etmeye gelmiştir deyip belki gerçekten ihtiyaç sahibini es geçiyoruz.

Back