- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi bensibelim2
Başlığa göre cevap vereyim:
Bensibelim2+ bandan kurtuluş = kolpa konular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığa göre cevap vereyim:
kolpaBaşlığa göre cevap vereyim:
o kelimeler zevk suyu,prostat suyu,kadınlığımı elledi.Açılan cinsellik konularının türüne göre değişir. Absürt fantaziler içeren, kadınların kullanmayacağı kelimelerle dolu bir konu için bildirim yapıyorum, çoğu zaman da üyelik iptal alıyor.
Vajinismus, hamilelik vs ile ilgili konulara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama burada anal ilişkide yatağa ..... gibi bir konu da açıldı. Neresine doğru cevap verelim ki bunun?
o kelimeler zevk suyu,prostat suyu,kadınlığımı elledi.
hangi kız böyle konuşur. ha birde zarını görenler var. bakıp. nasıl oluyorsa artık.
dipnot. bu konu kapatılırmı kapatılmazmı. tereddütteyim.
imza kararsız kasım oky:)
sana madalya takar yönetim artık: )bu da kapatılırsa rekoramı gidiyorum en çok konusu kapatılan üye olarak![]()
sana madalya takar yönetim artık: )
bu da kapatılırsa rekoramı gidiyorum en çok konusu kapatılan üye olarak![]()
anammmm bide seviniyormusun
sana onur üyesi nişanı verecekler bence![]()
hayırda gurur duyman garip geldiağlayayımmı anlamadım![]()
Bu da yeni kk akımı sanırım.
BDV' de kamu oyu araştırması yapmak.
Dert nerde ben göremedim???
Cinsellik konusunda birine nasıl yardım edebiliriz. Kızlık zarını görmesini mi sağlamalıyız, sürtünerek hamile kalmayacağını mı anlatmalıyız. İnternete girebilen bir insan bunları bilmez mi? Saçma sapan genelde dikkat çekmek için açılan konular. Erkek mi değil mi bilmem ama çoğunun dalga geçtiği kesin.dert şurada önyargıyla yardıma ihtiyacı olan üyeleri kaçırıyormuyuz?
ben de bugün bunu dert ettim hep kendi derdimizlemi ilgileneceğiz.
Bu arada geçen gün cinsellik üzerine konu açan bir yeni üye, kendi konusuyla hiç ilgilenmeden üyelerin profillerinde fink atmaya başladı.
Sence bu şüphelenmek için yeterli değil mi?
Cinsellik konusunda birine nasıl yardım edebiliriz. Kızlık zarını görmesini mi sağlamalıyız, sürtünerek hamile kalmayacağını mı anlatmalıyız. İnternete girebilen bir insan bunları bilmez mi? Saçma sapan genelde dikkat çekmek için açılan konular. Erkek mi değil mi bilmem ama çoğunun dalga geçtiği kesin.
Eşiyle ya da partneriyle sorunu olanlara genelde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır. Burdan seksi gecelik giy diyerek çözüm sunmamız ne kadar mantıklı?
Yani cinsellik konusunda klavye üzerinden yardımcı olmamız çok mümkün değil. Öyleyse dert etmemize de gerek yok.