- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Saolasın canımamin aminnn...inşallah...çok sevindim
sağlıkla kucağına da al canım inşallah miniğini..
maşallah ikinize de
ayyyy çok sevindim canım saol, inşallah cumartesi darısı başıma. ne dedi dr anlatsana biraz, bebek kaç mm olmuş, kese ne kadar, eli ayağı daha belli olmuyor dimi ultrasonda offff çatlıycam c.tesiye kadarCanım ben bugün gördüm kalp atışı nı darısı başına inşallah :)
Hiç bişey sölemedi canım :) bizim için önemli olan kalp atışıydı dinletti bikaç sn pıtır pıtır :) sonra bu bebeğin dedi Bebişimi gösterdi kalbi yanıp sönüyodu ablası varya onun dışında rapor verdi iki gün bu soğukta gitme işe dedi patrona arayıp sölicem de ne dicek bakalım :) bi daha 4 şubatta gitcem:))ayyyy çok sevindim canım saol, inşallah cumartesi darısı başıma. ne dedi dr anlatsana biraz, bebek kaç mm olmuş, kese ne kadar, eli ayağı daha belli olmuyor dimi ultrasonda offff çatlıycam c.tesiye kadar
Karından baktı canım baya gümbür gümbür sesi geldi. Çiğ et yeme saçını boyama dedi ilişki kalp atışına kadar yasaktı bugün onu da serbest bıraktı :) kanama olmadığı takdirde korkma dedi kocanı bol bol üz çilek falan aşer dedi :)) öyle yanievetaleysa ya katılıyorum anlatsana azcık bahar12umut ...neler söyledi, muayene alttan mı, karından mıydı?
uyarılarda bulundu mu...bir de eşle yakınlaşmak konusunda ne diyor?
kııızzzz çilek her markette var şimdi daha zor şeyler iste kocadan :)Karından baktı canım baya gümbür gümbür sesi geldi. Çiğ et yeme saçını boyama dedi ilişki kalp atışına kadar yasaktı bugün onu da serbest bıraktı :) kanama olmadığı takdirde korkma dedi kocanı bol bol üz çilek falan aşer dedi :)) öyle yani
Ne istesem ki :))kııızzzz çilek her markette var şimdi daha zor şeyler iste kocadan :)
maşalah canım bizleride heveslendirdin darısı bizlere inşallahhhhNe istesem ki :))
söylemeyim şimdi burda canın ister bulamazsınız birdeNe istesem ki :))
Amin cnm Rabbim herkese nasip etsin inşallah.maşalah canım bizleride heveslendirdin darısı bizlere inşallahhhh
He ya haklısın :) aklım başımda değil ki düşünemiyorum hiç bişi :))söylemeyim şimdi burda canın ister bulamazsınız birdeya da başkalarınında ister
google da arat bakalım azcık yaz meyvelerini :)He ya haklısın :) aklım başımda değil ki düşünemiyorum hiç bişi :))
Evet :))) ama ben kıyamam ay bu soğukta adamagoogle da arat bakalım azcık yaz meyvelerini :)
inan bana eşinin de hoşuna gidecektir. benimki kasıtlı olarak soruyor canın şunu istiyormu canın bunu istiyor mu diye. özellikle sevdiğim şeyleri sayıyor ki isteyim diye, isteyince de hoşuna gidiyor. şuan bebişlerimiz için onlar bişey yapamıyorlar malum biz taşıyoruz :) , bu şekilde bebek için birşeyler yapmış olmak hoşuna gidiyorEvet :))) ama ben kıyamam ay bu soğukta adama
Aynen haklısın. Onlar şu anda bişey hissedemiyolar benimki bi makas aldı yanağımdan :) bide ultrason da görünce yüzündeki gülümsemeyi asla unutmayacağım :)inan bana eşinin de hoşuna gidecektir. benimki kasıtlı olarak soruyor canın şunu istiyormu canın bunu istiyor mu diye. özellikle sevdiğim şeyleri sayıyor ki isteyim diye, isteyince de hoşuna gidiyor. şuan bebişlerimiz için onlar bişey yapamıyorlar malum biz taşıyoruz :) , bu şekilde bebek için birşeyler yapmış olmak hoşuna gidiyor
Eki Görüntüle 1365540
Kızlar bugün test yaptım adet günüm bugün. Eşim silik çizgi var bunda dedi sizce hamile miyim?
Ayy heyecandan ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titriyor. Şimdi bir tane daha aldık test birazdan onu da yapıcam. Eğer o da çıkarsa yarın kan vermeye giderim diye düşünüyorumcanımmmmm benim de böyle çıkıyordu, birkaç gün denedim koyulaştı
kan testine gittim pozitifti, darısı başına inşallah
bence seninle melek
Ayy heyecandan ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titriyor. Şimdi bir tane daha aldık test birazdan onu da yapıcam. Eğer o da çıkarsa yarın kan vermeye giderim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?