Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun kalbini ferah tut bir şey olmaz bebeklerine stres yapma dua edeceğim senin içinkizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
DUALARIM seninle canımkizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
geçmiş olsun canım, Allahım bebklerini de seni de korusunkizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
kizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
geçmiş olsun canım dularımızın sizinle inş.en kısa zamanda sağlığına kavuşursunkizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
Rabbim korusun onlarıkizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
kizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
günaydııııınnn, güzel haberlerini bekliyoruz inş.Herkese Günaydın arkadaşlar :) ne zamandır yazmıyorum ama takipteyim. Bugün büyük gün kontrole gidicem. Dua edin bana
Canım çok geçmiş olsun. Hiç korkma sıkıntıya sokma kendini o melekleri sana nasip eden Rabbim onları korur merak etme. Dualarımız seninlekizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
Herkese Günaydın arkadaşlar :) ne zamandır yazmıyorum ama takipteyim. Bugün büyük gün kontrole gidicem. Dua edin bana
Kuzum kalp atışını gördüm de duydum da :) ya Allahım nası güzel bişey hemşireye sarıldım ağladım :)) Rabbim herkese nasip etsin inşallahtatlı haberlerle dönersin baharcım inşallah...
ben de yarın gidiyorum ilk muayeneme, hayırlısı bakalım
Kuzum kalp atışını gördüm de duydum da :) ya Allahım nası güzel bişey hemşireye sarıldım ağladım :)) Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canım ben bugün gördüm kalp atışı nı darısı başına inşallah :)günaydııııınnn, güzel haberlerini bekliyoruz inş.