Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Teşekkür ederim canım senin nasıl gidiyor hamileliğin?
Iyi canım bugün kalp atışını gördük. İki gün raporluyum yatıcam evde hava falan çok soğuk zaten :) patron biraz bozuldu ama hiçbişey bebeğimden önemli değil sonuçta bu iki günü kesecek çatır çatır :) bi dahaki kontrolüm 4 şubatta Rabbim bizi bebişlerimizi korusun isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah bende kesesini gördüğüm kalp atışlarını duyduğum günlere gelebilirim. Şu anda hiçbir şey hissetmiyorum :) Senin iş yerin zaten çok sorunlu canım, hayırlısıyla hamileliğini geçirdikten sonra bir daha dönmezsin. Böyle stresli ortamda çalışılırmı yaa. Patronun bozulması hiçbir şey ifade etmez, bebişten önemli değil hiçbir şey. 4 şubata kadar daha da büyümüş olur bebişin, Allah herkese nasip etsin inşallah

günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. sağlıklı bir bebişin vardır :)

Amin canım inşallah :) Darısı başına inşallah..
İNŞALLAHH CANIMMM
Okadar çok hevesleniyorum ki anlatamam Rabbim hayırlısı ile nasip etsin isteyen herkeze inşallahhhhh pazartesi yumurtalıklarım büyümüş mü ona bakıcaklar hayırlısı bakalımm bana da dua edin lütfennnn :)

Aynen canım iki gün yan gelip yatıcam valla :) inşallah sende görceksin hepsini zaman çok hızlı geçiyo

Düşük tehlikesinden korkuyorum canım, inşallah sıkı sıkı tutunsun da bana sonrası elbet geçer heralde
İçini ferah tut canım. Aleysa nın da dediği gibi yok o yok bu hoşgeldin endişeli günlere :) keyfini çıkar her anının

Merhaba kızlar
Berbat günler yaşıyorum, sinirlerim altüst resmen..Yazmaya bile takatim yok dünyadan bezmiş gibiyim..
Adetim ortada yok bugün 32. gün.Bazen günde bir kez peçeteye bulaşan lekelenme var.
Envaye çeşit idrar testleri çok silik çizgi, kan negatif...Bebek olmayışını zaten kabullendim adetin sapıtması çok canımı sıkıyor.Hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamadım, erken gelir geç gelmez niye böyle oluyor anlamıyorum...
Adetim bir kez saçmalamıştı onda da kimyasal düşük yaşamıştım ve 12 gün kanama devam etmişti.

Doktoruma göre her şey çok iyiydi geçen ay gittiğimde, hatta onun deyimiyle muhteşem!
O zaman bu yaşadıklarım neyin nesi?

aleysa ve bahar12umut kızlar ve şuan hatırlayamadığım diğer hamile arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum

Sıkıntılarımın arasında çok ihmal ettiğim çok yakın bir arkadaşım var hamile, bebişinin cinsiyeti belli.
Ona hediye almak istiyorum ama klasik bir şey olsun istemiyorum biraz özenli farklı bir şey istiyorum

Şu anne bebek takımları var siparişle yapılan süslü püslü taçlı terlikli bebeğin kıyafeti patiği eldiveni falan belki görmüşsünüzdür. Aklıma o geldi ama anne öyle bir şeyi kendisi mi almak ister acaba, çok mu ileri gitmiş olurum öyle bir şey yaptırsam?
Klasik penye tulum zıbın herkes hediye edecek zaten.Onlardan farklı olsun istiyorum.
Ayrıca doğumda da hediyesini takacağım ama şimdilik bir nevi hamileliğini tebrik etmek için bunu düşündüm.

Taze anneler fikirleri alabilirmiyim?

Bana anne takımı mantıklı geldi. Dediğin gibi zıbın falan herkesin alacağı şeyler. Bebişe biraz daha büyüyünce alırsın bişeyler. Bu anne takımı hastane çıkışı da dedikleri şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…