Amin canım çok sağol, kan testine de bir gideyim inşallah değerim de iyidirhaydi hayırlı olsun arkadaşım
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Amin canım çok sağol, kan testine de bir gideyim inşallah değerim de iyidir
bu topikten o topiğe transfer olmakta nasip olur inşallahçiçeği burnunda annecikler beklerim buraya da....
birlikte sayalım günleri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...la-melegini-bekleyenler.784662/#post-38719862
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindim :)
Iyi canım bugün kalp atışını gördük. İki gün raporluyum yatıcam evde hava falan çok soğuk zaten :) patron biraz bozuldu ama hiçbişey bebeğimden önemli değil sonuçta bu iki günü kesecek çatır çatır :) bi dahaki kontrolüm 4 şubatta Rabbim bizi bebişlerimizi korusun isteyen herkese nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canımsenin nasıl gidiyor hamileliğin?
İnşallah bende kesesini gördüğüm kalp atışlarını duyduğum günlere gelebilirim. Şu anda hiçbir şey hissetmiyorum :) Senin iş yerin zaten çok sorunlu canım, hayırlısıyla hamileliğini geçirdikten sonra bir daha dönmezsin. Böyle stresli ortamda çalışılırmı yaa. Patronun bozulması hiçbir şey ifade etmez, bebişten önemli değil hiçbir şey. 4 şubata kadar daha da büyümüş olur bebişin, Allah herkese nasip etsin inşallahIyi canım bugün kalp atışını gördük. İki gün raporluyum yatıcam evde hava falan çok soğuk zaten :) patron biraz bozuldu ama hiçbişey bebeğimden önemli değil sonuçta bu iki günü kesecek çatır çatır :) bi dahaki kontrolüm 4 şubatta Rabbim bizi bebişlerimizi korusun isteyen herkese nasip etsin inşallah
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. sağlıklı bir bebişin vardır :)İnşallah bende kesesini gördüğüm kalp atışlarını duyduğum günlere gelebilirim. Şu anda hiçbir şey hissetmiyorum :) Senin iş yerin zaten çok sorunlu canım, hayırlısıyla hamileliğini geçirdikten sonra bir daha dönmezsin. Böyle stresli ortamda çalışılırmı yaa. Patronun bozulması hiçbir şey ifade etmez, bebişten önemli değil hiçbir şey. 4 şubata kadar daha da büyümüş olur bebişin, Allah herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah :) Darısı başına inşallah..günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. sağlıklı bir bebişin vardır :)
İNŞALLAHH CANIMMMAmin canım inşallah :) Darısı başına inşallah..
kuzum ne siliği basbaya ikinci çizgi net işte, hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 1365540
Kızlar bugün test yaptım adet günüm bugün. Eşim silik çizgi var bunda dedi sizce hamile miyim?
Aynen canım iki gün yan gelip yatıcam valla :) inşallah sende görceksin hepsini zaman çok hızlı geçiyoİnşallah bende kesesini gördüğüm kalp atışlarını duyduğum günlere gelebilirim. Şu anda hiçbir şey hissetmiyorum :) Senin iş yerin zaten çok sorunlu canım, hayırlısıyla hamileliğini geçirdikten sonra bir daha dönmezsin. Böyle stresli ortamda çalışılırmı yaa. Patronun bozulması hiçbir şey ifade etmez, bebişten önemli değil hiçbir şey. 4 şubata kadar daha da büyümüş olur bebişin, Allah herkese nasip etsin inşallah
Kan testiyle değerimi görmeden içim rahat etmeyecek galiba canımkuzum ne siliği basbaya ikinci çizgi net işte, hayırlı olsun :)
Düşük tehlikesinden korkuyorum canım, inşallah sıkı sıkı tutunsun da bana sonrası elbet geçer heraldeAynen canım iki gün yan gelip yatıcam valla :) inşallah sende görceksin hepsini zaman çok hızlı geçiyo
o da olur Allahın izniyle merak etme sen gönlünü ferah tut. ama kan testiyle görsende için yine rahat etmeyecek yok kesesi yok kalp atışı derken hoşgeldin endişeli günlere :)Kan testiyle değerimi görmeden içim rahat etmeyecek galiba canım
İçini ferah tut canım. Aleysa nın da dediği gibi yok o yok bu hoşgeldin endişeli günlere :) keyfini çıkar her anınınDüşük tehlikesinden korkuyorum canım, inşallah sıkı sıkı tutunsun da bana sonrası elbet geçer heralde
Bana anne takımı mantıklı geldi. Dediğin gibi zıbın falan herkesin alacağı şeyler. Bebişe biraz daha büyüyünce alırsın bişeyler. Bu anne takımı hastane çıkışı da dedikleri şey mi?aleysa ve bahar12umut kızlar ve şuan hatırlayamadığım diğer hamile arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum
Sıkıntılarımın arasında çok ihmal ettiğim çok yakın bir arkadaşım var hamile, bebişinin cinsiyeti belli.
Ona hediye almak istiyorum ama klasik bir şey olsun istemiyorum biraz özenli farklı bir şey istiyorum
Şu anne bebek takımları var siparişle yapılan süslü püslü taçlı terlikli bebeğin kıyafeti patiği eldiveni falan belki görmüşsünüzdür. Aklıma o geldi ama anne öyle bir şeyi kendisi mi almak ister acaba, çok mu ileri gitmiş olurum öyle bir şey yaptırsam?
Klasik penye tulum zıbın herkes hediye edecek zaten.Onlardan farklı olsun istiyorum.
Ayrıca doğumda da hediyesini takacağım ama şimdilik bir nevi hamileliğini tebrik etmek için bunu düşündüm.
Taze anneler fikirleri alabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?