• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Bana anne takımı mantıklı geldi. Dediğin gibi zıbın falan herkesin alacağı şeyler. Bebişe biraz daha büyüyünce alırsın bişeyler. Bu anne takımı hastane çıkışı da dedikleri şey mi?

Galiba aynı canım hastane çıkışı da kullanılıyor lohusa takımı gibi ve sanırım mevlütte falan da kullanıyorlar.
Önce karışık tulum zıbın şapka eldiven bir kaç çeşit alayım dedim sonra vazgeçtim bu anne bebek takımı daha hoş geldi bana.
Yani olur dimi mesela sana böyle takım gelse hoşuna gider değil mi? Bir de tek takım az olmaz dimi? Durumu en net hamilelerle netleştirebilirim sanırım o yüzden soruyorum:KK48:

aleysa aleysa ve bahar12umut bahar12umut kızlar ve şuan hatırlayamadığım diğer hamile arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum

Sıkıntılarımın arasında çok ihmal ettiğim çok yakın bir arkadaşım var hamile, bebişinin cinsiyeti belli.
Ona hediye almak istiyorum ama klasik bir şey olsun istemiyorum biraz özenli farklı bir şey istiyorum

Şu anne bebek takımları var siparişle yapılan süslü püslü taçlı terlikli bebeğin kıyafeti patiği eldiveni falan belki görmüşsünüzdür. Aklıma o geldi ama anne öyle bir şeyi kendisi mi almak ister acaba, çok mu ileri gitmiş olurum öyle bir şey yaptırsam?
Klasik penye tulum zıbın herkes hediye edecek zaten.Onlardan farklı olsun istiyorum.
Ayrıca doğumda da hediyesini takacağım ama şimdilik bir nevi hamileliğini tebrik etmek için bunu düşündüm.

Taze anneler fikirleri alabilirmiyim?
çok cici düşünmüşsün canım, bebek mevlütünde de anne kız bir örnek giyinirler ne güzel olur :) ya da sadece bebeğe mevlütte giydirilen o güzel kıyafetlerden alabilirsin

Merhaba kızlar
Berbat günler yaşıyorum, sinirlerim altüst resmen..Yazmaya bile takatim yok dünyadan bezmiş gibiyim..
Adetim ortada yok bugün 32. gün.Bazen günde bir kez peçeteye bulaşan lekelenme var.
Envaye çeşit idrar testleri çok silik çizgi, kan negatif...Bebek olmayışını zaten kabullendim adetin sapıtması çok canımı sıkıyor.Hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamadım, erken gelir geç gelmez niye böyle oluyor anlamıyorum...
Adetim bir kez saçmalamıştı onda da kimyasal düşük yaşamıştım ve 12 gün kanama devam etmişti.

Doktoruma göre her şey çok iyiydi geçen ay gittiğimde, hatta onun deyimiyle muhteşem!
O zaman bu yaşadıklarım neyin nesi?
yaşadığımız her şerde bir hayır var sakın aklından çıkartma. sana kötü görünen birşeyin ardında belki de bilmediğin güzellikler yatıyordur. kimbilir belki rahmin kendini hamileliğe hazırlıyordur. ben burda hep yazdım hamile kalmadan önceki ay adetimi 46-47 gün bekledim, en sonunda olmadı dr tarlusal verdi de onunda söküldü. ki sen daha 32. gündesin. 3-5 günlük gecikmeler düzensizlik sayılmaz demişti dr um. olabilir stresli bir dönem geçirmişsindir, mevsimsel şartlar etkilemiştir, birşeye üzülmüşsündür birkaç gün gecikebilir ama benm nerdeyse 2.ay olacaktı. bu sürede kaç defa test yaptım sayamadım, her defasında hüsran :( Allahıma şükürler olsun ki bir sonraki ay bebeğimin müjdesini aldım, sakın umudunu kaybetme

yaşadığımız her şerde bir hayır var sakın aklından çıkartma. sana kötü görünen birşeyin ardında belki de bilmediğin güzellikler yatıyordur. kimbilir belki rahmin kendini hamileliğe hazırlıyordur. ben burda hep yazdım hamile kalmadan önceki ay adetimi 46-47 gün bekledim, en sonunda olmadı dr tarlusal verdi de onunda söküldü. ki sen daha 32. gündesin. 3-5 günlük gecikmeler düzensizlik sayılmaz demişti dr um. olabilir stresli bir dönem geçirmişsindir, mevsimsel şartlar etkilemiştir, birşeye üzülmüşsündür birkaç gün gecikebilir ama benm nerdeyse 2.ay olacaktı. bu sürede kaç defa test yaptım sayamadım, her defasında hüsran :KK43: Allahıma şükürler olsun ki bir sonraki ay bebeğimin müjdesini aldım, sakın umudunu kaybetme

Sağol canım, inşallah dediğin gibi yaşadıklarımın ardından güzellikler gelir...Sizler gibi biz de çok sıkı çalışmıştık bu ay hemen her gün, çok umutluydum çok dua ettim ama nasipte yoksa olmuyor işte...
Sürekli felaket senaryoları yazıyorum ya tüplerim kapalıysa ya bir sorun varsa doktor göremediyse falan filan..
Aslında hepsi bahane sadece zamanı gelmedi demek ki...İnancım sonsuz her şey Allahtan...Üzüldüğüme bile utanıyorum bazen Allahım diyorum isyan değil bugünüme hamdolsun...

Doktorum halimize gülerek gereksiz zamansız paniklediğimizi ısrarla söylese de haftasonu için randevularımızı aldık eşimle birlikte özel bir merkezde birlikte kontrolden geçeceğiz, eğer onda da her şey yolundaysa artık bu ısrarımı bir kenara kaldırıp kendime yeni uğraşlar bulacağım ve hayatımın odak noktasını değiştireceğim.Kim bilir belki akışına bıraktığımda zamanı gelince kendiliğinden gelir beklediğimiz...

Sağol canım, inşallah dediğin gibi yaşadıklarımın ardından güzellikler gelir...Sizler gibi biz de çok sıkı çalışmıştık bu ay hemen her gün, çok umutluydum çok dua ettim ama nasipte yoksa olmuyor işte...
Sürekli felaket senaryoları yazıyorum ya tüplerim kapalıysa ya bir sorun varsa doktor göremediyse falan filan..
Aslında hepsi bahane sadece zamanı gelmedi demek ki...İnancım sonsuz her şey Allahtan...Üzüldüğüme bile utanıyorum bazen Allahım diyorum isyan değil bugünüme hamdolsun...

Doktorum halimize gülerek gereksiz zamansız paniklediğimizi ısrarla söylese de haftasonu için randevularımızı aldık eşimle birlikte özel bir merkezde birlikte kontrolden geçeceğiz, eğer onda da her şey yolundaysa artık bu ısrarımı bir kenara kaldırıp kendime yeni uğraşlar bulacağım ve hayatımın odak noktasını değiştireceğim.Kim bilir belki akışına bıraktığımda zamanı gelince kendiliğinden gelir beklediğimiz...
inanıyorum ki eşinde de sende bir problem yoktur, sadece en hayırlı zaman henüz gelmemiştir. olayları akışına bırakmak, yeni uğraşlar edinip vakit geçirmek, bebeğe çok odaklanmamak sana iyi gelecektir. öyle yaptığım ay çok şükür bebeğim geldi benim

Galiba aynı canım hastane çıkışı da kullanılıyor lohusa takımı gibi ve sanırım mevlütte falan da kullanıyorlar.
Önce karışık tulum zıbın şapka eldiven bir kaç çeşit alayım dedim sonra vazgeçtim bu anne bebek takımı daha hoş geldi bana.
Yani olur dimi mesela sana böyle takım gelse hoşuna gider değil mi? Bir de tek takım az olmaz dimi? Durumu en net hamilelerle netleştirebilirim sanırım o yüzden soruyorum:KK48:
Bence de daha şık ve kullanışlı olur. Bebek kıyafetini her zaman alırsın. Benim anne Bebek takımı daha çok hoşuma giderdi ;)

Merhaba kızlar
Berbat günler yaşıyorum, sinirlerim altüst resmen..Yazmaya bile takatim yok dünyadan bezmiş gibiyim..
Adetim ortada yok bugün 32. gün.Bazen günde bir kez peçeteye bulaşan lekelenme var.
Envaye çeşit idrar testleri çok silik çizgi, kan negatif...Bebek olmayışını zaten kabullendim adetin sapıtması çok canımı sıkıyor.Hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamadım, erken gelir geç gelmez niye böyle oluyor anlamıyorum...
Adetim bir kez saçmalamıştı onda da kimyasal düşük yaşamıştım ve 12 gün kanama devam etmişti.

Doktoruma göre her şey çok iyiydi geçen ay gittiğimde, hatta onun deyimiyle muhteşem!
O zaman bu yaşadıklarım neyin nesi?
canım stres te adeti geciktiriyor beyin izin vermiyor önce bir kafanı rahatlat seni mutlu edecek şeylerle uğraş spor,elişi,kitap okuma vs ama kafanı boşaltman çok önemli zor oluyor ama inan başarırsan bir kaç güne adetin sökülür.

Canım ben de bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat etsin diye tabiki isterseniz gidin testlerinizi yaptırın. ben bu ay hamile kalmasaydım eşim sperm vermeye gidecekti ama gerek kalmadı. Bu ay benim bebişten en uzaklaştığım zamandı. Kendimi başka uğraşlara verdim ve bana sürpriz yaptı. Bence sende biraz uzaklaş canım ;)

inanıyorum ki eşinde de sende bir problem yoktur, sadece en hayırlı zaman henüz gelmemiştir. olayları akışına bırakmak, yeni uğraşlar edinip vakit geçirmek, bebeğe çok odaklanmamak sana iyi gelecektir. öyle yaptığım ay çok şükür bebeğim geldi benim

canım stres te adeti geciktiriyor beyin izin vermiyor önce bir kafanı rahatlat seni mutlu edecek şeylerle uğraş spor,elişi,kitap okuma vs ama kafanı boşaltman çok önemli zor oluyor ama inan başarırsan bir kaç güne adetin sökülür.

Canım ben de bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat etsin diye tabiki isterseniz gidin testlerinizi yaptırın. ben bu ay hamile kalmasaydım eşim sperm vermeye gidecekti ama gerek kalmadı. Bu ay benim bebişten en uzaklaştığım zamandı. Kendimi başka uğraşlara verdim ve bana sürpriz yaptı. Bence sende biraz uzaklaş canım :KK66:

Kızlar sağolun, hepinizin dediği ve tecrübeyle sabitlendiği üzere bu ay kendime eziyet etmeyi bırakacağım ve tavsiyelerinize uymaya çalışacağım..Umarım hayatın başka yönlerine başka akışlarına bıraktığım bir gün ben de o mucizeyi yaşarım zamanı gelince..

kızlar benim son adtim 14 aralıktı fakat benim döngüm 25 günde bir oluyor ona göre hesapladığımda 8ocak bat oluyor bende dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı:110:okadarda umutluydum bu ay bi sürü belirtim vardı hepsi yalanmış.yine olmadı bu ayda boş geçti.şimdi önümüzdeki ay yine aynı şeyleri yaşamak beklmek çok zor geliyo.yumurtlama günlri çok sıkı çalışıyoruz sonrasında geçmek bilmeyen günler aklıma glmesin diye yapmadığım abuk sabuk şey kalmadı ama sonuç yine kocaman tek çizgi:(hala göğüslerim sızlıyo ve ben çok sinir oluyoruuuuummmmm

Merhabala kizlar suan cok umutluyum ins umutlarim bosuna cikmaz batima daha 7 gun var ama gecen marketw giderken dayanamadim gebelik testi aldim iki tane ve eve gelirgelmez yapt test uzerinde 5-20dk bekleyin dedi ben de yapilmasi gereken herseyi yaptim ilk cizgi cok netti ikinci icin 20 dk bekledi fakat bisi yoktu sonra mutfaktaki islerimi yaptim testi kaldirmak icin banyoya gittim vee ikinci cizgi toz pembe olarak olusmus nasill mutlu oldum ama adetime daha var goguslerim acayippp ariyordu simdilik birazcik agrim azaldi yaa bilmiyorim bat7 gun var ins 7 gun sonra bat olmaz ve test yapar doktora giderim sizce hamile kalma olasiligim var mi ?

Son düzenleme:
Merhabala kizlar suan cok umutluyum ins umutlarim bosuna cikmaz batima daha 7 gun var ama gecen marketw giderken dayanamadim gebelik testi aldim iki tane ve eve gelirgelmez yapt test uzerinde 5-20dk bekleyin dedi ben de yapilmasi gereken herseyi yaptim ilk cizgi cok netti ikinci icin 20 dk bekledi fakat bisi yoktu sonra mutfaktaki islerimi yaptim testi kaldirmak icin banyoya gittim vee ikinci cizgi toz pembe olarak olusmus nasill mutlu oldum ama adetime daha var goguslerim acayippp ariyordu simdilik birazcik agrim azaldi yaa bilmiyorim bat7 gun var ins 7 gun sonra bat olmaz ve test yapar doktora giderim sizce hamile kalma olasiligim var mi ?
Canım daha çok varmış bata. 15 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diye yazıyor ama insanın içine umut düşüyor işte haklısın. Erken testler bile en erken 4 gün önce çıkıyor, o yüzden bence bata yakın tekrarla canım testi.

Kızlar sağolun, hepinizin dediği ve tecrübeyle sabitlendiği üzere bu ay kendime eziyet etmeyi bırakacağım ve tavsiyelerinize uymaya çalışacağım..Umarım hayatın başka yönlerine başka akışlarına bıraktığım bir gün ben de o mucizeyi yaşarım zamanı gelince..
amin canım bir an önce vakti zamanı gelir inşallah...hayırlısı ile bebeğini de kucağına almak nasip olur mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun...

erken gebelik testleri var predictor gibi onlar adete 1 hafta kala sağlıklı sonuçlar veriyor bence ondan alıp yap onda da görürsen ikinci çizgiyi kan vermeye gidersin.

Canım daha çok varmış bata. 15 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diye yazıyor ama insanın içine umut düşüyor işte haklısın. Erken testler bile en erken 4 gün önce çıkıyor, o yüzden bence bata yakın tekrarla canım testi.
N
canim umutlar uctu gitti sanirim ama icimde ki ses hayir icin de bebisin diyor sabaha karsi bes te kasik sancisi ile uyandim biraz onaladim gecti ama cok halsizim sonra saat dokuz gibi bir damla pembemsi gibi kan geldi adet mi yoksa baska bisi mi bilemiyorum acile gitsem anlatsam kan testi yapar mi acaba ?

Back