Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

kizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
allah yardımcın olsun kalbini ferah tut bir şey olmaz bebeklerine stres yapma dua edeceğim senin için

kizlar selamlar hepinize ben bir haftadir hastanedeyim kanamam var onu durdurmak icin tedavi oluyorum lutfen benim icin dua edin bisiy olmasin bebeklerime
geçmiş olsun canım, Allahım bebklerini de seni de korusun

geçmiş olsun canım dularımızın sizinle inş.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

amaaan maşallah miniklere...inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım sağlığına
Allah korusun bebeklerini de seni de...iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz

RABBİM yar ve yardımcın olsun canım dualarımızdasın Rabbim korusun sizi inşaAllah

Adetım bıttı bugun yarından ıtıbaren calısmalar baslasın bakalım doktorum bana unofolıc dıe bı vıtamın verdı gebe kalmana da yardımcı olcak dedı yarın ona da baslıyorum ınsallah hadı bakalım bu ay guzel haberler verırırz ınsallah

Canım çok geçmiş olsun. Hiç korkma sıkıntıya sokma kendini o melekleri sana nasip eden Rabbim onları korur merak etme. Dualarımız seninle

Herkese Günaydın arkadaşlar :) ne zamandır yazmıyorum ama takipteyim. Bugün büyük gün kontrole gidicem. Dua edin bana

tatlı haberlerle dönersin baharcım inşallah...
ben de yarın gidiyorum ilk muayeneme, hayırlısı bakalım

Kuzum kalp atışını gördüm de duydum da :) ya Allahım nası güzel bişey hemşireye sarıldım ağladım :)) Rabbim herkese nasip etsin inşallah

amin aminnn...inşallah...çok sevindim
sağlıkla kucağına da al canım inşallah miniğini..
maşallah ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…